Var bondestjerner falske?

'Pawn Stars' Er omtrent lige så ægte som ethvert andet realityshow... Betyder, at meget af det er iscenesat. ... History Channel-serien har været i luften i over 10 år, men er stadig så populær, at netværket øgede episodens spilletid fra 23 minutter til 44 minutter for sin 16. sæson.

Hvem var den falske ekspert på Pawn Stars?

Steve Grad - Autografeksperten fra Pawn Stars. Hvis du nogensinde har set et afsnit af Pawn Stars, er der stor sandsynlighed for, at du har set Principle Authenticator for Beckett Authentication Services, Steve Grad, der autentificerer de forskellige autografer, der kommer i Gold & Silver Pawn Shop.

Hvad kom Pawn Stars i problemer for?

Under ransagningen af ​​Chumlees hjem fandt politibetjente skydevåben, crystal meth, Xanax, marihuana og spor af kokain. Han blev arresteret og senere løsladt efter at have udstedt en kaution på 62.000 USD. To måneder senere blev Chumlee anklaget for 20 forhold, herunder ulovlig besiddelse af et skydevåben.

Får Pawn Stars-kunder betaling?

Får eksperterne på "Pawn Stars" løn? Nej. Ifølge DeadlineHollywood.com, "De arbejder uden manuskript, og de bliver ikke betalt en skilling, men at være med i showet har boostet deres forretninger og gjort dem til mærkenavne inden for vurderingsområdet." ... Et par af eksperterne er gået af sted for at medvirke i deres egne spinoff-shows.

Ejer Rick Harrison pantelåneren?

Lexington, North Carolina, USA Richard Kevin Harrison (født 22. marts 1965) er en amerikansk forretningsmand, reality-tv-personlighed og ejer af guld- og sølvpantbutikken som er med i History-serien Pawn Stars.

Hvorfor Pawn Stars er 100 % falske..

Hvorfor er Danny ikke på Pawn Stars længere?

'Pawn Stars'-ekspert og 'Counting Cars'-stjernen Danny Koker stumper for Trump. ... Koker gik i fjernsynet, fordi han tror på det Trump kan relatere til sin situation som virksomhedsejer. Begge er i stand til at skabe job og ansætte folk, og begge er nødt til at stå over for reguleringer og håndtere erhvervsskatter.

Hvem arvede pantelånerbutikken fra Pawn Stars?

Pawn Stars' Richard Benjamin Harrison udeladt en af ​​sine sønner fra sit testamente, rapporterede The Blast tirsdag. Richard Harrison ændrede sit testamente og fjernede sin yngste søn, Christopher, som en af ​​hans begunstigede i 2017. Christopher, sammen med Richards kone og to andre børn, var oprindeligt hans begunstigede.

Er kunderne på Pawn Stars skuespillere?

Ligesom de fleste reality-programmer har Pawn Stars skrevet dramaer mellem seriens stjerner, Rick, Hoss og Chumlee. De elementer, der vises på showet er ikke kolde kunder bare tilfældigt ved at gå ind, er genstandene allerede blevet undersøgt og forberedt til showet.

Er Pawn Stars ved at gå konkurs?

Er 'Pawn Stars'-butikken stadig åben? Rick, Corey og Chumlee er måske ikke fuldtidsansatte i butikken længere, men Pawn Stars' Guld- og sølvpawn Shop er stadig åben, og du kan besøge det alle dage på året undtagen til jul og Thanksgiving.

Er chumlee relateret til Big Hoss?

Serien er optaget i Las Vegas, Nevada, hvor den fortæller om de daglige aktiviteter i World Famous Gold & Silver Pawn Shop, en 24-timers familievirksomhed åbnet i 1989 og oprindeligt drevet af patriarken Richard "Old Man" Harrison, hans søn Rick Harrison, Ricks søn Corey "Big Hoss" Harrison, og Coreys barndom ...

Er Pawn Stars ægte eller iscenesat?

'Pawn Stars' er Omtrent lige så ægte som ethvert andet realityshow... Betyder, at meget af det er iscenesat. ... History Channel-serien har været i luften i over 10 år, men er stadig så populær, at netværket øgede episodens spilletid fra 23 minutter til 44 minutter for sin 16. sæson.

Hvad skete der med den originale våbenekspert på Pawn Stars?

Så hvad sker der? Den sidste ekspert på Pawn Stars, der pludselig tog en pause fra showet, var Rick Dale, nu stjernen i spin off-showet American Restoration. Rick og hans butik viste sig at være så populære, at producenter satsede på, at seerne ville se et show, der kun handler om at restaurere antikke genstande, og de havde ret.

Får eksperter i Pawn Stars betalt?

Efter sigende, eksperter på Pawn Stars bliver ikke betalt. Ifølge DeadlineHollywood.com, "De arbejder uden et manuskript, og de bliver ikke betalt en skilling, men at være med i showet har boostet deres forretninger og gjort dem til mærkenavne inden for vurderingsområdet."

Sælger Pawn Stars nogensinde noget?

Dette kan komme som et stort chok for de fleste seere, men Pawn Stars beskæftiger sig faktisk ikke med antikviteter. Nå, det er ikke helt sandt - de køber og sælger små antikke nipsting hele tiden- men ifølge deres hjemmeside vil de ikke købe antikke møbler.

Er Pawn Stars stadig i 2021?

Pawn Stars er sender deres 19. sæson, som startede 14. august 2021. Pawn Stars måtte filme deres 18. sæson gennem coronavirus-pandemien. Produktionen blev standset i flere måneder, men Rick Harrison, hans søn, Corey Harrison, og Austin "Chumlee" Russell er tilbage i guld- og sølvpantbutikken.

Hvorfor skiftede Pawn Stars eksperter?

Det virker ret almindeligt, at Pawn Stars-eksperter flytter deres virksomheder for at være tættere på guld- og sølvbonden. ... Browns forretning klarede sig ret godt for sig selv, før han tog det store skridt, men han har sagt, at han ville "til fulde omfavne den mulighed, som showet har givet, og være i nærheden af ​​andre eksperter."

Hvorfor er chumlee rig?

Han gik på arbejde på Pantelånerhuset fem år senere, før de begyndte at filme den første sæson. Russell fik jobbet takket være, at han var venner med Corey Harrison, hvis far og bedstefar grundlagde butikken. Fra 2021, Austin Chumlee Russell's nettoformuen anslås til omkring 5 millioner dollars.

Hvad var den dyreste vare på Pawn Stars?

Dette er de dyreste varer, der nogensinde er blevet vurderet på 'Pawn Stars'

  • En 'Ides Of March'-mønt fra romertiden. ...
  • 1922 High-Relief Dollar. ...
  • Den originale indspilningskontrakt for The Beatles. ...
  • En guitar ejet af Jimi Hendrix. ...
  • O.J. ...
  • 3.000 ounces rent sølv. ...
  • Maurice Sendak skitser. ...
  • George Washingtons jakkesæt i tre dele.

Hvem ejer bondestjerner nu?

Pawn Stars dokumenterer ejernes og nogle af personalets daglige trængsler i den verdensberømte guld- og sølvpawn Shop i Las Vegas, Nevada. I øjeblikket følger serien far-og-søn ejerne Rick og Corey Harrison, sammen med Chumlee, Coreys altid nærværende barndomsven.

Hvorfor aflyste de American Restoration?

Det afslørede en kilde der var problemer med producenterne, herunder debatter om begreber, der til sidst eskalerede. I sidste ende var Rick Dale og hans familie dem, der led mest.

Hvem blev fyret fra Counts Kustoms?

Da sæson 3 af Counting Cars rullede rundt, var Scott ingen steder at finde. Dette var bekymrende for seerne, i betragtning af at han var en stor del af Count's Kustoms' daglige drift. Det viser sig, at Scott blev erstattet af Kevin Mack, Dannys bedste ven.

Gør eksperterne på Pawn Stars lowball?

Det Bonde stjerner giver ofte et åbningsbud, der lyder rigtig lavt, selv efter en outsider ekspert har foretaget en vurdering af varen og givet en udtalelse om dens værdi. Det kaldes et 'lavbold' tilbud, og det er designet til at få en reaktion fra sælgeren og for at teste, hvor engagerede de er i deres position.

Blev kammerat fra Pawn Stars Fired?

"Pawn Stars" Chumlee gik direkte til kilden for at spørge om rygtet om, at han blev fyret fra det populære History Channel-show. Reality-stjernen delte en video af ham, hvor han konfronterede Gold & Silver Pawn Shop-ejeren, Rick Harrison, på sin Instagram-historie. ..."Du blev ikke fyret" svarede Rick.