Hvor er skjult ugyldig tabt sektor?

Skjult tomrum er en tabt sektor på Europa og det er et af de steder, hvor du kan få Beyond Light Exotic panserstykker.

Hvor er den skjulte tomrum tabt sektor på sammenfiltret kyst?

Europa bringer et væld af tabte sektorer med sig. En af dem, Concealed Void Lost Sector, kan findes i Asterion Abyss, nord for Charon's Crossing.

Hvorfor er skjult tomrum så svært?

Seks Lost Sectors understøtter i øjeblikket Legend- og Master-varianter, hvor Concealed Void er en af ​​dem. Denne tabte sektor er en af ​​de vanskeligere på grund af placeringen af ​​Champions. Med den rigtige opbygning bliver denne forsvundne sektor meget nemmere at dyrke.

Hvor mange mestre er der i den skjulte tabte sektor?

I alt 4 mestre.

Hvordan starter jeg den legendariske Lost-sektor?

For at gøre dette skal du fysisk gå til Lost Sector og interagere med banneret uden for dets indgang. Dette vil placere dig i en ny instans, hvor den tabte sektors modifikatorer vil være aktive. Et banner foran dagens Legend eller Master Lost Sector vil lade dig starte det op.

Hvor finder du Skjult Void Lost Sector- Destiny 2 Beyond Light

Hvad er den nemmeste måde at få nekrotisk greb på?

For at få Necrotic Grip, skal du kigge ud for Exotic Arms Reward. Så hvis du fuldfører Legend eller Master Lost Sector Solo, har du en chance for den belønning. Hvis du ikke får det første gang, så fortsæt med at prøve, og du får det efter et par forsøg.

Er legendariske Lost-sektorer daglige?

Tabte sektorer skifter dagligt ved nulstilling (kl. 10.00 Stillehavet). Der er en Legend og en Master Lost Sector hver dag, hver enkelt har en chance for at slippe et bestemt stykke eksotisk rustning (tjek tidsplanen nedenfor for at se, hvad der er tilgængeligt i dag).

Hvordan låser du Veles labyrint op?

Veles Labyrinth er en tabt sektor i Cosmodrome. At komme dertil, gyde ind hos Shaw Han og hop derefter på din Sparrow. Gå nordpå gennem Mothyards, hvor alle de gamle fly er, men tag en hård omgang lige før du kommer til Sky Dock. I klippen til højre vil du bemærke en kløft, der løber mod vest.

Hvordan kommer jeg ind i bunker E15?

Du kan komme ind i denne bygning fra den vestlige side - der er en række trin og afsatser på vej op for at hjælpe dig derhen. Når du er indenfor, drej til højre og se til det fjerneste hjørne. Der er en afsats der, du kan springe over og ind i. Derfra, hovedet ned ad den lineære sti indtil du når Bunker E15 placering.

Hvor er asterion afgrunden tabt sektor?

I Asterion Abyss finder du indgangen til Skjult Void Lost Sector i den store istunnel nedenunder, hvor du ser billedet på dit kort. Slip ind i den store istunnel og se efter åbningen vist på billedet ovenfor for at nå dette områdes Lost Sector.

Hvordan får du eksotiske fra Lost sectors?

For rent faktisk at dyrke de nye eksotiske stykker, bliver Guardians nødt til det vent på, at 'Exotic Legs Armor'-mærket vises på kortikonet for den tabte sektor. Faldet ændrer sig hver dag på et dagligt roterende skema af tabte sektorer for legende (sjælden eksotisk faldchance) og master (almindelig eksotisk faldchance).

Hvor mange tabte sektorer er der i Cosmodrome?

Der er kun to tabte sektorer i Cosmodrome, den ene er Exodus Garden 2A, som kontrolleres af de faldne, og den anden er Veles Labyrinth, beboet af de faldne. Mens Exodus Garden 2A er en af ​​tutorials for tabte sektorer, er det stadig blandt listerne over tabte sektorer, der er kandidater til udfordringer.

Hvordan får jeg skiff-koder?

Fuldfør den tabte sektor som normalt, dræb chefen og plyndre kisten. Når barrieren falder, og viser dig vejen ud, vil en Fallen, der fungerer for Spider, forvandles ind. Tal med Edderkoppens lakaj og få Skiff-koderne for at fuldføre dette trin.

Kan du få nekrotisk greb fra XUR?

Sådan får du nekrotisk greb. I modsætning til andre eksotiske rustningsstykker, der kun kan låses op ved tilfældigt at erhverve et eksotisk engram eller købe fra Xur, det er faktisk muligt at drive farm for Necrotic Grip. Dette er takket være den nye tilføjelse af Legend og Master Lost Sectors.

Hvordan får man nekrotiske greb?

For at få Necrotic Grip Exotic Warlock Gauntlets i Destiny 2 Beyond Light, skal du påtage dig en ret vanskelig opgave: Ryd 1250 Legendary eller 1280 Master Lost Sectors på Europa eller EDZ. Låst op, når du når et effektniveau på 1200, er disse begivenheder cremen af ​​grøden i form af en solo-udfordring.

Hvor får jeg isfaldskappe?

Sådan får du Icefall Mantle Exotic i Destiny 2. For at finde handskerne bliver Guardians nødt til at gå over til enten EDZ- eller Europa-kortet. Derfra er det et spørgsmål om at fuldføre Legend eller Master tier Lost Sectors, indtil rustningen falder tilfældigt.

Hvorfor kan jeg ikke se legenden tabt sektor?

Før du kan tage imod Legend Lost Sectors, skal du først fuldføre alle de normale Lost Sectors. Hvis du ikke gør det, de nye Legend Lost Sectors vises ikke på kortet. Der er to quests om dagen, hvor placering, modifikatorer og belønninger roterer ud til noget nyt.

Hvordan soloer du legendariske Lost-sektorer?

Hvad skal jeg bruge for at solo en legendarisk tabt sektor?

  1. Se på den elementære forbrænding på de tabte sektorer. ...
  2. Stasis Warlock er nem tilstand - det samme er invis hunter.
  3. Start med de let tabte sektorer. ...
  4. Brug OP-våben! ...
  5. Brug break and clear, hvis du ikke allerede gør det. ...
  6. Brug beskyttende lys og modstå mods på din brystrustning.

Hvilket niveau får du legendariske Lost sectors?

The Legend Lost Sector er Effektniveau 1300 — max for sæsonen.