Hvorfor virker paramount plus ikke?

Hvis du har problemer med at streame på din mobilenhed med Paramount+-appen, så prøv at tvinge Paramount+-appen på din enhed ud. Når du tvinger slutningen af ​​appen, opdaterer den appen, som kan løse problemer med streaming. ... Hvis du stadig har et problem, skal du genstarte modemmet/routeren og derefter genstarte Paramount+-appen.

Har Paramount Plus problemer i dag?

✅ Status: Paramount+ er oppe! Vi oplever ikke i øjeblikket nogen afbrydelse eller afbrydelse af vores service. ... Bare e-mail os på help.paramountplus.com/s/contact-us, og inkluder en kort beskrivelse af problemet.

Hvorfor bliver Paramount Plus ved med at sige fejl?

Hvis du ser en fejlmeddelelse, hver gang du prøver at streame indhold, kan du normalt løse det med et par enkle tips. ... Du har sandsynligvis aktiveret Ad Blockers, og du bliver nødt til at deaktivere det for at streame P+-indhold. For instruktion, klik her. Dine firewall-begrænsninger blokerer muligvis paramountplus.com.

Hvordan ser jeg Paramount Plus på mit tv?

Sådan begynder du at streame dine yndlingsprogrammer og -film med Paramount Plus.

  1. Trin 1: Sørg for, at du har en kompatibel enhed. ...
  2. Trin 2: Besøg Paramount Plus-webstedet. ...
  3. Trin 3: Opret din Paramount Plus-konto. ...
  4. Trin 4: Konfigurer Paramount Plus på dine enheder. ...
  5. Trin 5: Begynd at se.

Hvorfor kan jeg ikke caste Paramount Plus til mit TV?

Cast-ikonet kan ikke ses

Sørg for, at du har den nyeste version af Paramount+-appen. Hvis du bruger din computer, skal du bruge din Chrome-browser. Hvis du ikke har Chrome, kan du downloade den her. Sørg for, at din enhed er tilsluttet det samme WiFi-netværk som din Chromecast.

Paramount Plus virker ikke på Firestick - Løs det nu

Er Paramount Plus gratis med Amazon Prime?

Slet ikke. Du skal kun bekræfte din Amazon Prime-konto på paramountplus.com EN GANG! Når du har bekræftet din konto, kan du logge ind på Paramount+ på paramountplus.com eller via Paramount+-appen på dine tilsluttede enheder.

Hvorfor kan jeg ikke logge ind på mit overordnede plus?

Hvis du har tilmeldt dig Paramount+ på din iPhone/iPad, Android (telefon eller tablet), og du har problemer med at logge ind, sørg for, at du har ryddet dine cookies og cache for din enhed. Hvis ikke, så gør det, og log derefter ind igen. Dette burde løse problemet.

Hvordan ordner jeg Paramount plus buffering?

Indholdsfortegnelse

  1. Log ud og log ind igen på Paramount Plus.
  2. Tjek Paramount Plus Server Status.
  3. Se efter Paramount Plus-appopdateringer.
  4. Genstart Paramount Plus-appen, eller opdater din webbrowser.
  5. Genstart eller tænd og sluk din streamingenhed.
  6. Tjek antallet af enheder, der streamer Paramount Plus.

Hvordan ringer jeg til Paramount plus?

Der er flere måder at nå os på:

  1. Via knappen "Kontakt os". Du skal blot besøge hjemmesiden og vælge "Kontakt os" nederst på skærmen.
  2. På Twitter. Tweet os når som helst på @AskParamount.
  3. På Facebook. Gå til facebook.com/paramountplushelp.
  4. På Instagram. Send en DM til @Paramountplushelp.
  5. Med Google Business Messenger.

Hvorfor får jeg reklamer på Paramount plus?

Paramount+ Premium er annoncefri (det meste af tiden)

Som forklaret i et hjælpeindlæg vil Paramount+ stadig lejlighedsvis vise Paramount+ reklamer, selv til de abonnenter, der betaler for Premium-oplevelsen. Virksomheden siger, at denne beslutning er designet til at vise det indhold, der er tilgængeligt til at streame gennem tjenesten.

Har Paramount plus et kundeservicetelefonnummer?

Hvis du tilmeldte dig Paramount+ via din Roku Streaming-enhed, kan du bruge nedenstående trin. For support, ring venligst (816) 272-8106, eller besøg support.roku.com. Gå til din startskærm. Vælg Paramount+-kanalen og tryk på knappen "*" på Roku-fjernbetjeningen.

Er Paramount plus gratis?

Nye Paramount+-abonnenter kan nu tilmelde sig en 7 dages gratis prøveperiode på paramountplus.com/telstratv. Så skal du blot installere appen fra App Store på dit Telstra TV for at begynde at streame Paramount+ i dag. (Abonnementsgebyr på $8,99 pr. måned gælder efter din prøveperiode slutter, medmindre du opsiger dit abonnement.

Hvordan nulstiller jeg mit overordnede plus?

Tilsluttede enheder

  1. Fra startskærmen skal du vælge "Loginindstillinger".
  2. Vælg "Log ind på tv".
  3. Vælg "Glemt adgangskode".
  4. Indtast den e-mailadresse, der blev brugt til at tilmelde dig Paramount+.
  5. Derefter skal du tjekke din e-mail-indbakke for en e-mail fra paramountplus.com Klik på linket til nulstilling af adgangskode i den e-mail.

Kan du spole tilbage på Paramount plus?

Paramount+'s afspilningsgrænseflade har alle de standardfunktioner, du kan forvente. Bortset fra grundlæggende afspilnings- og lydstyrkekontroller får du 10-anden spol frem og tilbage knapper og en skifte til undertekster.

Kan du sætte live-tv på pause på Paramount plus?

Bemærk, at du kan i øjeblikket ikke pause, spole tilbage eller spole frem direkte tv. Paramount+ understøtter heller ikke DVR-kapacitet, men hvis du er en Premium-abonnent, kan du altid downloade serier og film for at se offline, når det passer dig!

Hvordan får jeg Paramount Plus gratis?

Paramount Plus har en gratis prøveperiode. Tjenesten tilbyder en syv-dages gratis prøveperiode. For at tilmelde dig Paramount Plus' gratis prøveperiode, besøg siden her og klik på "Prøv det gratis." Amazon Prime tilbyder også en 30-dages Paramount Plus gratis prøveperiode, samt en syv-dages gratis prøveperiode til Amazon Prime Video.

Hvordan kan jeg se Paramount Network gratis?

Se Paramount Network gratis

  1. Philo – tilbyder en 1-uges gratis prøveperiode.
  2. Hulu Live TV – Tilbyder en 1-uges gratis prøveperiode.
  3. FuboTV – tilbyder en 1-uges gratis prøveperiode.
  4. YouTube TV – tilbyder en 1-uges gratis prøveperiode.

Hvordan betaler du for Paramount Plus?

Hvis du abonnerer på Paramount+ på nettet, besøg paramountplus.com på din stationære eller bærbare computer og klik på "Rediger fakturerings-/betalingsoplysninger" for at ændre eller opdatere din betalingsmetode.

...

Brand TV

  1. Gå til din konto.
  2. Klik på Betalingsmuligheder. For at tilføje en betalingsmetode skal du klikke på Tilføj et kort. ...
  3. Følg instruktionerne på skærmen.

Er Paramount plus værd?

Det har et enormt bibliotek af tv-shows og film, der ikke ændrer sig, er tilgængeligt på alle større platforme og enheder og kommer på en store pris. Det er klart, at CBSViacom har tænkt meget på at gøre Paramount+ til en succes, og vi anbefaler stærkt at tjekke det ud.

Hvordan genstarter jeg min streamingtjeneste?

Sådan genstarter du din enhed:

  1. Tag enheden ud af strømkilden, vent 10 sekunder, og sæt den derefter i igen.
  2. Enheden tænder automatisk, når den er tilsluttet. Det er det!

Er Paramount Plus gratis på Apple TV?

Så længe du har et Apple TV HD eller 4K, er du godt i gang. Sådan konfigurerer du appen og begynder at se. Se serier og film fra Paramount, Showtime, MTV, CBS, Nickelodeon og flere. Når den gratis prøveperiode er afsluttet, koster Paramount+ 8,99 USD om måneden.

Er Paramount Plus gratis med kabel?

Det er desværre ikke tilfældet med Paramount Plus. Hvis du ønsker at streame Paramount Plus, der er ingen måde at logge på gratis med dit kabelabonnement som der var med CBS All Access. Du skal tilmelde dig et medlemskab fra $5,99 pr. måned for at få adgang til tjenesten.

Hvor meget koster Paramount Plus på Amazon Prime?

7-dages gratis prøveperiode

Kun Prime-medlemmer kan tilføje Paramount+ Limited-reklamer ($5,99/måned) eller Premium ($9,99/måned). Tilmeld dig Prime og start dit abonnement på Paramount+. Annuller når som helst. Tjek tilgængeligheden af ​​live-tv efter placering: www.amazon.com/channels/cbsaalivetv.

Hvordan sender jeg en e-mail til Paramount?

For at rapportere et problem kan du sende en e-mail til os på [email protected].

Hvor meget er paramount plus reklamefrit?

Se uden annoncer for kun $9,99/måned eller spar 16 % på din månedlige pris med en årlig plan* til $99,99/år (Premium-planen inkluderer IKKE din lokale live CBS-station).