På hawaii fem o hvor er danny?

Som Screen Rant bemærkede, optrådte Danny i fem færre episoder end Steve. Men Caan så mindre skærmtid fra Hawaii Five-0, fordi han bad om det. Skuespilleren stadig boede i L.A. mens han filmede Hawaii Five-0, og som et resultat ønskede han mere tid til at være hjemme med sin familie.

Hvad skete der med Danny Hawaii Five O?

Hawaii Five-O (1968-1980)

I det originale show blev Danny Williams portrætteret af James MacArthur fra 1968 til 1979. ... MacArthur havde sagt ja til at spille gæstestjerne i et afsnit af den første sæson af genstarten, men han døde den 28. oktober 2010, inden han filmede hans optræden.

Er Scott Caan stadig på Hawaii 5o?

Scott Andrew Caan (født 23. august 1976) er en amerikansk skuespiller, forfatter, instruktør, fotograf og tidligere rapper. ... Han medvirkede som kriminalsergent Danny "Danno" Williams i CBS tv-serien Hawaii Five-0 (2010-2020), som han blev nomineret til en Golden Globe Award for.

Hvad laver Scott Caan nu?

Caan vil tjene som en executive producer på Topangaland med Cavell, der angiveligt fungerede som kriminaldramaets showrunner. Denne serie ser Caan være mere i førersædet sammenlignet med sin rolle i Hawaii Five-0. Som tidligere nævnt markerer den kommende serie en drejning i Scott Caans tv-karriere.

Bliver Danno og Rachel sammen igen?

Som han udtrykker det, "køretimerne blev til dates, og dates blev til et værelse med to soveværelser, og hun (Rachel) vågnede op gift med en betjent." Senere fik de en datter ved navn Grace. Det vides ikke, hvad der skete mellem dem, men Danny og Rachel endte med at blive skilt.

Hawaii Five-0 5x24 Danny lærer at Rachel løj om babyens far

Hvem døde fra Hawaii Five O?

Al Harrington, en skuespiller kendt for den originale Hawaii Five-0 og dens genindspilning, er død. Han var 85. Han døde tirsdag i Honolulu, sagde hans kone, Rosa Navarro Harrington, i en erklæring sendt til The Hollywood Reporter. Han fik et slagtilfælde i sidste uge.

Er Scott Caan og Alex O'Loughlin venner?

O'Loughlin og hans medspiller Scott Caan havde en fantastisk kemi sammen som McGarrett og Danno. ... Ligesom deres karakterer er Alex og Scott tætte på hinanden i det virkelige liv. Det to er gode venner og ofte fotograferet, mens de går rundt mellem optagelserne. En anden sjov kendsgerning om deres venskab er, at deres fødselsdage er en dag fra hinanden.

Hvad er Alex O'Loughlins løn?

Ifølge CelebrityNetWorth topper Alex O'Loughlin rollebesætningen med en massiv 25 millioner dollars. Sammen med film som "August Rush" og "The Back-Up Plan" optrådte O'loughlin i shows som "The Shield" og "Three Rivers", før han styrede "Hawaii Five-0"-holdet gennem alle 10 sæsoner af at vise.

Hvorfor forlod McGarrett showet?

McGarrett har altid lidt af posttraumatisk stress. Han spillede det i over 10 år, og det har endelig indhentet ham. Han har brug for en lille pause. Jeg ønskede at spille en naturlig lukning, der føltes ægte og ærlig, og jeg ønskede ikke at fremstille en grund til, at showet skulle slutte.

Gjorde Alex O'Loughlin sine egne stunts på Hawaii Five O?

Alex lavede de fleste af sine egne stunts i de første par sæsoner af Hawaii Fem-0 og har lavet sine egne stunts på projekter før. Fotografi af Nino Muñoz.

Hvorfor forlod Alex O'Loughlin Hawaii 5o?

O'Loughlin led en alvorlig rygskade i de tidlige sæsoner af showet og har beskæftiget sig med effekter fra det lige siden. Der var spekulationer om, at han kunne forlade showet for to år siden, men han blev ved efter at have modtaget stamcellebehandling. Jeg hører denne gang, at han følte, at han ikke kunne fortsætte.

Er der nogen fra den originale Hawaii Five O stadig i live?

Al Harrington, den samoansk-amerikanske skuespiller kendt for sin rolle som detektiv Ben Kokua på "Hawaii Five-0", døde den 21. september efter at have lidt et slagtilfælde tidligere på måneden. Han var 85. Harrington var et af de sidste nulevende rollebesætningsmedlemmer fra det originale CBS-drama, der blev sendt fra 1968 til 1980.

Hvad siger Steve McGarrett til sidst?

I seriefinalen ser det ud til, at alt er gået i fuld cirkel for McGarrett (Alex O'Loughlin), som han siger "vi ses senere" — ikke "farvel" til hans ohana.

Har Alex O'Loughlin en accent?

Født i Canberra, Australien, og opvokset i Sydney, Alex O'Loughlin's tyk aussie accent er ingen steder at blive hørt på "Hawaii Five-0", hvor han spiller hovedpersonen Steve McGarrett.

Er Alex O'Loughlin stadig gift med Malia Jones?

Jones delte sin tid mellem Hawaii, Frankrig og Sydney, Australien. Hendes søn med skuespilleren Alex O'Loughlin, Lion, blev født i 2012. Jones og O'Loughlin giftede sig på Hawaii den 18. april 2014. De og deres tre sønner (O'Loughlins søn, O'Loughlin og Jones'søn og Jones'søn fra hendes tidligere ægteskab) bor på Hawaii.

Hvilken slags bil kører Alex O'Loughlin?

Denne morgen ruller McGarretts moderne inkarnation, skuespilleren Alex O'Loughlin, bare gennem portene til Hawaii Film Studios i en grå F-150 med et surfrack på.

Var Steve McGarrett en Navy SEAL?

Kommandørløjtnant Steven Jack "Steve" McGarrett er en tidligere Navy SEAL som grundlagde og ledede Hawaii Five-0 Task Force i ti år, før han trak sig for at flytte til New Jersey. Steve er søn af John McGarrett og Doris McGarrett og ældre bror til Mary Ann McGarrett.

Hvem er James Caans kone?

Han giftede sig Linda Stokes den 7. oktober 1995 har de to sønner, James Arthur Caan (født 1995) og Jacob Nicholas Caan (født 1998).