Hvem er den stærkeste i gymnasiets gud?

Taejin Jin er den stærkeste karakter i The God of High School-serien og adoptivfarfar til Mori Jin. Han dyrker sin egen kampsport – RE Taekwondo, og siges at være stærkere end selv guderne.

Er Jin Mori gymnasiets stærkeste gud?

Jin Mori

Hovedpersonen og den mest dumme fyr i G.O.H-universet, Jin Mori gør det til gymnasiets stærkeste gud af alle tider. Han er en af ​​de ni guder og lederen af ​​Mount Hwagwa Monkey. Ingen kan besejre Jin Mori.

Hvem er den stærkeste i Gud på gymnasiet Reddit?

  • Højeste gud/ Samjung spiste Mori Jin.
  • Tathagata.
  • Ultio R.
  • 666:Satan og prime konge.
  • Daewi Han.
  • Mira Yoo.
  • Mori Hui.
  • Ardun.

Hvem er den stærkeste gud i anime?

Ja, Osamu Tezuka bliver ofte omtalt som "mangaens gud", så på en måde er han den mest magtfulde "animegud" af dem alle.

Er Jin Mori den mest magtfulde?

Jin Mori er stærkeste karakter i "The God of Highschool." Med beherskelse over et menneskes, dæmonens og Guds færdigheder besejrede han Tathagata og blev lige så mægtig som den øverste Gud. Mori var i stand til at stå imod guderne og marchere ind i himlen helt alene.

Top 10 stærkeste The God of High School Characters Power Levels - The God of High School/G.O.H.

Kan Mori Jin slå Goku?

Selvom det ville være en episk kamp, ​​har Goku højst sandsynligt størst chance for at vinde. Dette er ganske vist en hård kamp at kalde, da begge karakterer er overbevisende kampsportseksperter. En fordel for Mori er det hans hastighed overstiger Gokus, men Saiyans styrke overgår Moris.

Er Jin Mori stærkere end de seks?

Jin er anerkendt som det uofficielle 'særlige menneskelige kulturelle aktiv' - en person, der er endnu stærkere end 'De seks. Efter at have kæmpet og tabt til ITF Taekwondo i nordlig stil, skabte Taejin Jin sin egen kampsport – Renewal Taekwondo og har i øjeblikket uovertruffen kampdygtighed.

Er Saitama en Gud?

Hurtigt svar. Saitama er hverken en Gud eller et monster. Han er simpelthen et menneske, der har brudt gennem sine begrænsere og fået overmenneskelig magt.

Hvem er den svageste anime-karakter?

Hvem er den svageste anime-karakter nogensinde?

  • Buggy - One piece!
  • Mr Satan-Dragon ball z!
  • Chiaotzu-Dragon Ball Z.
  • Chopper-One Piece!
  • Ichiya-Fairy Tail.
  • Happy-Fairy Tail.
  • Nina Einstein – Code Geass.
  • Yuki-Futher Mejeri.

Hvem kan besejre Goku?

Den eneste, der kan besejre goku er whis eller nogen engle og grand Zeno. Ingen af ​​disse andre vil ikke have en chance. Goku er hovedpersonen i Akira Toriyamas Dragon Ball-serie, som unægtelig er en af ​​de mest populære anime, der nogensinde er blevet lavet.

Hvem er nøglen i gymnasiets gud?

Nøglen er en del af en Guds sjæl, der er gået ind i et menneskes krop. Det er et væsen, der kan frigive forseglingen på mennesker, der forbyder menneskeheden at kæmpe mod guderne. Der kan være mere end én nøgle. Den første nøgle tilhører Nine-Tails Guardian som blev givet til Park Ilpyo i nyere tid.

Hvad skete der med Jin Mori efter Ragnarok?

Efter at Park Mubong forrådte Jin Mori og hans bedstefar, mistede Jin Mori kontrollen over sin guddommelige magt, ved et uheld dræbte Dan Ahans forældre og lamme hendes ben. Jin Mori, der huskede sin afdøde bedstefars sidste ønsker, vendte tilbage til et barn og begyndte at leve blandt mennesker igen som Dan Mori, ældre bror til Dan Ahan.

Kan Mori Jin slå Naruto?

Naruto og Moris kampsanser er næsten på niveau med den andenーmen Mori tager i sidste ende kagen for de bedste kampsanser, som han har aldrig tabt en kamp indtil han blev tvunget til at deltage i God of High School-turneringen. ... Dette ville sætte selv Naruto i en svær situation.

Hvem dræbte Jin Tae Jin?

Stemmeskuespiller. Jin Taejin (Kor: 진태진) er Jin Moris adoptivfarfar og den eneste mester i Renewal Taekwondo. Han var kaptajn for en elitegruppe af soldater, der blev sendt som spioner til Nordkorea kaldet RE Taekwondo Force. Efter Ragnarok var forbi blev han myrdet af Park Mubong.

Er den rigtige Mori Jin død?

Jin, der har en brændende følelse i sig, når knap nok at komme til arenaen. ... Na kommer ind i arenaen for at bekræfte Jin er død, kun for at han skal rejse sig igen.

Hvem er den svageste Saiyan?

  1. 1 Stærkest: Grønkål. Kale er en kvindelig Saiyan, der kommer fra Universe 6 og også en legendarisk Super Saiyan.
  2. 2 Svageste: Kong Vegeta. ...
  3. 3 Stærkest: Gohan. ...
  4. 4 Svageste: Fasha. ...
  5. 5 Stærkeste: Future Trunks. ...
  6. 6 Svageste: Gine. ...
  7. 7 Stærkest: Goku Black. ...
  8. 8 Svageste: Turles. ...

Hvem er den mest elskede anime karakter?

  1. 1 Lelouch Lamperouge-Code Geass (112.860 stemmer)
  2. 2 L Lawliet-Death Note (92.662 stemmer) ...
  3. 3 Monkey D....
  4. 4 Levi Ackerman-angreb på Titan (71.809 stemmer) ...
  5. 5 Edward Elric-Fullmetal Alchemist (69.513 stemmer) ...
  6. 6 Light Yagami-Death Note (68.258 stemmer) ...
  7. 7 Rintarou Okabe-Steings;Gate (64.901 stemmer) ...
  8. 8 Roronoa Zoro-One Piece (62.906 stemmer) ...

Hvad er den svageste anime?

Når det er sagt, er Sakura vokset, og hun har nået et niveau, hvor hun er i stand til at forsvare sig selv, så hun fortjener også kredit for det!

  • Buggy - One piece! ...
  • Mr Satan-Dragon ball z! ...
  • Chiaotzu-Dragon Ball Z. ...
  • Chopper-One Piece! ...
  • Ichiya-Fairy Tail. ...
  • Happy-Fairy Tail. ...
  • Nina Einstein – Code Geass. ...
  • Yuki-Futher Mejeri.

Kan Goku slå Saitama?

Bare et slag er alt, der skal til, for at Saitama kan slå Goku. ... Men Saitamas styrke undermineres ofte af fans sammenlignet med Goku. For eksempel, ja, Goku er en Saiyan, en alien-krigerrace, som har evnen til at forbedre sin styrke ved at forvandle sig til en Super Saiyan.

Kan Saitama slå Thanos?

2 Kunne slå Thanos: Saitama

Saitama er hovedpersonen fra One-Punch Man, og hans kræfter er bogstaveligt talt latterlige. ... Saitamas styrke og hurtighed overgår langt selv den gale Titans, og disse evner ville gøre det muligt for Saitama nemt at overvinde Thanos' regenerative evner.

Hvem er Saitamas kæreste?

Tatsumaki. Saitama møder Tatsumaki og tænker, at hun er en lille pige. I deres første møde tænkte Tatsumaki ikke meget på Saitama på grund af hans rangering og fornærmede ham jævnligt. Hun føler sig fornærmet, hver gang Saitama ignorerer hende.

Hvem vil Mori Jin ende med?

2. Vil Mori ende med nogen? Mori vil ikke ende med nogen ved slutningen af ​​serien. Da God of Highschool webtoon nærmer sig sin afslutning, er der ikke introduceret nogen specifik kærlighedsinteresse for ham udover Xuanzang, som allerede har mødt sin ende.

Er Mori Jin en nøgle?

Mens serien har brugt de sidste par episoder kraftigt på at antyde, at dens hovedperson Jin Mori, den fornyede taekwondo-bruger, i hemmelighed er nøglen - som man kunne forvente - afslører afsnit 10, "ed/mening", at dette forslag er en rød sild . Nøglens rigtige identitet er faktisk hans nuværende rival, Park Ilpyo.

Hvilken frugt spiste Jin Mori?

Salviepillen er en frugt, der er placeret i Malmriget i Sage Realm. Det er en hellig frugt, som kunne forstærke en persons underbevidste styrke, men resulterer i personens død, hvis de ikke er trænet nok til at kontrollere deres underbevidsthed.