Var meredith chefboende?

Meredith er seriens hovedperson og titelkarakter, og blev introduceret som kirurgisk praktikant på det fiktive Seattle Grace Hospital (senere Seattle Grace-Mercy West Hospital, og bagefter Grey+Sloan Memorial), og fik til sidst stillingen som en kirurgisk beboer, og senere stillingen som en deltager, og ...

Hvem var Chief resident i Merediths år?

Hendes medbeboere gør grin med hende, hvilket får hende til at slå op med ham. April imponerer også Owen Hunt (Kevin McKidd), og hun får i sidste ende stillingen som Chief Resident i sæson syv-finalen.

Hvem er den første Chief resident i GREYs anatomi?

Miranda Bailey gik fra kirurgisk beboer til operationschef på Grey Sloan Memorial Hospital. Først set: Sæson et, afsnit et. Miranda Bailey var ansvarlig for at tage den nye klasse af praktikanter under sine vinger.

Hvem bliver Chief GREYs anatomi?

Det var i sæson 12 af hitshowet, at Bailey blev operationschef, og hun gav det alt, hvad hun havde lige fra begyndelsen. Som den første kvinde på hospitalet, der besad stillingen, skrev hun faktisk en slags historie, og vi kan kun forestille os, hvor stolt hun var.

Hvor længe var Meredith bosiddende?

I Grey's Anatomys niende sæson fuldfører Meredith Grey, Cristina Yang, Alex Karev, Jackson Avery og April Kepner) deres uddannelse og bliver selv lærerne. Og i betragtning af showet gør det klart, at opholdsprogrammet varer fem år, det betyder, at sæson 9 af Grey's Anatomy starter i 2012.

Grey's Anatomy 14x08 Jo som chef - Meredith Maggie Jackson Intern Assignment Sæson 14, afsnit 8

Var Derek faktisk Meredith utro?

Kate Walsh sluttede sig til det medicinske drama som Dereks kone, og bragte den tredje vinkel i kærlighedstrekanten frem, som Meredith og Derek befandt sig i. ... Hun kom derefter til Seattle for at rette op på tingene med Derek. Men deres ægteskab blev snart afbrudt, da Derek var hende utro med Meredith.

Har Yang en baby?

Det lader til Cristina er ikke gravid og babyen er kun en opdigtet fantasi. ... Selvom det var Jo og Stephanie, der fandt babyen, tager Cristina over efter dem og navngiver babyen Oscar. Da Cristina først blev gravid efter et seksuelt møde med Burke, virkede hun ikke så knyttet til sin graviditet.

Har Alex Karev en baby?

Det viser sig, at de gjorde. De har tvillinger på fem - Eli og Alexis - og han siger, at de er "sjovelige". Han tog dertil efter Merediths retssag og kom aldrig tilbage. Børnene vil begge være læger. Izzie er kirurgisk onkolog, og de bor på en gård.

Hvorfor stoppede Owen med at være chef?

Owen genoptog kort efter sin stilling som Chief of Surgery, kun for at afsløre, at han trak sig, da han følte, at det var tid til noget andet. Owen stødte sammen med Jackson over en eksperimentel procedure på et offer for et tunnelkollaps og Owen tog det af.

Får Meredith Alzheimers?

Brugeren hævder, at historien afsluttes med et øjeblik i fuld cirkel for Meredith. Senere i livet, hun bliver angiveligt offer for Alzheimers sygdom og ender i et plejehjem, ligesom sin mor: Ellis Gray (Kate Burton).

Hvad skete der med Arizona Robbins?

I slutningen af ​​Grey's Anatomy (sæson 8) er Robbins kommet slemt til skade ved et flystyrt, hvilket resulterede i, at hendes venstre ben blev amputeret.

Hvem er operationschef efter Bailey?

Owen Hunt trådte formelt tilbage som chef i She's Leaving Home efter en embedsperiode på fem år. Richard Webber fungerede som chef igen, midlertidigt, og trådte derefter tilbage, da bestyrelsen udnævnte Miranda Bailey i Sledgehammer. Alex Karev fungerede som midlertidig chef i seks måneder, da Miranda Bailey havde en sabatical fra rollen.

Hvor længe var Alex Karev chef?

I den 15. sæson er han og Jo ved at flytte til Boston for at få Jos fællesskab, men så bliver hun endelig på Grey-Sloan Memorial Hospital. I mellemtiden havde Dr. Bailey brug for noget tid fra sin stilling som chef, så hun annoncerede Alex som midlertidig chef for Grey-Sloan Memorial hospital for 6 måneder.

Hvem ender Jackson Avery med?

Han giftede sig Kepner og havde to børn: en søn, Samuel, der døde af osteogenesis imperfecta type II, og en datter ved navn Harriet. Avery forlod Seattle med sin tidligere ægtefælle April Kepner (Sarah Drew) for at drive Catherine Fox-fonden.

Bliver April og Matthew skilt?

Kan du huske alle de grunde til, at April og Matthew blev gift, efter at hun allerede havde efterladt ham ved alteret én gang, og så også hans nye kone døde under hendes vagt, føltes som en forfærdelig idé? ja, de går fra hinanden på grund af dem. Matthew besøgte sin søster, og han kommer ikke tilbage.

Hvem gifter Cristina Yang sig med?

Cristina Yang & Owen Hunt - Efter skyderiet besluttede Cristina og Owen at blive gift.

Hvem ender Owen Hunt med?

I sæson 11 udvikler Owen et forhold til Amelia Shepherd. Dette er slukket og tændt i hele sæson 11 og 12 indtil slutningen af ​​sæson 12, hvor han og Amelia bliver gift, efter at Amelia frier til ham.

Fik Cristina Yang en baby?

Da hun blev intim med Preston Burke, endte hun med at få gravid. Mens hun diskuterede, om hun skulle få en abort eller ej, oplevede Cristina hurtigt, at hun blev hastet til operationsstuen med en ektopisk graviditet. Operationen gik næsten dårligt, men hun overlevede heldigvis.

Hvorfor bliver Alex Karev udskiftet?

Alex Karevs stilling hos Grey Sloan med et nyt karaktersæt, der skal spilles af en Skamløs stjerne. Som fans ved, blev Karev fyret fra sin job som leder af Pædiatrisk Kirurgi kl Grey's Anatomys centrale hub. Således efterlader en stilling til en ny læge at besætte.

Vidste Alex, at Izzie var gravid?

Han indrømmer, at retssagen gav ham en god nok undskyldning for at ringe til hende. Alex indrømmer, at han ville vide, hvordan Izzie havde det, hvordan hun "landede". Alex lærte at Izzie i hemmelighed havde født tvillinger, da hun forlod Seattle.

Fik Alex og Izzie en baby?

I sæson 16 forklarer Alex i en række lange breve til Meredith, Jo og Bailey (reciteret via voiceover af Justin Chambers, som faktisk ikke optrådte i episoden), at han for nylig havde genoptaget forbindelsen med Izzie og lærte, at hun efter forlader Seattle, havde i al hemmelighed født deres tvillinger, Alexis og Eli.

Er Zola Merediths datter i det virkelige liv?

Tvillinger spillede Merediths datter, Zola fra sæson 7 til 11 af 'Grey's Anatomy' Da Zola første gang ankom til Seattle Grace Hospital, blev hun spillet af tvillingebabypiger, Jela K. Moore og Jael Moore. Pigerne er enæggede tvillinger.

Hvordan bliver du Cristina Yang?

Her er vores bud på Cristina Yangs unikke måde at se verden på, og hvad vi alle kan få ud af hendes livsfilosofi.

  1. TRANSKRIPT. ...
  2. Gør hvad du elsker, elsk hvad du gør. ...
  3. Vær en haj. ...
  4. Sigt ikke efter at behage. ...
  5. Arbejd hårdt, spil hårdt. ...
  6. Udfør ikke følelser. ...
  7. Skrue etikette! ...
  8. Brug Sarkasme til at navigere i verden.

Er Christina gravid på GREYs anatomi?

Cristina finder ud af, at hun er gravid med sit barn af" ekskæreste Preston Burke: hun beslutter sig for ikke at fortælle ham det og laver en aftale med en abortudbyder. Da hun taler med Meredith om det, argumenterer hun for, at hun er alt for ung og for talentfuld kirurg til at få et barn.