Kan du ikke kommentere på facebook?

-Sørg for, at du bruger den mest opdaterede version af appen eller browseren; -Genstart din computer eller telefon; -Afinstaller og geninstaller appen, hvis du bruger en telefon; -Log ind på Facebook og prøv igen.

Hvad betyder det, når du ikke kan kommentere på Facebook Post?

Tilladelse. Du har ikke tilladelse til at kommentere på alt, hvad du ser på Facebook. I et almindeligt scenarie, hvis du ser en ven tagget på et billede af en person, du ikke kender, kan du se det, men kan ikke kommentere det. ... Du kan kun kommentere på billeder, som dine venner har lagt op, eller billeder, du er blevet tagget i.

Hvorfor kan jeg ikke kommentere på nogle personers Facebook-opslag?

Din ven kan have føjet dig til en af ​​sine brugerdefinerede vennelister. Dette kan være tilfældet, hvis andre medlemmer er i stand til at skrive indlæg på hendes tidslinje, men du ikke er det. Hun kan have sat dig på en "bekendtskabsliste" og derefter justeret sine privatlivsindstillinger, så folk på den liste ikke kan skrive på hendes tidslinje.

Hvorfor er jeg blokeret fra at kommentere på Facebook?

Ifølge Facebooks supportside kan de midlertidigt blokere folk, når: Noget personen postede eller delte virker mistænkeligt eller misbrugende for Facebooks sikkerhedssystemer. Personens beskeder eller venneanmodninger blev markeret som uvelkomne. Personen gjorde noget, der ikke følger Facebooks fællesskabsstandarder.

Hvorfor kan jeg ikke kommentere eller like et opslag på Facebook?

Hej allesammen, Blokke er midlertidige, men de kan ikke løftes af nogen grund. Facebook har politikker for at stoppe adfærd, som andre brugere kan finde irriterende eller misbrugende. Hvis din konto er blokeret, vil du stadig være i stand til at logge på Facebook, men du kan muligvis ikke bruge funktioner.

Sådan rettes Facebook-problemet "du kan ikke kommentere i øjeblikket" | facebook kommentarer bloker løsning

Hvorfor vil min Facebook ikke lade mig like eller kommentere?

Sørg for, at du er korrekt logget på din Facebook-konto, når du prøver at like og kommentere. Rydning af din browsers datacache, genstart af din browser, opdatering af browsersoftwaren til den nyeste version og deaktivering af Facebook-relaterede udvidelser kan alle hjælpe med at løse problemet.

Hvorfor kan jeg ikke kommentere på Facebook?

-Sørg for, at du bruger den mest opdaterede version af appen eller browseren; - Genstart din computer eller telefon; -Afinstaller og geninstaller appen, hvis du bruger en telefon; - Log ind Facebook og prøv igen.

Hvordan ved jeg, om jeg er blevet blokeret fra at kommentere på Facebook?

Tjek indlæg og kommentarer

Hvad med indlæg fra fælles venner? Deres indlæg og kommentarer forsvinder ikke fra din side. Men i stedet for at deres navn vises som et klikbart link, det vil fremstå som sort fed tekst. Dette er et sikkert tegn på, at du er blevet blokeret.

Hvor længe er jeg midlertidigt blokeret fra at kommentere på Facebook?

Facebooks hjælpeteam

Blokke er midlertidige og kan holde et par timer eller et par dage. For at undgå at blive blokeret igen, skal du sætte farten ned eller stoppe denne adfærd.

Kan nogen blokere dig fra at kommentere på Facebook?

Indtast navnet på den person, du vil blokere fra at kommentere i inputfeltet under "Skjul dette fra." Klik på den blå knap "Gem indstilling". Dette forhindrer den valgte bruger i at kommentere alle dine indlæg, inklusive statusopdateringer og billeder.

Hvorfor kan jeg ikke kommentere på nogle FB-indlæg?

På den anden side, hvis du ikke kan skrive kommentarer på Facebook, er der flere faktorer, der kan forårsage dette. Det meste af tiden skyldes problemet en langsom internetforbindelse, men det kan også skyldes dine browserudvidelser, VPN-tjenester eller et problem med Facebooks servere. ... Ryd browsercache og cookies.

Hvorfor kommenterer ingen på mine Facebook-opslag?

Facebook-sidealgoritmen er helt anderledes end den til profiler. ... Men medmindre de interagerer (synes godt om, reagerer på, kommenterer eller deler) straks med dit indhold, er der en chance for, at Facebooks algoritme skjuler dit opslag så ingen vil se det.

Hvad er Facebook-fængslet?

Brugere, der støder på Facebooks regler, kan tilbringe tid i det, som mange nu kalder "Facebook-fængslet". miste evnen til at kommentere og skrive i fra 24 timer til 30 dage eller i mere alvorlige tilfælde mister deres konti på ubestemt tid. ... Facebook frigiver ikke antallet af konti, det begrænser.

Hvorfor ville en kommentar undlade at sende på Facebook?

1- Du kan prøve at rydde din cache og midlertidige data. Du kan gøre dette fra din webbrowsers indstillinger eller præferencer. ... 2- Hvis dette ikke løser dit problem, kan det skyldes, at du bruger tredjeparts browserudvidelser. Vi anbefaler at deaktivere disse tilføjelser, før du får adgang til webstedet igen.

Hvorfor kan jeg ikke kommentere på Facebook Live?

Almindelige årsager til, at kommentarer kan være begrænset eller blokeret: Kommentar sendt for hurtigt: Du kan kun kommentere én gang hvert tiende sekund. Kommentar for kort: Kommentarer til denne stream skal være på mindst 100 tegn. Følg streameren for at kommentere: Du skal følge denne streamer, før du kan skrive en kommentar.

Hvordan ved du, om nogen har blokeret dig på Facebook?

Tjek din venneliste. En hurtig måde at se, hvem der har blokeret dig på Facebook, er at tjekke din venneliste. Kort sagt, hvis den person, du har mistanke om har blokeret dig, ikke dukker op på din Facebook-venneliste, så er du blevet uvenner eller blokeret. Hvis de vises på din liste, er du stadig venner.

Kan Facebook forhindre dig i at kommentere?

I de øjeblikke du måske undrer dig over, hvordan du slår kommentering af dine Facebook-opslag fra, er det korte svar: Det kan du ikke. Facebook udtaler: "Desværre er funktionen til at deaktivere kommentarer på dine opslag ikke tilgængelig i øjeblikket.

Kan du blive blokeret fra at kommentere på Facebook?

Facebooks hjælpeteam

Tak for dit spørgsmål. Uheldigvis, funktionaliteten til at deaktivere kommentering af dine indlæg er ikke tilgængelig i øjeblikket. Ethvert Facebook-medlem i dine opslags målgruppeindstilling kan like, kommentere eller dele dit opslag. Vi vil huske dit forslag, når vi fortsætter med at forbedre Facebook.

Hvordan fikser jeg min Facebook-konto midlertidigt blokeret?

For at rette "Din konto er midlertidigt låst" på Facebook, skal du enten indsend formularen "Rapportér et loginproblem".. Alternativt kan du indsende "Sikkerhedstjek forhindrer login" og formularen "Bekræft din identitet med Facebook". Disse formularer giver dig mulighed for at kontakte Facebook direkte for at gendanne din konto.

Hvor længe bliver du blokeret fra at kommentere på Facebook?

Blokke er midlertidige og kan holde et par timer eller et par dage. For at undgå at blive blokeret igen, skal du sætte farten ned eller stoppe denne adfærd.

Hvad er kommentargrænsen på Facebook?

Nu kan Facebook-opslag være så lange som 5.000 tegn, og kommentarer har en maksimalt 8.000 tegn. Dette vil tillade dybe diskussioner om komplicerede emner at finde sted på webstedet. Hvis brugere når tegngrænsen, mens de poster, giver Facebook dem mulighed for øjeblikkeligt at konvertere opdateringen til en note.

Hvordan ved du, om du er blevet blokeret på Facebook eller deaktiveret?

Den nemmeste måde at finde ud af, om du er blevet blokeret af nogen, er ved at søge efter deres navn på Facebook. Hvis følgende meddelelse vises, er der sket en af ​​to ting: de har deaktiveret deres konto eller blokeret dig... Du kan se hvis det er førstnævnte ved at søge efter dem på din venneliste.

Hvorfor kan jeg ikke svare på Facebook-kommentarer?

- Sørg for, at du bruger den mest opdaterede version af appen eller browseren; - Genstart din computer eller telefon; - Afinstaller og geninstaller appen, hvis du bruger en telefon; - Log ind på Facebook og prøv igen.

Hvorfor kan jeg ikke kommentere på TikTok?

En anden vigtig årsag til, at TikTok-kommentarer ikke vises eller indlæses, kan skyldes til en svag internetforbindelse. Med en stabil forbindelse kan du sikre, at dine kommentarer ikke stoppes midtvejs i indlægget. Så vi foreslår, at du bekræfter din forbindelse enten gennem en online hastighedstest eller blot prøver at indlæse websider.

Hvordan kommenterer jeg på Facebook?

Hvordan kommenterer jeg noget, jeg ser på Facebook?

  1. Tryk under et opslag.
  2. Tryk på Skriv en kommentar nederst på skærmen, og skriv derefter din kommentar. Tryk for at tage eller uploade et billede. Tryk for at kommentere med et klistermærke. Tryk for at kommentere med en GIF.
  3. Tryk på .