Hvad er faldraten for vex mythoclast?

Bungie En af de mest frustrerende ting i Destiny 2, Vex Mythoclast har en estimeret 3% fald rate i Destiny 2. Selvom de nøjagtige tal ikke er blevet frigivet af Bungie, anslår en undersøgelse udført af Reddit-brugeren Pinnkeyy, at våbnet har en faldrate på 3 % i løbet af dets levetid.

Er vex Mythoclast en ugentlig dråbe?

Mythoclast falder kun i slutningen af ​​Vault of Glass-raidet, og du kan kun gå efter det tre gange om ugen med tre forskellige karakterer. Vi er i uge 16 nu, hvilket betyder, at et raid på tre karakterer om ugen er 48 chancer.

Er vex Mythoclast sjælden?

Vex Mythoclast er en eksotisk fusionsrifle, der kan fås i Destiny ved at fuldføre Vault of Glass-raidet i Hard-tilstand. Den er også tilgængelig i Destiny 2 som et sjældent fald fra den sidste kiste ind det genbedømte Vault of Glass-raid.

Kan du dyrke VEX Mythoclast?

Hvis du vælger muligheden for to eller tre vogtere øverst, vil vores booster også dyrke Vex Mythoclast 2 eller 3 gange om ugen, for øgede chancer.

Skal du udføre hele raidet for at få irriterende Mythoclast?

I modsætning til den originale version, du behøver ikke at fuldføre raidet på den sværeste sværhedsgrad. I denne guide vil vi forklare præcis, hvordan du kan samle Vex Mythoclast op i Destiny 2. Som vi allerede har nævnt, behøver du ikke tage imod Vault of Glass i den mest udfordrende sværhedsgrad for at få dette våben.

Bad Luck-beskyttelse STADIG brudt!! (Destiny 2 Vault of Glass Vex Mythoclast Drop Rate)