Hvilke instrumenter spillede Mozart?

Ikke alene begyndte Mozart at komponere i en alder af fem, men han var også en multiinstrumentalist, kendt for sin evne til at spille. violinen og klaveret. Da han kun var seks, tog han på familieturné for at optræde på tværs af kontinentet.

Hvad er alle de instrumenter, Mozart spillede på?

Størstedelen af ​​hans kompositioner var klassiske sonater, koncerter, symfonier og menuetter, der primært skulle spilles af keyboard, violin og cembalo. Han skrev også nogle af musikkens mest varige operaer.

Spillede Mozart på fløjte?

Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) spillede ikke fløjte, og foreslog engang, at han ikke engang kunne lide det. ... Mozarts over 600 kompositioner omfatter to fløjtekoncerter, fire fløjtekvartetter og smukke linjer for instrumentet i mange af hans andre værker.

Kan Mozart spille på alle instrumenter?

Mozart spillede en række instrumenter, bl.a klaveret og violinen, selvom han var langt mere berømt som komponist end som performer.

Spiller Mozart klaver?

Mozarts nye karriere i Wien begyndte godt. Han ofte optrådt som pianist, især i en konkurrence før kejseren med Muzio Clementi den 24. december 1781, og han "havde snart etableret sig som den fineste keyboardspiller i Wien".

Amadeus (1984) - Mozart spiller klaver som barn