Hvor kan man få udbrud perfektioneret katalysator?

Men dit Outbreak Perfected er ikke rigtig perfekt endnu. Du skal først tjene Catalyst. For at få Catalyst skal du færdiggør den heroiske version af Zero Hour. Når du har slået den normale version af missionen, kan du få adgang til den heroiske version gennem en node ved siden af ​​Farmen.

Kan du fuldføre den udbrud perfektionerede katalysator?

Husk, at du også skal bruge for at få 500 Precision kills med Outbreak Perfected for at fuldføre katalysatoren. Hvis du har formået at gøre det og afslutte de tre konfigurationer, burde Catalyst være komplet. Opgaven vil opdatere til at sige "Masterwork goal complete".

Hvor mange uger tager det at få udbrud perfektioneret katalysator?

Du kan enten gøre fem uger af kørsler af Zero Hour-missionen for at låse op for katalysatoren, eller du kan klare tre uger med puslespillet for at få yderligere kredit, hvilket sandsynligvis er værd at gøre, hvis du har et kompetent team at køre med og forstår, hvordan man gør det.

Er udbruddet perfektioneret stadig godt 2021?

I den eksotiske ende, Outbreak Perfected er stadig solid for vedvarende skader over tid sammenlignet med andre pulser og vil sætte et godt indhug i tingene, selv chefer, hvis andre spillere også bruger det.

Hvordan får man en hård lyskatalysator?

Hard Light Catalyst vises tilfældigt, når spilleren fuldfører Heroic eller Nightfall Strikes. Der er ingen indikation nøjagtigt, hvor sjældent et Hard Light Catalyst-dråbe er, men ligesom andre katalysatorer er det ikke sandsynligt, at det dukker op med det samme.

UDBRUD KATALYSATOROST! - Destiny 2 Beyond Light Komplet udbrud, perfektioneret katalysator

Hvor godt er udbrud perfektioneret?

Hvad gør det godt? Mens kun et primært våben, udbrud Perfected kan uddele alvorlig skade under de rette omstændigheder. Hurtige hits eller præcisionsdrab med Outbreak Perfected genererer skadelige SIVA-sværme, der angriber målet. Hvis et helt brandhold bruger Outbreak, kan de smelte en chef på ingen tid overhovedet.

Hvordan får jeg en telesto-katalysator?

Der er kun to måder at få en Telesto Catalyst på:

  1. Legendariske tabte sektorer.
  2. Mestre fortabte sektorer.

Kan du stadig få dårlig juju-katalysator hinsides lyset?

Her er en komplet liste over eksotiske katalysatorer, der ikke vil være tilgængelige efter Beyond Light: Dårlig Juju. Huckleberry. Izanagis byrde.

Hvordan får du dårlig juju Catalyst 2020?

Bad Juju Catalyst er virkelig enkel at få fat i, men vil være noget af det meste. For at spillere kan få den katalysator, de skal have 700 kombattanter dræber i Strikes, Crucible eller Gambit. Når den 700. kombattant er dræbt, vil Bad Juju Catalyst falde.

Hvordan får jeg Lumina hinsides lyset?

Under hele strejken vil du finde lilla krystaller, der flyder i miljøet. Skyd og ødelægge 11 af disse med Rosen, før du dræber Xol og fuldfører missionen. Når Xol er dræbt, vil din udstyrede Rose blive Lumina.

Hvordan får jeg Izanagi-katalysator hinsides lyset?

Det er et tilfældigt fald, der opstår, når du kører afspilningslistekampe i sæsonen for de udvalgte. For at få Catalyst behøver spillerne simpelthen at spille spillelistekampe, indtil den falder fra en af ​​de fjender, de dræber.

Kan jeg stadig få telesto-katalysator?

Den dårlige nyhed er, at Telesto Catalyst kan kun fås fra Prestige Eater of Worlds Raid. Du bliver nødt til at komme til "Ring Chest", som spillerne kalder det, og for de fleste mennesker har du brug for et komplet Raid-hold til at gøre dette.

Hvordan får jeg deathbringer-katalysator?

Deathbringer-katalysatoren opnås ved at gennemføre strejker, Crucible-kampe eller Gambit. Det kan uddeles tilfældigt ved afslutningen af ​​aktiviteten. Denne vare ser dog ud til at have en ret høj droprate, så bliv ikke overrasket, hvis du får det første gang, du gennemfører en strejke.

Hvad er coldheart-katalysator?

KATALYSATORER FRA AT GENNEMFØRE EN STRIJKE Disse katalysatorer kommer fra fuldføre heroiske strejker eller besejre Nightfall-bosser. De har en ekstrem lav faldrate. COLDHEART For at fuldføre katalysatoren, når den først falder, skal du have 300 drab. Fuldførelse af katalysatoren vil give dig +20 stabilitet og +20 genindlæsningshastighed.

Er udbrud perfektioneret stadig godt ud over lyset?

Outbreak Perfected er stadig et af de bedste eksotiske våben i spillet, hænderne ned. Dette våben var kortvarigt utilgængeligt for spillere, da Beyond Light kom ud, men nu er det tilbage i spillet og tilgængeligt at få igen.

Kan du solo nul time?

Zero Hour bringer en meget jordet CO-OP, 5v5, hold vs team, nærkampsoplevelse til spillet, der fokuserer på to hold, hvor hver spiller har deres egne roller. ... Med CO-OP vil spiltilstand give dig mulighed for at spille større operationer, som du enten kan tackle solo eller med et hold på 5.

Er udbruddet perfektioneret Ikelos?

Outbreak Perfected er en IKELOS våben.

Er Hard Light stadig godt 2021?

Hard Light blev nervøs stort set ud af metaen og efterlod Suros Regime alene i toppen igen, når det kommer til eksotiske autorifler i Crucible. ... Selv uden Health Regeneration on kill, er det uden tvivl den bedste autoriffel til PvP i Destiny 2, men ja, det er også en god fordel.

Har Spar Ace en katalysator?

Es af Spades Catalyst er katalysatoren for spar-essen. Det giver Spar-eset Funeral Pyre-fordelen. Når katalysatoren er fuldt opladet, bliver våbnet også Masterworked og genererer orbs på multikills og får en tracker, der viser antallet af fjender, der er besejret med det.

Er Hard Light stadig godt?

De første rapporter er det det er stadig godt, bare ikke monstrøst. ... "Hard Light kan prale af en masse fantastiske statistikker, og dens indvirkning vokser med flere spillere, der bruger det - til sidst er intet cover sikkert."

Er telesto-katalysatoren det værd?

Telesto (Catalyst fra Eater of Worlds Raid Lair) – Et fantastisk våben med en katalysator, der kommer med et enormt stort magasinstørrelsesboost, men fanget i et raidhul gør ingen længere. Sikke en skam. 14. ... Det er stadig godt, bare ikke så meta, som det plejede at være sammenlignet med legendariske pulser eller Juju/Outbreak.

Hvordan får du udbruddet perfektioneret Catalyst 2021?

For at få Catalyst skal du færdiggør den heroiske version af Zero Hour. Når du har slået den normale version af missionen, kan du få adgang til den heroiske version gennem en node ved siden af ​​Farmen. Den heroiske version af Zero Hour ændrer ikke bare kampvanskeligheder - den ændrer også ruten gennem missionen.

Hvordan får du Erianas løftekatalysator?

For at få Eriana's Vow Catalyst bliver spillere nødt til det fuldfør The Vow-quests givet af Banshee-44. Han anklager spilleren for at teste våbnet i enten Gambit, Gambit Prime, Crucible, Vex Offensive eller Strike aktiviteter for at tjene 400 Progress.

Er Izanagis byrde stadig god i hinsides lyset?

Izanagis byrde

Men hvis du vil have et boss-knusende våben i din Kinetic slot, så er dette absolut dit bedste valg. Mens den store udslusning af indhold i starten af ​​Beyond Light muligvis har fjernet sin katalysator fra spillet, er det er stadig et absolut kraftcenter, når det kommer til bossskader.