Var ident version i dårlig batch?

Karakteren i The Bad Batch deler samme frisure som Iden Versio samt skuespillerinden Janina Gavankars karakteristiske øjenbryn. ... Oven i dette er den karakter, som fans mistænker Iden Versio er ikke nævnt ved navn i episoden 3 og taler ingen linjer, hvilket betyder, at det ikke er muligt at identificere dem.

Hvad gjorde Iden Versio?

Iden Versio var en Menneskelig kvindelig pilot og soldat som havde tjent i det galaktiske imperium. Som kommandør for hendes Inferno-hold, en specialstyrkeenhed af elite-imperiumsoldater, beskyttede Versio dette imperium mod potentielle trusler, slettede fjender og begravede Imperials hemmeligheder.

Hvad er Iden Versio i?

Iden Versio var en karakter skabt til 2017 videospil Star Wars Battlefront II, hvor hun blev portrætteret af Janina Gavankar. Inden spiludgivelsen læste Gavankar lydbogstilpasningen af ​​romanen Battlefront II: Inferno Squad, som indeholdt Versio.

Er Iden Versio Reys mor?

Efter den indledende kampagne afslørede, at Iden Versio og Del Meeko havde en datter, nogle fans og medier spekulerede i, at de var forældre til Rey, hovedpersonen i Star Wars-efterfølgertrilogien. Udgivelsen af ​​Resurrection DLC satte officielt disse rygter til ro ved at afsløre deres datter som Zay.

Hvilken art er CID dårlig batch?

Cid var en Trandoshan hun bosat på Ord Mantell, hvor hun drev en kantine ved navn Cid's Parlour. Før ordre 66 tjente hun som informant for jedierne, og det var i den egenskab, at ARC-trooperen Echo lærte hendes navn og hvor man kunne finde hende.

Er das IDEN VERSIO i THE BAD BATCH?!

Er Rhea Perlman i Mandalorian?

Rhea Perlmans Carla Tortelli er ret hård, og man kunne se hende påtage sig rollen som Cara Dune i sæson 3 af The Mandalorian. ... Perlman er nu 72 år gammel, men man kan forestille sig, at hun nemt bringer sin Carla-energi til The Mandalorian, selvom det kun var for en lille cameo.

Hvorfor er omega en kvindelig klon?

Bad Batch-skaberne tog dog en side fra Yodas bog i Star Wars: The Empire Strikes Back og sagde grundlæggende: "Der er en anden." Tech afslørede Omega er en "ren genetisk replikation" af Jango. Det gør hende i bund og grund til Jangos datter og Bobas søster.

Kommer Mace Windu til Battlefront 2?

Battlefront 2 Mace Windu – Kommer han til Battlefront 2? Ikke i den nærmeste fremtid. ... Indtil videre er General Grevious og Obi-Wan Kenobi blevet tilføjet som ekstra helte til Battlefront 2's liste, mens Count Dooku og Anakin Skywalker vil blive patchet ind i løbet af henholdsvis januar og februar opdateringer.

Er Iden versio god eller dårlig?

I mange henseender kunne Iden ses som en ondt modstykke til Prinsesse Leia: Den ene er helt forpligtet til at ødelægge oprøret i tjeneste for imperiet, den anden er lige så fuldt ud forpligtet til at hjælpe oprøret med at vælte imperiet.

Vil EA lave Star Wars Battlefront 3?

Udgivelsesdatoen for Battlefront 3 er sandsynligvis sat til 2022 på dette tidspunkt tid. Den nuværende globale situation betyder, at alt stadig er i luften, men der er lige nu et væld af forskellige projekter i kø for de næste par år fra Star Wars.

Er Iden versio en mørk side?

Personligt kan jeg ikke se en grund til hvorfor Iden er i den mørke side, da hun sluttede sig til den lyse side mod slutningen og kun i den mørke side. Jeg kom på en idé, så hun er i begge sider, men hun kan kun plukkes på den ene af siderne (så vi ikke får dubletter af Iden).

Er Iden versio i Mandalorian?

Dyer afsluttede listen med at sige, at Iden er "Klar til flere historier." Gavankar hjalp med dukketeater i The Mandalorian, men den karakter Iden dukkede ikke op. I løbet af Mandalorians tidslinje er Iden Versio...

Er Iden version i en film?

Iden Versio, som hun optræder i Star Wars Battlefront II uden hjelm. Iden Versio er en fiktiv karakter i Star Wars-serien. Hun er chef for Inferno Squad, en gruppe af elite kejserlige soldater, som til sidst hopper af til Rebel Alliance.

Er Moff Gideon Gideon hask?

Canon. Gideon, a Moff aktiv i 9 ABY. Gideon Hask, en Imperial Special Forces-agent i Inferno Squad.

Hvilken kamp skete på Jakku?

Det sidste slag i den galaktiske borgerkrig blev udkæmpet på Jakku mellem den nye republik og resterne af det galaktiske imperium. Efter at Den Nye Republiks Galaktiske Senat stemte for at gribe ind over for Jakku, sendte Den Nye Republik militærstyrker til planeten.

Er Zay i den sidste Jedi?

Mens Zay optræder faktisk aldrig i The Last Jedi, er hun indirekte nævnt i den officielle romanisering. ... Romaniseringen bekræfter også Kazuda Xiono, en pilot og tidligere modstandsspion, han blev rekrutteret af Poe til en mission i det animerede show Star Wars Resistance.

Er Iden Versio god i Battlefront 2?

Iden version

Helten i historietilstanden, Versio har faktisk ikke specifikke kræfter, så alle hendes evner kredser om våben og gadgets. Det gør hende til en af ​​de svagere Dark Side-karakterer, men det er hun stadig super effektiv mod tropper.

Har Battlefront 2 lyssværd?

Lyssværdet er en nærkampsvåben i DICEs Star Wars Battlefront og Star Wars Battlefront II.

Er Star Wars Battlefront 2 kanon?

Star Wars: Battlefront 2'er kampagne betragtes som en del af Star Wars-kanonen, inklusive Iden Versio, Inferno Squad og Lukes spændende eventyr, der dræber sværme af insekter. ... Star Wars: Battlefront 2 er ude nu til pc, PS4 og Xbox One.

Hvad skete der med Qui Gon jinns lyssværd?

Det lyssværd, som Qui-Gon Jinn brugte under invasionen af ​​Naboo, var ikke så udsmykket som det våben, der blev brugt af hans tidligere Mester, Dooku. ... Obi-Wan gav midlertidigt Qui-Gons våben til Anakin Skywalker, efter at han havde bygget et nyt lyssværd. Til sidst lyssværdet endte i et mindesmærke i Jedi-templet.

Vil Ahsoka nogensinde være med i Battlefront 2?

Ahsoka Tano kommer endelig som en spilbar helt i Battlefront II! ... Opdateringen vil tilføje adskillige fan-anmodede opdateringer til PC-versionen af ​​Battlefront II. Den vigtigste blandt disse er tilføjelsen af ​​Ahsoka Tano til den spilbare heltepulje.

Hvorfor har Mace Windu et lilla lyssværd?

Jedi'en indviede helbreder sin modstander med hjælp fra Kraften og får som tak en gave: lilla krystaller. Han bruger disse krystaller til at samle sit lyssværd, som udsender et markant lilla blad.

Var Jango Fett en mandalorianer?

I sin kædekode bekræftede han det hans far var mandalorianer fordi han blev adopteret som hittebarn (ligesom Din Djarin). Hans far kæmpede i de Mandaloriske borgerkrige, og Jango bar selv den ikoniske rustning, før den blev overført til Boba. Så i sidste ende er både Boba Fett og Jango Fett Mandalorians.

Er Omega Jango Fetts datter?

Omega er En uændret Jango Fett-klon (og Bobas søster)

Det betyder, at hun er en ren replikation af klonværten Jango Fett. ... Sikkert nok, Omegas rene og umodificerede genetiske makeup gør hende effektivt lige så meget til Jango Fetts datter, som Boba Fett er hans søn, idet den også er en førstegenerations og uændret klon.

Er Omega Palpatines datter?

Vi lærer, at Omega faktisk er det en umodificeret klon skabt ud fra Jango Fetts DNA - ligesom Boba Fett! Selv hendes navn hænger sammen med Jango Fetts klonsøn, som oprindeligt blev betegnet som kodenavnet "Alpha", før dusørjægeren gav ham navnet. Ja, Omega er en slags Boba Fetts søster ... fra et bestemt synspunkt.