Var battlefront 2 en fiasko?

Star Wars: Battlefront 2 mangler salgsmål; Loot Boxes skylden. EA bekræfter, at Star Wars: Battlefront 2 ikke nåede sine salgsmål, og citerer tilbageslaget mod spillets loot boxes som en grund. Star Wars: Battlefront 2 har ikke nået sine salgsmål, og en velkendt synder kan være skylden.

Var Battlefront 2 en succes?

På trods af spillets urolige historie var giveawayen ikke overraskende en stor succes. EA annoncerede, at Battlefront 2 er blevet gjort krav på af over 19 millioner mennesker, hvilket må være en ny rekord. Tegn på, hvor populær giveawayen var, var tydelige, da EA's servere gentagne gange kæmpede for at følge med efterspørgslen.

Har Star Wars Battlefront 2 solgt godt?

EA har lært af sine fejl

Mange købte ikke spillet, og salget af Battlefront 2 levede ikke op til EA's forventninger det år. ... Dette kommer oven i de stærke salgstal, der er annonceret for den seneste udgivelse, Star Wars Jedi: Fallen Order, som er på vej til at sælge 10 millioner eksemplarer for regnskabsåret, der slutter i marts.

Har EA nogensinde rettet Battlefront 2?

Jo da, EA har ikke helt rettet skaden af ​​Battlefront 2. ... Men i stedet har de ramt tegnebrættet og frigivet forbedringerne gratis for dem, der har betalt for Battlefront 2. Sjældent støder vi nogensinde på, at udviklere tager et nyt skud på et dårligt spil for at gøre det godt igen. EA har netop gjort det.

Lukker Battlefront 2 ned i 2020?

Star Wars Battlefront 2-servere lukker ikke ned. ... Faktisk bevarer både de originale Star Wars: Battlefront-spil og EA's første Battlefront stadig multiplayer-funktionalitet. DICE annoncerede, at udviklingen ville slutte på Battlefront 2 i midten af ​​2020.

Hvorfor STAR WARS BATTLEFRONT 2 mislykkedes - Kampagnekritik

Kommer der en Battlefront 3?

Battlefront 3-udgivelsesdatoen er sandsynligvis sat til 2022 på dette tidspunkt.

Er Battlefront 2 2005-servere stadig oppe?

Efter at GameSpy blev lukket ned i 2014, var spillet næsten dødt - men med dets genintroduktion gennem Steam og GoG blev det gamle fællesskab og spillerbase genoplivet i 2018/2019. Med en ny dedikeret serversoftware og to community Discord-servere (EU + NA), SWBF2 er i live og sparker!

Er Battlefront 2 holdt op med at opdatere?

Med udgivelsen af ​​Star Wars: Battlefront II's The Battle on Scarif-opdatering i morgen, siger EA DICE, at det vil ingen længere giver store opdateringer til spillet, da det flytter sit fokus til en 2021 Battlefield-indgang.

Har Battlefront 2 en konkurrencedygtig tilstand?

Battlefront 2 er i høj grad et multiplayer-drevet spil. ... Den eneste rigtige konkurrencetilstand, der ser nogen interaktion, er Heroes vs Villains, som ser de mørke og lyse sidekarakterer udkæmpe sig i mindre, mere intime spil.

Hvor mange eksemplarer solgte Battlefront 2?

Skydespillene har gjort det godt for EA.

Under EA's kvartalskonference alle blev det annonceret, at det kombinerede salg af Battlefront og Battlefront 2 overgår 33 millioner eksemplarer.

Betaler Star Wars Battlefront 2 for at vinde?

EA indrømmer nederlag, låser alle Battlefront 2-helte op, fjerner Pay-to-Win-mekanik. EA har fuldstændig fornyet Star Wars: Battlefront 2 som en del af et forsøg på at reagere på langvarige spillerklager og fjerne den pay-to-win-mekanik, der ødelagde spillets omdømme, før det overhovedet nåede butikshylderne sidste år.

Hvor mange eksemplarer solgte Battlefront 1?

På trods af dette var spillet en kommerciel succes med mere end 14 millioner solgte eksemplarer i hele verden.

Hvordan starter du forfra i Battlefront 2?

Det er der i øjeblikket ingen mulighed for nulstil din statistik i Battlefront II.

Hvorfor mislykkedes Star Wars Battlefront 2?

EA bekræfter, at Star Wars: Battlefront 2 ikke nåede sine salgsmål, og citerer tilbageslaget mod spillets loot boxes som en grund. ... Fans var ikke imponerede, hvilket resulterede i et tilbageslag så stort, at det fik aktiekursen på EA til at falde.

Hvor lang tid tog det at lave Star Wars Battlefront 2?

Og nu er Battlefront II-rejsen fuldført. ”Det er ikke let at lave et spil med tre studier om to år," siger Kellogg. "Og jeg synes, vi lavede en rigtig god en, som alle er glade for." "At udvikle og producere et videospil eller ethvert stykke kreativt indhold er et kærlighedsarbejde," siger Steve Blank.

Er der stadig nogen, der spiller Battlefront 2?

Star Wars Battlefront 2 har overvundet sin katastrofale lancering og er et fantastisk spil, der stadig er værd at spille i 2021, for nye og tilbagevendende spillere. ... Men i årene siden, mikrotransaktioner er blevet ikke-eksisterende og en betydelig mængde indhold er blevet tilføjet til spillet.

Kan jeg spille Star Wars Battlefront 2 på PS5?

Siden PS5 er ikke bagudkompatibel med PS4-versionen af ​​Star Wars battlefront 2.

Hvorfor siger Battlefront 2, at jeg er offline?

Det er fordi den sidste opdatering brød spillet på xbox. Du skal bare trykke på Connect med det højre joystick, spillet vil fryse. Vent, indtil fejlmeddelelsen dukker op (kan tage et par minutter), og tryk derefter på A og tilslut igen med den højre pind, og det burde virke.

Vil Battlefront 2 være gratis igen?

Som bemærket i billedet nedenfor, som kan findes i Epic Games-butikken, bliver Battlefront 2 gratis for spillere fra og med 14. januar 2021 og vil være gratis indtil den 21. januar 2021. Vær helten i den ultimative STAR WARS™ kampfantasi med STAR WARS™ Battlefront™ II: Celebration Edition! ...

Hvorfor har EA reduceret supporten til Battlefront 2?

EA annoncerede officielt, at der ikke ville komme mere nyt indhold til Star Wars Battlefront II-videospillet i sidste uge. ... En af de sandsynlige årsager til slutningen af ​​nyt indhold er det faktum, at det er blevet næsten umuligt for EA at tjene penge på at gøre det efter at have lovet, at alt nyt indhold ville være helt gratis.

Kan du stadig spille Battlefront 2 online 2005?

Online multiplayer til 2005-udgivelsen af ​​Star Wars Battlefront 2 har blevet genoplivet på pc komplet med crossplay-understøttelse. Fans af det elskede sci-fi-skydespil kan nu genopleve episke multiplayer-kampe for første gang i årevis på tværs af GOG og Steam, takket være en nylig genoplivning fra Disney.

Er Battlefront 2 peer to peer?

DICE har bekræftet, at Star Wars: Battlefront faktisk vil have dedikerede servere til at drive spillets nye færdighedsbaserede matchmaking-system, hvilket gør frygten for en jævnaldrende-to-peer-system til at hvile.

Har Battlefront 2 dedikerede servere?

Battlefront 2 blev bygget til dedikerede servere, og afspiller-hostede kan være haltende for flere spillere.

Kommer der en Mace Windu i Battlefront 2?

Battlefront 2 Mace Windu – Kommer han til Battlefront 2? Ikke i den nærmeste fremtid. ... Indtil videre er General Grevious og Obi-Wan Kenobi blevet tilføjet som ekstra helte til Battlefront 2's liste, mens Count Dooku og Anakin Skywalker vil blive patchet ind i løbet af henholdsvis januar og februar opdateringer.