Er Tom Felton gift?

Har Tom Felton nogensinde været gift? Nej, Tom har aldrig været gift. Tom Felton var i et forhold med Jade Olivia Gordon i otte år – fra 2008 til 2016. Jade spillede Toms karakter Draco Malfoys kone, Astoria Greengrass, i filmen Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2.

Hvem er Feltons kone?

Som jeg er sikker på, du vil huske, ser de sidste scener af Dødsregalierne del II Draco Malfoy dukke op sammen med sin kone Astoria Greengrass, mens de sender lille Scorpius til Hogwarts. Men fans kunne kun se, at Astoria blev spillet af Jade Olivia – Feltons ægte kæreste på det tidspunkt – mange år senere.

Er Emma Watson og Tom Felton et par?

Tom Felton gav en ærlig reaktion, da han blev spurgt om rygtet, at han og Harry Potter-medspilleren Emma Watson havde en hemmelig romantik. Tom Felton og Emma Watson dating rygter dukker op i ny og næ, på trods af at hun nu er i en forhold med en amerikansk iværksætter.

Kyssede Hermione Draco?

Draco kyssede aldrig Hermione. Dette er aldrig sket i seriens kanonmateriale. Faktisk havde Draco og Hermione meget få interaktioner gennem serien.

Hvor meget ældre er Tom Felton end Emma Watson?

Watson var 10 år gammel og Felton var 13 da de begyndte at optage filmen Harry Potter and the Sorcerer's Stone fra 2001, den første film i franchisen.

Real Life Par af Harry Potter

Hvem dater Tom Felton i 2020?

Selvom Tom, 33, ikke selv har sagt det, tyder rapporter fra Girlfriend.com og Herald Journalism på, at han og Harry Potter er sammen.stjerne Emma Watson, 30, dater i 2020. Både Tom og Emma har postet på Instagram for at dele billeder af hinanden gennem årene, men det har ofte aldrig virket mere end et venskab.

Hvad skete der med Tom Feltons kone?

Nej, Tom har aldrig været gift. Tom Felton var i et forhold med Jade Olivia Gordon i otte år - fra 2008 til 2016. Jade spillede Toms karakter Draco Malfoys kone, Astoria Greengrass i filmen Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2. Det menes, at parret slog op i begyndelsen af ​​januar 2016.

Har Tom Felton fået en kæreste 2021?

Fra 2021, Felton er single og har aldrig udtalt, at han er romantisk involveret med nogen. Faktisk rapporterede The Sun udelukkende, at Felton sluttede sig til celebrity dating-appen Raya sidste år. En kilde sagde: "Tom er en flot fyr med en god personlighed. Men han har kæmpet for at finde nogen at forbinde med.

Hvem var Tom Feltons første kæreste?

Toms første kendte kærlighed: Melissa Tamschick

Dengang 17-årige Tom Felton portrætterede Draco Malfoy for et tredje år i "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban", da der kom besked om, at han var i et forhold. Tom Feltons første kæreste (offentliggjort) var sangerinden Melissa Tamschick.

Hvem dater Emma Watson i 2021?

Watson, 31, dater i øjeblikket en kæreste Leo Robinton.

Var Daniel Radcliffe og Emma Watson kærester?

Daniel Radcliffe og Emma Watson datede ikke hinanden. Mens fans fortsatte med at sende de to berømtheder i årevis, havde Harry Potter-stjernerne aldrig romantiske forbindelser med hinanden. ... Som rapporteret afslørede Daniel Radcliffe også, at han aldrig ville date Emma Watson, ifølge Independent.

Er Rupert Grint rig?

Ifølge Celebrity Net Worth tjente Grint 70 millioner dollars for hele sagaen. Han opnåede 4 millioner dollars for Harry Potter og Føniksordenen. Han fik i alt 30 millioner dollars til Deathly Hallows-filmene. Grints nettoformuen er 50 millioner dollars, hvilket gør ham til den mindst velhavende af de to andre ledere.

Har Rupert Grint en baby?

Rupert Grint kom med en sjælden kommentar om faderskab og hans lille datter onsdag for nylig – og det er så sødt. Harry Potter-stjernen, der bød sit første barn velkommen med skuespillerinden Georgia Groome tilbage i maj 2020, kom med den rørende åbenbaring, mens han promoverede sin kommende serie, Servant, på Apple TV.

Hvad er Draco Malfoys rigtige navn?

Thomas Andrew Felton (født 22. september 1987) er en engelsk skuespiller og musiker. Han er bedst kendt for sin rolle som Draco Malfoy i filmatiseringerne af de bedst sælgende Harry Potter fantasy-romaner af J. K. Rowling.

Hvem fik mest betalt i Harry Potter?

Det viser sig, at det har sine fordele at være ansigtet til en rekordstor franchise. Med sin nettoværdi på 110 millioner dollars, Radcliffe er faktisk den rigeste Harry Potter rollebesætning.

Var Matthew Lewis forelsket i Emma Watson?

Matthew Lewis havde en Hemmelig forelskelse om Emma Watson Mens han filmede "Harry Potter" ... I et nyt interview afslørede Matthew, at han havde et stort forelsket i Emma Watson under optagelserne af de første par film. "Jeg har nok været forelsket i Emma i et par år, indtil jeg var 13 eller 14 - sådan noget," sagde han til Seventeen.

Kan Tom Felton lide Emma Watson?

I 2016, E! News spurgte Felton, om han også var forelsket i Watson under deres Harry Potter-dage. "Vi var altid meget tætte, men nej, intet af den karakter," sagde han. ... I sit nylige interview med Entertainment Tonight roste Felton Watson. "Jeg synes absolut, at verden er hende," sagde han.

Har Emma Watson en kæreste 2021?

Emma Watson har med vilje holdt sit kærlighedsliv ude af offentligheden i årevis, men i maj 2021 rapporterede Daily Mail, at Watson rygtedes at være forlovet med Leo Robinton, hendes kæreste gennem mere end et år, efter at de to blev fotograferet sammen den 13. maj 2021.

Har Emma Watson datet Tom Hiddleston?

Emma Watson

Måske er denne ikke så uventet, fordi de både er britiske og talentfulde og smukke, men det ser ud til, at Watson og Hiddleston i virkeligheden er bare venner og har en masse gensidig respekt for hinanden.

Har Emma Watson datet nogen?

Emma er dating den californiske forretningsmand Leo Robinton. Lovebirds blev første gang set kysse i London i oktober 2019 og er blevet alvorlige lige siden. "Emma ser ud til at have fundet den fyr, hun gerne vil have et partnerskab med i Leo," fortalte en kilde eksklusivt til Life & Style.

Hvem dater Emma Watson med Tom Felton?

Watson, 31, dater i øjeblikket en kæreste Leo Robinton

Felton, hvis karakter Draco Malfoy, en junior dødsspiser, der mobbede Watsons Hermione Granger og hendes venner, gav en...

Hvem dater Rupert Grint?

Harry Potter-stjernen Rupert Grint deler sjældent indblik i sit private forhold til kæresten Georgia Groome.