Hvem er den stærkeste karakter i naruto?

1) Kaguya Otsutsuki Kaguya har adgang til alle, inklusive Kekkei Genkai som Byakugan og Rinne Sharingan. Kombineret med hendes haledyrstransformation er hun helt klart den mest magtfulde enhed i Naruto-serien.

Hvem er den mest magtfulde ninja i Naruto?

Naruto Uzumaki

Til sidst er Naruto den mest magtfulde shinobi på planeten. I sin grundlæggende menneskelige form kan han skabe utallige skyggekloner, tilkalde kæmpe tudser og bruge den fantastiske Rasengan. Så er der hans Toad Sage-tilstand, hvor han tilkalder naturchakraet for at gøre ham mere kraftfuld end næsten nogen anden shinobi.

Hvem er den stærkeste karakter i Naruto gennem tiderne?

Efterhånden som flere fans introduceres til franchisen gennem streamingtjenester og efterfølgerserien, raser debatterne om, hvilken karakter der er den mest magtfulde.

  1. 1 Kaguya.
  2. 2 Naruto Uzumaki. ...
  3. 3 Sasuke Uchiha. ...
  4. 4 Hagoromo Ōtsutsuki (Sage of Six Paths) ...
  5. 5 Hashirama Senju (First Hokage) ...
  6. 6 Madara Uchiha. ...
  7. 7 Nagato (Smerte) ...

Hvem er den bedste og stærkeste karakter i Naruto?

Naruto: 10 stærkeste karakterer i slutningen af ​​serien

  1. 1 Naruto Uzumaki.
  2. 2 Sasuke Uchiha. ...
  3. 3 Kakashi Hatake. ...
  4. 4 Minato Namikaze. ...
  5. 5 Kaguya Ōtsutsuki. ...
  6. 6 Hagoromo Ōtsutsuki. ...
  7. 7 Obito Uchiha. ...
  8. 8 Itachi Uchiha. ...

Hvem er stærkest Naruto eller Sasuke?

Gennem meget af den første del af serien, Naruto er altid svagere end Sasuke, men den ulempe ændrer sig langsomt gennem hele hans bue. ... Alligevel indrømmede Sasuke ved slutningen af ​​det klimaksiske slag. Den indrømmelse beviser, at Naruto er stærkere end Sasuke.

Top 10 stærkeste Naruto-karakterer

Hvem er Narutos bror?

Itachi Uchiha (japansk: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) er en fiktiv karakter i Naruto manga- og anime-serien skabt af Masashi Kishimoto.

Hvem er den svageste person i Naruto?

Hvorfor Iruka Umino er Narutos svageste karakter.

Kan Naruto slå Itachi?

Naruto var stærk nok til at kæmpe mod Obito Uchiha, Madara Uchiha, Kaguya Otsutsuki og derefter Sasuke Uchiha på én dag. Som sådan, Der er ingen måde for Itachi at være stærkere end ham. ... Til dato er han stadig den største ninja i serien, og derfor er han uden tvivl stærkere end Itachi.

Hvem er Narutos bedste ven?

Da han lå sammen, begge for sårede til at bevæge sig, forklarede Naruto, at selv efter alt, hvad de havde udsat hinanden for, overvejede han stadig Sasuke, hans bedste ven.

Hvem var den svageste Hokage?

Med det i tankerne har vi genset denne artikel for at kaste lidt lys over nogle flere af de stærkeste og svageste blandt dem.

  1. 1 SVAGESTE: Yagura Karatachi (Fjerde Mizukage)
  2. 2 STÆRKESTE: Hiruzen Sarutobi (Tredje Hokage) ...
  3. 3 SVAGESTE: Onoki (Tredje Tsuchikage) ...
  4. 4 STÆRKESTE: Hashirama Senju (First Hokage) ...

Hvem er den stærkeste pige i Naruto?

Det er derfor, vi har tilføjet yderligere fem af de stærkeste kvindelige karakterer i Narutos ninja-verden.

  1. 1 Kaguya.
  2. 2 Sakura. ...
  3. 3 Tsunade. ...
  4. 4 maj. ...
  5. 5 Chiyo. ...
  6. 6 Konan. ...
  7. 7 Kushina. ...
  8. 8 Karin. ...

Hvem kan besejre Naruto?

Goku selv basisform goku kan slå Naruto. Og har du nogensinde set jojos bizarre eventyr, fordi Giorno er den stærkeste og også kan vende tiden. Meliodas er ved at blive ramt af Naruto! Naruto Uzumaki er en af ​​de mest kendte anime-karakterer i verden.

Hvem er 8 Hokage?

Den mest sandsynlige mulighed for at blive ottende Hokage ville være Konohamaru Sarutobi. Ligesom Boruto er Konohamaru en ninja med Hokage-blod i årerne, takket være sin bedstefar, den tredje.

Kan Sakura slå Hinata?

Hendes færdigheder med Gentle Fist var enorme, takket være at have modtaget træning fra Neji. Sammenlignet med Sakura har Hinata det dog ikke for godt, primært på grund af Sakuras evne til at regenerere fra enhver skade ved hjælp af Byakugou. Til gengæld, et rent hit fra Sakura ville være nok til at besejre Hinata.

Hvem er den hotteste mandlige karakter i Naruto?

Kakashi Hatake

Kakashis mest unikke egenskab er hans Sharingan-øje, som han modtog i gave af sin jævnaldrende, Obito Uchiha, for at blive en Jonin. Det meste af hans ansigt er altid skjult bag en maske og hans pandebånd. Kakashis mystiske aura gør ham til en af ​​de hotteste mandlige karakterer i Naruto.

Kan Naruto slå Saitama?

Narutos hastighed har passeret lysets hastighed og der er ikke en mulig måde for Saitama at besejre det. ... Naruto vinder i kraft af sin udholdenhed og hurtighed. Hvis du er hurtigere end din fjende, vipper det kampen til din fordel.

Kan en fyr slå Kakashi?

Det indrømmer Kakashi faktisk Fyren er stærkere på nogle måder. ... Han tabte til Kakashi i finalen i Chunin-eksamenen, da de var unge, men Guy arbejder hårdt for ikke at tabe igen til sin rival. Målet om at slå Kakashi gør Guy til en mere magtfuld ninja. Han bygger sin taktik op omkring at besejre Kakashi, og hans taijutsu er bedre.

Kan Naruto slå Kakashi?

Naruto overgik Kakashi med hensyn til Raw Strength og kraft som en Ninja, da han mestrede Wind Style: Rasenshuriken. Dette bevises af det faktum, at han besejrer en Ninja Kakashi havde problemer med i sit 2. angreb og stort set man skyder ham.

Hvem er den svageste pige i Naruto?

Så sammenlignet med disse karakterer er det klart, at Karin Uzumaki er den svageste i klanen. Nu er det ikke dermed sagt, at hun ikke har utroligt gavnlige talenter og evner, det er bare det, at hun ikke kan matche resten af ​​klanen med hensyn til styrke.

Hvad er Narutos alder?

Naruto Uzumaki blev født den 10. oktober. I en del af showet er han mellem 12 og 13 år, mens han i anden del går fra 15 til 17 år. Med hensyn til højde er han omkring 146 centimeter (4'9") i del et, og vokser til omkring 166 centimeter (5'6") i del to.

Er Uzumaki stærkere end Uchiha?

Plus, til sidst, her er en note, Uchiha-klanen var den eneste klan, der kan gå op mod Senju og Senju for dem. Der var ingen 'plus Uzumaki', selv med en klan på størrelse med en landsby, Uchiha-klanen og Senju-klanen var de eneste, der blev betragtet som de stærkeste.

Kan Naruto slå Superman?

Gennemsyret af en dæmons kraft ville Naruto helt sikkert have det drive, den erfaring og den kraft, der er nødvendig for at bringe Stålmanden ned. Naruto har et så væld af evner og færdigheder, at man nemt kunne vædde på, at han kunne bruge et hvilket som helst antal af dem til at skade og sænke Superman.

Er Naruto hurtigere end Goku?

5 Goku Wins: Super Speed

Den nøjagtige karakter af Gokus hastighed er til debat, med nogle fans teoretisere, at han er lige så hurtig som lysets hastighed, andre hævder, at hans hastighed er en million gange mere end det. ... Dette skyldes, at selv når han er langsomste, Goku er meget, meget hurtigere end Naruto.

Kan Goku slå Thanos?

Goku er et virkelig magtfuldt væsen, mange gange stærkere end flere guder i sit eget univers. ... Thanos kunne fryse Goku i tide, fuldstændig knuse hans virkelighed, eller transportere ham direkte ind i et sort hul. Afhængigt af de faktiske kræfter hos de andre sten, kunne Thanos endda overtage Gokus sjæl eller hans sind.