Hvem er mekka hvid far?

Mekka Morgan White blev født den 7. oktober 1995 til Persia White. Så hvem er Mekka Whites far? Selvom Mecca Whites biologiske far er et mysterium, er hun nu det officielle barn af sin stedfar, berømte skuespiller Joseph Morgan.

Er Saul Williams Mekka hvid far?

White er veganer, menneske- og dyrerettighedsforkæmper og miljøforkæmper. Hun blev hædret af PETA som en 2005 Humanitarian of the Year. ... White har en datter, Mekka White, født ca. 1995. Den 29. februar 2008 blev White forlovet med sanger Saul Williams, hendes kæreste gennem fem år, og giftede sig i 2008.

Er Mekka hvid sort?

Det har Mekka White, fra hvis far White nu er skilt Amerikansk indianerblod ud over de afrikanske og europæiske stammer, hun fik af sin mor. For nylig optrådte den 10-årige på "Girlfriends" som barnebarn af en af ​​de ældre karakterer.

Er Mekka Joseph Morgans datter?

Morgan har et barn, men de er ikke beslægtet med hinanden biologisk. Efter næsten syv års ægteskab har han og White ikke fået børn sammen. White har en datter fra et tidligere forhold. Hendes datter hedder Mekka, og hun er født i 1995.

Hvad betyder Persia White tatoveringer?

Persia Whites krop er dækket af tribal tatoveringskunst. Min første tatovering er korset på min ryg. Jeg var i 20'erne. Jeg fik den placeret på min rygsøjle overfor et chakrapunkt. Det repræsenterer mit livs rejse; fremad," forklarede hun.

Mecca White på Westfield International Film Festival 2018

Er Persia White og Joseph Morgan stadig gift?

Morgan og White har været gift i syv år nu. Og mens Morgan er en trofast CW-stjerne, var hans kone den første. White var en af ​​stjernerne i Girlfriends på The CW fra 2000 til 2008.

Er Mekka hvid hvid?

Mekka Whites etnicitet

Hendes mor er en kvinde af blandet race, født i Bahamas hendes far er af afroamerikansk afstamning. Hun har mørkt og krøllet hår og honninghud og kan derfor repræsentere næsten enhver race på tv. Dette er halvdelen af ​​Mekkas etnicitet.

Hvem er Mekka hvide forældre?

Hun har også for nylig medvirket i og arbejdet på besætningen på kortfilmen Carousel, instrueret af Joseph Morgan. Mekka tilskriver sin familie sit grundlag i kunsten, mor Persia White og stedfar Joseph Morgan, både skuespillere og filmskabere, som fordybede hende i en verden af ​​kunst, film og latter.

Hvor meget er Lynn fra veninder værd?

Persia White Net Worth: Persia White er en amerikansk skuespillerinde og musiker, der har en nettoværdi af 700 tusind dollars. Persia White blev født i Miami, Florida i oktober 1972. Hun er bedst kendt for at spille rollen som Lynn Searcy i tv-serien Girlfriends.

Hvor er Persia White i dag?

Persien hvid

I 2014 giftede White sig med sin Vampire Diaries-medspiller, Joseph Morgan. Hendes datter, Mecca White, er i 20'erne. I dag er hvid en dyrerettighedsaktivist og en passioneret veganer.

Har Joseph Morgan tatoveringer?

3 = Han har 3 tatoveringer den ene på sin højre arm (en panter), en på ryggen (en trekant) og en anden på brystet (en fjer, der bliver til fugle). 4= Joseph Morgan optrådte i 4 afsnit af den første sæson af The Vampire Diaries.

Hvornår blev Joseph Morgan gift?

Morgan og White blev gift ved en strandceremoni i de romantiske omgivelser i Ocho Rios, Jamaica d. 5. juli 2014 foran en lille gruppe familie og venner. Dette var især passende, da de begge voksede op i nærheden af ​​havet.

Er Ian Somerhalder rig?

Ian Somerhalder er en amerikansk model og skuespiller, der har opnået en høj succes i sin karriere. Fra februar 2021 var hans anslået nettoformue er en formue på 12 millioner dollars.

Hvorfor forlod Tony showet Veninder?

Hun spillede rollen som selvcentreret og materialistisk Toni Childs i seks sæsoner af serien. I maj 2006 blev det bekræftet, at Jones forlod Girlfriends fordi hendes kontrakt udløb.

Hvem ender Lynn med i Veninder?

I slutningen af ​​sæson 7 blev hun forlovet med Aaron Waters, som hun mødte, mens hun rehabiliterede hjem i New Orleans beskadiget af orkanen Katrina; hun flyttede ind i hans hjem i West Adams, Los Angeles, mens Aaron blev udsendt til Irak og lejede sit hus til Lynn.

Hvorfor slog Todd og Toni op?

Det samme kan siges om Toni og Todd, som efter flere års kamp om Tonis materielle ønsker, til sidst splittes og gik gennem en frygtelig forældremyndighedskamp på grund af Tonis egoistiske måder. Det viser, at det kræver to mennesker hele tiden at arbejde med sig selv individuelt for at vokse sammen.