Hvor er scranton business park?

Scranton Business Park er, hvor Dunder Mifflin Scranton-kontoret (showets hovedmiljø) er placeret. Dens adresse i showet er 1725 Slough Avenue i Scranton, PA.

Hvor ligger Dunder Mifflin-bygningen?

Dunder Mifflin kontorbygning og lager

Beliggende på: 13927 Saticoy Street, Panorama City, Californien 91402.

Hvor er Scranton Business Park optaget?

Scranton Business Park, hvor Dunder Mifflin-medarbejderne melder sig på arbejde hver dag på "The Office". "The Office", selvom den foregår i Scranton, PA, er hovedsagelig optaget i det sydlige Californien. Dunder Mifflin-kontoret ligger i den fiktive Scranton Business Park, hvilket faktisk er Chandler Valley Studios i Van Nuys, CA.

Er nogen af ​​The Office filmet i Scranton?

Åbningsteksterne til The Office viser steder i Scranton sammen med et velkomstskilt til byen. Men showet blev virkelig filmet i Californien. Krasinski hjalp med at lave åbningsteksterne ved at gå til Scranton og tage optagelser af det velkomstskilt. ...

Hvor er den oprindelige kontorbygning?

Stalk It: Scranton Business Park fra første sæson af The Office er placeret på 3322 La Cienega Place i Culver City. Chandler Valley Center Studios, bygningen brugt under sæson 2-9 af The Office, kan findes på 13927 Saticoy Street i Van Nuys.

Besøger Dunder Mifflin Office Building i 2021 (kun udvendigt) || Kontoret || DJI Drone

Hvor er David Wallaces hus?

Bag scenen. I episoden "Branch Closing" er David Wallaces hus repræsenteret af huset 1485 Lomita Dr i Pasadena. Huset i "Cocktails" og "Sabre" er huset kl 5133 Louise Avenue, Encino.

Kan du besøge kontorbygningen i Scranton?

"Kontoret" Selv-Guided Tour. Velkommen til Scranton! Du og dine venner kan skabe dine egne episoder, mens du udforsker hjemmet til NBC's tv-show, The Office. Besøg steder, der er gjort berømte ved at blive inkluderet i det hysteriske hitshow.

Hvilken Chili blev The Office filmet på?

Episoden blev filmet hos en tidligere Chili's i San Fernando Valley, i byen Panorama City, Californien, på hjørnet af Roscoe Blvd. og Tobias Ave, på tværs af gaden fra Panorama Mall.

Hvad er Scranton berømt for?

Scranton er kendt for sin produktion af Nottingham blonder. Med kulindustriens tilbagegang og senere bortgang fra 1950'erne diversificerede byen sin økonomi og modtog national anerkendelse for sin "Scranton-plan", som gav job gennem industriel ekspansion.

Er Scranton Pennsylvania et rigtigt sted?

Scranton er den sjettestørste by i Commonwealth of Pennsylvania. ... Det er amtet sæde og største by i Lackawanna County i Nordøstlige Pennsylvanias Wyoming Valley.

Er Schrute Farms et rigtigt sted?

Schrute Farms B&B, Honesdale

Besked fra Tripadvisor: Dette er et fiktivt sted, som set på NBC's "The Office". Forsøg ikke at bestille et besøg her.

Er Dunder Mifflin et rigtigt sted?

Dunder Mifflin Paper Company, Inc. er et fiktivt salgsfirma for papir og kontorartikler, der er med i den amerikanske tv-serie The Office. ... Dens logo blev fremtrædende vist flere steder i centrum Scranton, Pennsylvania, hvor showet foregår.

Kan jeg besøge The Office-sættet?

Kan du besøge The Office-sættet? Man kan ikke besøge det lydscenesæt, der blev brugt, men du kan selv tage ud til Los Angeles og besøge The Office-optagelsesstederne udefra. Så det var det, folkens!

Hvor blev Gettysburg-afsnittet af The Office optaget?

Hun optrådte i en tilbagevendende rolle for sæsonen. På grund af Jenna Fischers faktiske graviditet er "Gettysburg" det sidste afsnit af 2011 med Pam. Det episode blev ikke filmet på stedet i Gettysburg, Pennsylvania. A.V.

Hvorfor blev Scranton valgt til The Office?

Scranton blev valgt fordi det var to timer fra New York, ideelt til et regionalt kontor i en Manhattan-virksomhed. Han husker også et barns Valentine-kort, hvor der stod "Made in Scranton." Paper Magic Group, der laver lykønskningskort, Valentines og andre sæsonbestemte produkter, er ofte forvirret for Dunder Mifflin.

Ejer Dwight The Office-bygningen?

Dwight Schrute ejer en kontorbygning, der var udlejet til Dunder Mifflin, Inc., et papirfirma, for dets Scranton, PA hovedkvarter. Dwight ønsker ikke at miste Dunder Mifflin som lejer, så Dwight siger, at han vil give afkald på en månedlig leje på $5.000, hvis Dunder Mifflin skal betale for renoveringen af ​​diskoteket.

Er Scranton en sikker by?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Scranton er 1 ud af 30. Baseret på FBI-kriminalitetsdata, Scranton er ikke et af de sikreste samfund i Amerika. I forhold til Pennsylvania har Scranton en kriminalitetsrate, der er højere end 96 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Hvor dårlig er Scranton PA?

"Der er ikke et kriminalitetsproblem at tale om," sagde en ejer af en lille virksomhed. ... Det er rigtigt, at Scrantons kriminalitet ikke er ekstraordinært høj. Det raten for voldelig kriminalitet i 2015 var 274 pr. 100.000 indbyggere, hvilket var 27 procent lavere end den amerikanske voldskriminalitet, og relativt lav for Pennsylvania.

Hvilken mad er Scranton kendt for?

i Scranton, PA sender hjemmelavet røget og speget kød til hele landet, inklusive deres mest populære signatur røget kielbasa blanding af svinekød og oksekød. 20. Nordøstlige PA-indfødte husker muligvis unikke smagsvarianter fra Scranton PA's tidligere Crystal Club Soda Company - Birchola, Swiss Crème og Cherokee Red.

Hvorfor blev Pam forbudt fra Chili's?

For at opsummere for dem, der ikke er bekendt med baghistorien: Det var Beesly Halpert forbudt efter at have drukket lidt for meget på en chili og så råbte: "Jeg føler Gud i denne chili i aften," og forstyrrede dermed de andre lånere i et afsnit af Kontoret.

Hvor blev Schrute Farms optaget?

Som nævnt i "The Initiation"-afsnittet af podcasten blev Scrute Farms-scenerne filmet på Disney Ranch i Santa Clarita, Californien. Bed and breakfast-scenerne brugte imidlertid "Olivias hus-placering", som var en tom bondegård.

Blev Pam bandlyst fra Chili's?

Pam Beesly kan igen hænge hovedet højt i Chili's. Virksomheden ophævede sit 11-årige forbud mod "The Office"-karakteren i tirsdags, hvilket sikrede mere "anden drink" i de kommende år.

Kan du se Dunder Mifflin-bygningen i Scranton?

Tårnet – faktisk hjemsted for det familieejede Pennsylvania Paper & Supply Company – er ikke langt fra The Marketplace kl. Steamtown, så du kan gå dertil for at nyde landskabet eller køre, hvis du er presset på tid. Jeg elsker, at tårnet stadig har Dunder Mifflin-logoet, selv otte år efter, at programmet sidst blev sendt!

Hvem er Scranton Strangler?

Karakteren, som ikke er så let at gætte, er ingen ringere end David Wallace. Hvis du har svært ved at tro, har Andy Buckley, skuespilleren, der spillede Wallace, også præsenteret grunde til, hvorfor Wallace kunne være Scranton Strangler. Buckley skrev i sit tweet: "Han havde det i sig at bare snappe.

Kan jeg besøge Dunder Mifflin?

I The Office hævder karaktererne, at Dunder Mifflin er i Scranton Business Park. ... Men udover de små detaljer, ser bygningen stadig ud, som den gjorde i Kontoret. Fans kan stadig parkere uden for studiet og tage billeder foran porten.