Hvorfor døde Yondu?

Når rullen kaldes op derovre, vil Yondu ikke være der. ... SPOILER ALERT: I Guardians of the Galaxy 2, Yondu dør, mens han undslipper Planet Ego. Han giver sit eneste åndedrætsapparat til Star-Lord i et uventet ædelt offer. Gunn arbejder nu på den næste film i serien.

Hvorfor dræbte de Yondu i Guardians of the Galaxy?

James Gunn ønsker ikke, at dødsscenen bliver 'billiget'

I 2016-efterfølgeren, Guardians of the Galaxy Vol 2, bliver karakteren af ​​Yondu Udonta - mindeværdig spillet af Michael Rooker - dræbt i en heltegerning, da han redder Peter Quills liv (Chris Pratt).

Hvorfor tog Yondu sig selv ihjel?

Udonta ofrede sit eget liv for at redde Quill og endda inspirerede ham til at stå op mod sin megalomane far. I sine døende øjeblikke fortalte han Quill, mens Ego var hans biologiske far, at han ikke var Quills far, da han ikke opfostrede ham, og at Yondu var hans far.

Hvad sagde Yondu, før han døde?

Han kan have været din far, dreng, men han var ikke din far. Jeg er ked af, at jeg ikke gjorde noget af det rigtigt. Jeg er fandme heldig, at du er min dreng. Yondus sidste ord til Quill, før han dør.

Hvordan døde Yondu?

Guardians of the Galaxy-stjernen Michael Rooker har udelukket en tilbagevenden til franchisen som Yondu - men ville være interesseret i at spille en anden Marvel-karakter. Skuespillerens karakter var dræbt kl slutningen på Guardians of the Galaxy Vol 2, der ofrer sig selv for at redde Peter Quill (Chris Pratt).

Guardians of the Galaxy Vol. 2 - Yondu Dødsscene

Elskede Yondu virkelig Quill?

Han bekræftede senere dette under sit argument med Rocket og afslørede, at de to af dem ligner hinanden meget. Han har ingen familiær kærlighed til dem og havde faktisk kun familiær kærlighed til sin søn Peter Quill og hans tidligere allierede, han plejede at arbejde sammen med.

Er Drax forelsket i Mantis?

Der er absolut ingen romantik mellem Mantis og Drax. De er BFF'ere. Der er ikke noget romantisk derinde, sagde Gunn til seerne af sin Facebook Live-video søndag.

Er Yondu en dårlig fyr?

Yondu Udonta er en Marvel Comics-karakter, der optræder som en modstander blev antihelt fra Marvel Studios' Guardians of the Galaxy og deuteragonist af Guardians of the Galaxy Vol. 2. Han var kaptajn for Yondu Ravager-klanen og opdragede Peter Quill til at blive voksen.

Er Peter Quill stadig himmelsk?

Peter Quill blev født i slutningen af ​​1980 af Meredith Quill og Ego, hvilket gjorde ham en hybrid af menneske og himmelsk. Hans undfangelse var alt sammen en del af et plot, som hans far havde oprettet for at producere en anden himmelsk, hvis kraft han kunne bruge til at fuldføre udvidelsen, som involverede at assimilere millioner af verdener i selve egoet.

Er Yondu en Kree?

I guardians of the Galaxy 2 afslører Yondu for Rocket, at da han var ung, blev han solgt til Kree-slavere. Men så vidt jeg kan huske fra dialogen, det er aldrig eksplicit sagt, at Yondu er en Kree.

Hvem er Yondus søn?

Peter blev født på Terra i 1980 af Meredith Quill og Ego the Living Planet.

Hvad skete der med Yondus pil?

Marvel Cinematic Universe (Earth-199999)

Yondu's Yaka Arrow Yondu Udonta bærer en enkelt Yaka Arrow i sit bælte, som han kontrollerer psionisk gennem et cerebralt implantat. ... Yondu fortsatte med at bruge dette våben indtil sin død. Efter hans død, pilen blev repareret af Rocket og Peter og givet til Kraglin Obfonteri.

Vil Kraglin være med i Guardians of the Galaxy 3?

James Gunn bekræfter, at Kraglin (Sean Gunn) vender tilbage i Guardians af Galaxy Vol. 3. ... På trods af Kraglins nylige fravær i MCU, afslører trequelens forfatter og instruktør, at karakteren vil få sin franchise tilbage i den længe ventede film.

Er Thors søster i Guardians of the Galaxy 2?

Angela er en karakter fra både Image Comics og Marvel Comics, som optrådte i Guardians of the Galaxy. Hun er en asgardisk kriger og søster til Thor Odinson.

Vil der være en vogter af Galaxy 3?

Nu skal forfatter-instruktøren rejse tilbage til MCU for at overvåge Guardians of the Galaxy Vol. 3, indstillet til udgivelse 5. maj 2023.

Kan Peter Quill slå Thanos powers?

I modsætning til sin MCU-modpart, der i sidste ende fik The Avengers bestræbelser på at fjerne Thanos, Peter Quill var i stand til at besejre Thanos i tegneserierne. Men hans død var kun midlertidig, hvilket betyder, at hans bortgang ikke betød noget i den store sammenhæng, da han hurtigt blev bragt tilbage til livet.

Kan Star-Lord slå Thanos?

Som fans måske husker, var Thanos næsten bestået af Avengers på et tidspunkt på Titan. Men før de kunne tage Infinity Gauntlet væk, angreb Star-Lord dumt Thanos på et kritisk tidspunkt og endte med at tabe hele slaget.

Kan ego slå Thanos?

11 STÆRKERE: EGO

Som han demonstrerede i Guardians of the Galaxy, Vol. ... Uden Infinity Gauntlet, Ego vs. Thanos ville være et hurtigt match. Det er en god ting, at han omkom før begivenhederne i Infinity War, eller Thanos kunne have været ude af stand til at udføre sin opgave.

Hvilken art er Groot?

Groot er en hyperintelligent, trælignende organisme fra art Flora colossus hjemmehørende på planeten X.

Hvilken race er Thanos?

Thanos blev født af A'Lars, medlem af Titanerne, en race af magtfulde, gudelignende væsener, der udviklede sig på planeten Titan.

Hvilken art er Drax?

Drax kommer fra det Kylosianske folk, en race af primitiver, der anses for naive og håbløst underudviklede af de mere avancerede galaktiske grupper. Som et resultat er Drax ekstremt uvidende om grundlæggende begreber som metaforer og skikke.

Er Mantis Drax' datter?

Vi har besluttet, at Drax og Mantis deler en meget barnlig uskyld, og jeg tror, ​​det binder dem sammen. Mere end noget andet har han påtaget sig en rolle som storebror. Det er sådan jeg ser på det – ikke så meget Mantis er en surrogatdatter, men næsten som en lillesøster.

Hvem er Drax kone?

Drax mødte sin kone Hovat ved et krigsmøde, og det var hendes manglende glæde og nægtelse af at danse ved begivenheden, der tiltrak ham til hende. Sammen fik de datteren Kamaria.

Hvor gammel er Mantis MCU?

Mantis: 32 år gammel

Skuespillerinden, der spiller Matnis - Pom Klementieff - blev født i 1986, hvilket betyder, at hun bliver 32 i Infinity War.

Hvorfor vil Yondu have Quill?

Yondu bortførte en ung Peter Quill kort efter hans mor, Meredith Quills død. Efter at have lært, at Ego dræbte sine egne børn, tog Yondu det på sig opdrage Peter og beskytte ham mod hans far og andre Ravagers.