Hvem svigter i grås anatomi?

I slutningen af ​​sæson otte indleder Kepner et forhold med sin bedste ven, der er blevet elsker Jackson Avery (Williams), som hun mister sin mødom til, og det får hende til sidst til at reflektere over sin tro og svigte hendes bestyrelser.

Svigter Jackson sine brædder?

Under eksamen bliver Avery støttet af sin mor, Catherine, som tilfældigvis er tester ved eksamenerne. Avery, Meredith Grey, Cristina Yang (Sandra Oh) og Alex Karev passerer til sidst deres bestyrelser, mens Kepner fejler. ... Efter ulykken bliver Avery i Seattle Grace og fortsætter sit arbejde med plastikkirurgi.

Fejler Alex boards?

Alex beder Izzie ud på en date, men han bliver kastet over nyheden om, at han har ikke bestået sine lægelige eksamener. ... Efter at have taget sine eksamener igen, klarer Alex en beståelse og genforenes med Izzie efter en bombeforskrækkelse på hospitalet. De bryder dog op igen, da Izzie falder for hjerte-thoraxpatienten Denny Duquette.

Bestod Kepner hendes bestyrelser?

April Kepner fejlede sin bestyrelsescertificering i 2012, men gentog sin certificering i 2013 og bestod. Ifølge @GreysMedical twitter, Jackson Avery er dobbelt-board certificeret i plast og ØNH ligesom Mark, senere bekræftet i showets dialog.

Hvem vinder pladsen på tavlen i GREYs anatomi?

'Grey's Anatomy' Sæson 11 Resumé: Alex Karev mister bestyrelsessædet til Bailey | TVLine.

Grey's Anatomy 8x22 "Brædderresultater"

Har Cristina Yang en baby?

Det ser ud til, at Cristina ikke er gravid og babyen er kun en opdigtet fantasi. ... Selvom det var Jo og Stephanie, der fandt babyen, tager Cristina over efter dem og navngiver babyen Oscar. Da Cristina først blev gravid efter et seksuelt møde med Burke, virkede hun ikke så knyttet til sin graviditet.

Finder Maggie ud af at Webber er hendes far?

Maggie introduceres første gang i det næstsidste afsnit af tiende sæson. ... Det afsløres i sæson 10-finalen "Fear (of the Unknown)", at Maggies biologiske mor var Ellis Grey. Richard Webber er chokeret over dette, vel vidende, at han er hendes biologiske far.

Får Jackson forældremyndigheden over Aprils baby?

Det var i sæson 12, at April og Jackson blev enige om at opdrage deres barn sammen som venner. Fra de få episoder, Harriet optrådte i, siden april forlod Gray Sloan Memorial Hospital, er det tydeligt, at parret fortsætter med at dele forældremyndigheden over deres datter i mindelighed.

Hvorfor blev April Kepner fyret?

Hun modtog øksen i sæson seks sammen med Izzie under fusionen efter at have begået en fatal fejl, men Derek genansatte hende, fordi han var imponeret over hende som kirurg. I sæson otte, Owen fyrer hende, efter hun svigter hendes brædder, men genansætter hende til sidst som deltager, selvom hun ikke er bestyrelsescertificeret.

Er Derek Meredith utro?

Hun kom derefter til Seattle for at rette op på tingene med Derek. Dog deres ægteskabet blev hurtigt afbrudt da Derek var hende utro med Meredith.

Hvorfor forlod Alex Karev?

I første omgang blev Alexs fravær forklaret som, at han tog til Iowa for at passe hans syge mor, men så blev det afsløret, at sådan var det ikke. Faktisk havde Alex været MIA og spøget både Meredith (Ellen Pompeo) og Jo, som prøvede at skrive og ringe til ham.

Hvilken eksamen fejlede Alex Karev?

Alex fejlede hans trin 2-del af sin eksamen og blev informeret tidligt i sit kirurgiske praktikophold af chef Webber. Han fik op til fire måneder til at tage sin eksamen igen og bestå, hvilket han i sidste ende gjorde.

Hvem giftede sig med Alex Karev?

'Grey's Anatomy' Shocker: Alex Karev genforenes med Izzie Stevens. I afsnittet den 5. marts 2020 overraskede Greys seere, da det blev afsløret, at Alex havde forladt Seattle for at genforenes med sin tidligere flamme, Izzie, og de opfostrede lykkeligt deres to unge tvillinger på en hestefarm i Kansas.

Hvem er Owen Christina utro med?

Der var også et tidspunkt, hvor Owen var Cristina utro, noget han tog op under den spændende premiere på 'Grey's Anatomy', sæson 17. Han har lige fundet ud af, at Teddy (Kim Raver) var ham utro med Tom Koracick (Greg Germann), og lad os bare sige, at han ikke var tilfreds med det.

Er Maggie og Jackson stadig sammen?

De sad fast i den berygtede tåge fra finalen, og Jackson måtte tilkalde forstærkninger for at få ham, Maggie og en gruppe klatrere, de stødte på, tilbage til civilisationen. De to stivnede i sidste ende deres slå op og det så ud som om, at Jaggie endelig var færdig.

Er Alex Karev i bestyrelsen?

5 Land A bestyrelsessæde

(Næsten alle de andre hovedpersoner har også pladser i hospitalets bestyrelse.) På trods af at de er en fremragende kirurg og senere en fremragende chef for pædiatrisk kirurgi, Alex ser aldrig ud til at forfølge en bestyrelsesplads igen.

Hvad er der galt med April og Jacksons anden baby?

April og Jacksons baby bliver under graviditeten diagnosticeret med en sygdom, der får babyernes knogler til at brække, hvilket kaldes Osteogenesis Imperfecta type 2, og lær, at barnet ikke vil overleve længe efter fødslen.

Bliver Jackson og April skilt?

De er indbegrebet af tilgivelse. Hendes søn Samuels død får April til at stikke af fra sit liv og blive læge i hæren. Hun efterlader sin sørgende mand Jackson alene hjemme, og selvom de bliver til sidst skilt, Jackson tilgiver hende og prøver at få det til at fungere.

Bliver April og Matthew skilt?

Kan du huske alle de grunde til, at April og Matthew blev gift, efter at hun allerede havde efterladt ham ved alteret én gang, og så også hans nye kone døde under hendes vagt, føltes som en forfærdelig idé? ja, de går fra hinanden på grund af dem. Matthew besøgte sin søster, og han kommer ikke tilbage.

Elsker Jackson stadig april?

Jackson Avery (Jesse Williams) og April Kepner (Sarah Drew) på Grey's Anatomy genforenes den 6. maj 2021. ... Så seerne gravede to monumentale taler frem, som Jackson holdt siden april forlod showet i sæson 14. De beviser, at han er stadig vildt forelsket i sin eks-hustru og far til sit barn.

Hvem ender Meredith med?

Grey's Anatomy Sæson 18: Meredith Ender med Hayes

Forfatterne af showet har med jævne mellemrum inkorporeret flashback-scener for at hjælpe med at udfylde Hayes' baggrund, og dermed forvandle den oprindeligt kølige fyr Meredith mødte til en betydeligt mere sympatisk og imødekommende karakter.

Kommer April og Jackson sammen igen efter Harriet?

Men alligevel forblev karakteren i Seattle og var forældre til Harriet med Jackson. Langt om længe, April og Jackson fandt sammen igen Grey's Anatomy Sæson 17 Afsnit 14, "Look Up Child." Jackson afslørede sit store træk til Boston for at overtage Catherine Fox Foundation.

Hvem er far til Amelias baby?

Det er officielt: Linc er far til Amelias baby. Bekræftelsen kommer i slutningen af ​​"Mars", da Linc allerede har fortalt Amelia, at de biologiske detaljer om hendes graviditet ikke længere betyder noget for ham.

Hvorfor opgav Ellis GRAY Maggie?

Til sidst brød Ellis' vand, og hun fødte Maggie den 22. november 1983, hvilket gav hende til adoption. Hun var sikker på, at hun ville fraskrive sig alle sine rettigheder til babyen, fordi hun skulle starte forfra, efter at Richard forlod hende.

Bliver Maggie Pierce gravid?

Maggie Pierce i ABC's Grey's Anatomy, er gravid, der venter sit første barn med sin mand Pete Chatmon, afslører hun eksklusivt for PEOPLE, idet hun deler billeder af sin positive graviditetstest og parret, der peger på hendes "hot mama"-halskæde. ... Ligesom, tag ikke fejl, du er GRAVID," tilføjer McCreary med et grin.