Hvor meget koster en proteinskål i metroen?

De nye proteinskåle starter kl $6.99, men du kan tilføje dine egne tilpasninger mod et ekstra gebyr. Og disse nye menupunkter er ikke i begrænset oplag – de er her for at blive i det lange løb.

Hvor meget koster en kyllingeproteinskål hos Subway?

Proteinskålene starter kl $6.99 og kan tilpasses mod et ekstra gebyr.

Hvad kommer i en Subway proteinskål?

Protein skål: Genuasalami, skinke, pepperoni, salat, agurker, tomater, grøn peberfrugt, rødløg, sorte oliven og spinat.

Hvad er der i en Subway steak and cheese protein Bowl?

Subway Steak & Cheese Protein Bowl Ingredienser

Bøf, Monterey cheddarost, salat, tomater, rødløg, grøn peberfrugt, guacamole, Chipotle Southwest sauce.

Hvad er forskellen mellem en Subway-salat og en proteinskål?

Proteinskålene er stort set kun indholdet af enhver Subway sandwich i en skål uden brødet. ... Subway sælger allerede salater, men proteinskåle indeholder cirka dobbelt så meget kød som Subway salater, Brand spise rapporteret. For en ekstra $2 kan kunderne fordoble proteinet i skåle og footlongs.

Sådan laver du en proteinskål

Er subway protein Bowls sunde?

Subway kan være et hurtigt, overkommeligt og bekvemt frokoststop, men det er normalt ikke det bedste valg til sund kost. Hvis du for eksempel er på en proteinrig diæt, forventer du måske ikke at finde en masse muligheder hos sandwichkæden.

Hvilken sauce passer til Subway-bøf og ost?

Subway sælger nu en sandwich, der er en anderledes version af den klassiske Philly cheesesteak, og den har et subtilt chipotle-kick. Suben er fyldt med bøf, Monterey ost, salat, skivede tomater, grøn peberfrugt, løg og jalapeños og toppet med en chipotlesauce.

Hvor meget protein er der i en Subway Steak protein Bowl?

210 kalorier, 7 g fedt, 4 g mættet fedt, 300 mg natrium, 31 g kulhydrat, 6 g sukker og 7 g protein. Nutritionix Track App. Brunet bøf med pepperoncini og grønne løg Low Carb italiensk oksekød og osteskål Italiensk oksekød opskrift med pepperoncinis har 3 g kulhydrat og klar på under 30 minutter!

Er Subway-salater sunde?

Blandt de sundere valg på Subway-salatmenuen er: Veggie Delite: 60 kalorier, 1 gram fedt, 75 gram natrium og 10 gram kulhydrater. Ovnstegt kyllingesalat: 140 kalorier, 2,5 gram fedt, 280 gram natrium og 10 kulhydrater. Roastbeef-salat: 140 kalorier, 3,5 gram fedt, 460 gram natrium, 11 kulhydrater.

Hvad står BMT for hos Subway?

ITALIAN B.M.T.™ En gammeldags favorit. Skiveskåret Genuasalami, pepperoni og skinke og dit valg af grøntsager og krydderier serveret på friskbagt brød. Nogle siger B.M.T. står for største, kødfuldeste, lækreste.

Hvad er det sundeste at få i Subway?

De 10 sundeste Subway Sandwiches, du bør købe

  1. Veggie Delight. Veggie Delight er den sundeste Subway-sandwich af dem alle. ...
  2. Sød løgkylling Teriyaki. ...
  3. Ovnstegt kylling. ...
  4. Grillspyd stil kylling. ...
  5. Schwarzwaldskinke. ...
  6. Subway Club. ...
  7. Roastbeef. ...
  8. Udskåret Tyrkiet.

Er Subway Keto venligt?

Kan du spise på Subway på en keto-diæt? Ja, du kan... hvis du ikke er alt for sulten. Tag det kulhydratopustede brød ud, og en masse af deres populære sandwich ringer ind på under 150 kalorier.

Er subway protein Bowls Keto-venlige?

Hvis du følger en keto-diæt eller blot prøver at fjerne nogle kulhydrater fra dine måltider, er Subways seneste menutilføjelse lavet til dig. Restaurantkædens nye proteinskåle indeholder alt, hvad du kan få i en fodslang sandwich, bare uden brødet og derfor med færre kulhydrater.

Hvad putter du på en undergrundsbøf og ost?

Bøf & ost

  1. Brød. Klassisk italiensk. Klassiske italienske urter og ost. Fladbrød. Monterey Cheddar. ...
  2. Ost. Naturlig cheddar. Forarbejdet Cheddar. Strimlet Monterey Cheddar. schweizisk**
  3. Grøntsager. Banan Peber. Sorte oliven. Agurker. Grøn peber. ...
  4. Saucer. Chipotle Southwest Dressing. Hvidløg Aioli. Husets sandwichdressing. Marinara sauce.

Hvilke krydderier putter du på Philly cheese steak?

Indstillinger for osteak-topping

  • Karameliserede løg.
  • Ostesauce.
  • Provolone.
  • Pizza Sauce.
  • Svampe.
  • Peberfrugt.

Hvor meget protein er der i en chipotle high protein skål?

Her er en: Læg bøf, sorte bønner, fajita-grøntsager, romainesalat og mild tomatsalsa i en burrito-skål. Den combo pakker en masse protein –omkring 40 gram— med kun 360 kalorier og 8 gram fedt.

Hvor dårlig er Subway for dig?

Sandt nok er mange af Subways sandwich muligheder med lavt kalorieindhold, og kunderne kan pakke protein og grøntsager ind. Men kalorier er kun en del af ernæringen. Subways sandwich er høj i natrium. Min favorit, den udskårne kalkunsandwich, har efter sigende 890 mg, lidt over en tredjedel af de anbefalede 2.300 mg dagligt.

Kan du tabe dig ved at spise Subway?

Mens "Subway-diæten" kan resultere i vægttab på grund af en generel reduktion i kalorieforbrug, det begrænser i høj grad madvalg. De fleste eksperter mener, at en afbalanceret kost indeholdende en række forskellige fødevarer er den sundeste måde at tabe sig på.

Hvad er det sundeste brød at spise på Subway?

Nogle af de sundeste Subway brød muligheder er 9-kornshvede, 9-korns honninghavre og flerkorns- og håndværksfladbrød. Disse er temmelig lave i kalorier, men endnu vigtigere, de er temmelig lave i noget, der plager ernæringen af ​​mange andre Subway-brød - natrium.

Kan du spise Subway salat på keto?

De er acceptable for en low carb diæt eller IIFYM diæt (If It Fits Your Macros diæt). Men på keto forsøger du generelt at spise næring der har en plads med den ketogene diætfødevareliste.