Hvordan døde raul julia?

Raul Julia, en skuespiller, der markerede sig i klassikere på Broadway og udenfor og også blev en succes i Hollywood-film, døde i går på North Shore University Hospital i Manhasset, N.Y. Han var 54 og boede på Manhattan. Årsagen var komplikationer af et slagtilfælde den okt.

Døde Raul Julia efter Street Fighter?

Desværre endte Street Fighter med at blive Julias sidste film, som han døde efter en kamp mod kræften ikke længe før udgivelsen.

Havde Raul Julia kræft?

Julia blev diagnosticeret med mavekræft i 1991, men offentliggjorde ikke sagen og fortsatte med at optræde. ... Julia spillede en birolle i kabel-tv-dramaet Down Came a Blackbird, hans sidste film. Han fik et slagtilfælde i sin lejlighed i New York i oktober 1994, gik i koma og døde otte dage senere.

Er Raul Julia hvid?

RAUL Julia var en Puerto Ricansk skuespiller der døde i 1994. Han var bedst kendt for sin rolle i Addams-familien.

Havde Raul Julia et falsk øje?

Raul Julia fangede sit eget øje

Heldigvis fangede Julia øjeæblet og satte det på plads igen. Efter at have hørt om hændelsen besluttede besætningen sig for at drille Julia lidt dagen efter. Anjelica Huston fortalte: "Jeg ringede til alle jokebutikker i LA og købte hvert par af disse jokebriller på fjedre, hvor øjeæblerne falder ud.

Raul Julias liv og triste afslutning

Hvad var den sidste film, Raul Julia var med i?

Hans sidste biograffilm blev optaget kort efter The Burning Season: The Chico Mendes Story (1994) da han rejste til Australien for at optage alle sine scener til Street Fighter (1994), baseret på det populære videospil, hvor han spillede den skurke general M. Bison.

Er den originale Gomez stadig i live?

John Astin – Gomez Addams

Han ville også gentage rollen i fremtidige spinoffs, inklusive den animerede serie af showet. ... Astin ville også opnå en nominering til Oscar-prisen for bedste live action-kortfilm for sin instruktørdebut. Han er nu 89 år gammel og bor sammen med sin kone i Baltimore, MD.

Hvilken nationalitet er Raul Julia?

9. marts 1940

Raúl Julia blev født i San Juan, Puerto Rico, og voksede op omgivet af sin sammentømrede iværksætterfamilie. Han vendte hovederne i sine skoleforestillinger, fra julekrybbe i børnehaven til hans roller i klassiske spanske skuespil på Colegio San Ignacio, det jesuittiske drengegymnasium, han gik på.

Hvordan fik familien Addams deres penge?

Meget af deres rigdom er på grund af Gomez Addams' forretningsaktiviteter. Karakteren portrætteres som værende stærkt investeret i Wall Street og ejer flere virksomheder rundt om i verden. Dette inkluderer en uranmine, en eksotisk dyregård, en saltmine og endda en fabrik, der fremstiller gravsten.

Er Morticia en vampyr?

I filmene er hun portrætteret med en spøgelsesagtig glød omkring øjnene, men det er ikke ligefrem et tegn på vampyrer. Hvis noget overnaturligt er på vej, kan Morticia blive set som en heks, men der er ingen reelle beviser for, at hun er en vampyr.

Hvor gammel er Raul Julia i dag?

Han var 54 og boede på Manhattan. Årsagen var komplikationer af et slagtilfælde den 16. oktober, sagde Alice Siegel, en talskvinde fra hospitalet.

Hvad lavede Raúl Juliá?

Raúl Rafael Juliá Arcelay (9. marts 1940 – 24. oktober 1994) var en Puerto Ricansk skuespiller. ... Juliá, som havde været tosproget siden sin barndom, fik hurtigt interesse for Broadway og Off-Broadway skuespil. Han overtog rollen som Orson i Off-Broadway ramte Your Own Thing, en rockmusikalsk opdatering af Twelfth Night.

Hvornår blev familien Addams dannet?

Familien Addams (1964–1966)

I 1964 skabte ABC TV-netværket The Addams Family tv-serie baseret på Addams' tegneseriefigurer. Serien blev optaget i sort-hvid og blev sendt i to sæsoner i 64 halvtimes afsnit (18. september 1964 – 2. september 1966).

Hvem var Lady Colyton?

Lady Colyton, som takkes i begyndelsen af ​​krediteringerne, er Barbara Barb, der var gift med Charles Addams fra 1954 til 1956. Da parret blev skilt, modtog hun copyright til noget af hans arbejde som en del af skilsmisseforliget. Hun giftede sig senere igen med Henry Hopkinson, Baron Colyton - deraf titlen.