Hvorfor blev greyjoy tortureret?

Ti år før begivenhederne i serien blev Theon taget som gidsel af Eddard Stark. Han ville være blevet henrettet, hvis hans far Balon havde mishaget kong Robert Baratheon. ... Under fængslingen, Ramsay hårdt tortureret og misbrugte Theon fysisk og psykisk og tvang ham til at tage navnet "Reek".

Hvorfor torturerede Ramsay Theon?

Ramsay bringer "Reek" til sin far, som hurtigt bliver rasende på Ramsay for at torturere og lemlæste en værdifuld gidsel. Roose forklarer, at han ville bruge Theon som et forhandlingskort for at befri de nordlige Iron Islanders, og til det havde han brug for ham uskadt. ... Ramsay forsøger at bevise, at hans tortur havde et formål.

Hvem torturerer Theon Greyjoy og hvorfor?

Han brugte sæson 3 på at torturere Alfie Allens Theon Greyjoy, og søndag blev navnet på Iwan Rheons "Game of Thrones"-karakter endelig afsløret. Iwan blev i starten af ​​sæsonen kun kendt som "Boy", og det blev Iwan afsløret at være Ramsay sne, Lord Roose Boltons snoede bastard.

Spiste Ramsay Bolton Theons?

Da Theon forsøger at takke "Reek", afslører tjeneren, at hans sande identitet er Ramsay Snow. Bastarden fra Bolton knuser Theons kindben og beordrer garnisonen i Dreadfort til at brænde Winterfell.

Er Theon eunuk?

Showets sidste fremtrædende eunuk-karakter er Theon Greyjoy, som er kastreret af Ramsay Bolton i sæson tre. ... At være eunuk definerer ikke deres historier - det er simpelthen en del af dem.

Ramsay torturerer Theon og kalder ham Reek

Bliver Sansa gravid?

Heldigvis er svaret... nej! Sansa er ikke gravid med Ramsays baby, i det mindste ifølge en pålidelig Game of Thrones-spoiler og nyhedshjemmeside Watchers On The Wall. Ifølge siden vil Sansa ikke være eller blive gravid i sæson 7 af HBO-serien.

Er Yara Greyjoy død?

Theon reddede sig selv, og i næste afsnit lærte vi det Yara var også stadig i live. Men hun var også i lænker, hvor Euron paradede hende gennem gaderne i King's Landing. Ved parleyen i sæson 7-finalen fortæller Euron til Theon, at han har Yara, og at "hvis du ikke underkaster dig mig her, nu, dræber jeg hende."

Hvordan tisser Theon Greyjoy?

Theon Greyjoy | Fandom. Siden hans manddom blev afskåret..hvordan kan han tisse??? De skar kun hans pung af, som holdt hans baller.

Forelsker Theon sig i Sansa?

Som vi ved, har både Sansa og Theon været igennem det. ... Men da Theon og Sansa sidst så hinanden, var førstnævnte stadig stort set Reek. Han havde ikke helt rystet sin hjernevask og var dybt traumatiseret. Han og Sansa har måske en masse kærlighed til hinanden, men de er ikke forelskede.

Hvem giftede sig med Sansa?

Sæson 5. Baelish mægler et ægteskab mellem Sansa og Ramsay Bolton, nu arving til Norden efter Robb Starks død.

Hvordan blev Theon ildelugtende?

Theon tager Winterfell fra Robbs bror, Bran, men bliver til sidst forrådt af sine egne mænd, hvilket fører til hans tilfangetagelse af House Bolton. Han er tortureret og tvunget til trældom af Ramsay Snow, der gør ham til et ødelagt kæledyr ved navn Reek.

Bliver Theon nogensinde rask?

Og i slutningen af ​​sæsonen undslap Theon og Sansa Winterfell og Ramsay sammen. ... Når sæson 6 slutter, Theon har genvundet meget af sit gamle jeg. Han fungerer nu som rådgiver for sin søster, Yara, som har planer om at være dronningen af ​​jernøerne.

Hvad gjorde Theon Greyjoy for Sansa?

Efter sit følelsesmæssige gensyn med Sansa meldte Theon sig frivilligt til at gøre sin del i det kommende slag ved at beskytte Bran i gudeskoven, da han tjener som agn til Natkongen: “Jeg tog dette slot fra dig. Lad mig forsvare dig nu." Jon nikker, og Sansa ser taknemmeligt på, mens kampplanerne fortsætter.

Fortryder Theon at have forrådt Robb?

Theon fortrød dybt, hvordan han forrådte Robb, der havde været som en bror for ham. Ikke alene var dette ødelæggende for Theon at lære, men han lærte det også i et øjeblik, hvor han skulle bevise sin loyalitet over for Ramsay.

Er Theon Greyjoy dårlig?

20. Theon Greyjoy. Theon (Alfie Allen) har gjort nogle forfærdelige ting, bl.a forråder de mennesker, der opfostrede ham. Men til sidst klarer han sig godt med sin adoptivfamilie og giver endda sit liv for at beskytte Bran mod nattekongen.

Hadde Theon Starks?

Theon fortryder nogensinde forråder Starks mere end Jon kan vide. Siden han træffer sit valg, går han igennem helvede. ... De langvarige virkninger af, hvad Ramsay gør ved Theon, forfølger ham stadig. Han er en knust mand, men trods alt finder han en måde at ryste Ramsays kontrol nok til at hjælpe Sansa med at flygte fra den gale mand.

Hvem dræber Yara?

Redningen

Theon og hans mænd sikrer stilhedens dæk. Mens Euron er i Red Keep med Cersei, sniger Theon og hans mænd sig ombord på Silence. De dræber nogle af Eurons mænd og kommer til det sted, hvor Yara bliver holdt fanget, bundet til en post. Theon dræber vagten ved døren med en økse og skærer hende fri.

Hvorfor reddede Theon ikke sin søster?

Theon opstørrede situationen og indså, at hvis han tog et skridt mod Euron, ville hans søsters hals være slidt bredere end Jokerens smil (Apropos det, er der andre, der får en Joker-stemning, inklusive det uhyggelige grin, fra Euron i denne sæson?), og besluttede at skrabe i stedet for.

Får Theon sin søster tilbage?

I betragtning af at Eurons plan var at dræbe sin rival for Jernøerne, før han angreb Yaras skib, har fans frygtet det værste for hende. I slutningen af ​​sæson 7, Theon får besked om, at hans søster var i live, og tager sine loyalister tilbage til havet i håb om en redning.

Er Sansa stadig jomfru?

(Spoilere forude.) Faktisk, bog-Sansa er stadig meget jomfru fra slutningen af ​​Martins fjerde roman, En fest for krager. (Karakteren optræder ikke i bog 5, A Dance With Dragons.) ... Sansa er faktisk forlovet med at blive gift, men ikke med Ramsay - snarere med Harrold Hardyng.

Undslap Theon og Sansa?

Det endte også på en cliffhanger for Theon Greyjoy og Sansa Stark, der begge flygte fra Winterfell. ... Et stort problem er, at de hopper fra væggene i Winterfell, som siges at være 80 fod høje.

Hvem dræber Theon Greyjoy?

"Du er en god mand," sagde Bran til Theon før han gjorde, og tilsyneladende gav Theon den lukning, han havde brug for for at tilgive sig selv for sine tidligere fejl. "Tak skal du have." Desværre var Theon ingen match for Natkongen, der undgik sit spyd, før han dødeligt kørte ham igennem med det og dræbte Theon.

Hvad skete der med Theon Greyjoy i bøgerne?

Theon er bliver tortureret af Ramsay Bolton. Han har fået fjernet kød, tænder og små lemmer og antydes at være blevet kastreret til en vis grad af Ramsay. Han påtager sig skikkelse af Reek, Ramsays tjener, og må ikke bade. ... Theon bliver ført tilbage til Dreadfort, og Kyra dør i hænderne på Ramsay.