På spectrum hvilken kanal er Smithsonian?

På eller omkring den 27. september 2021 vil Spectrum Northeast, LLC, ("Spectrum"), lancere Smithsonian Channel på Spectrum TV Stream/Spectrum TV Lifestyle på kanal 131 på kanallisten, der tjener dit fællesskab.

Er Smithsonian Channel tilgængelig på Spectrum?

Find dine foretrukne Smithsonian Channel-serier og dokumentarer online med Spektrum On Demand!

Hvilken kanal er Smithsonian Channel på kabel?

Smithsonian Channel HD er tændt kanal 570.

Hvad skete der med Smithsonian Channel?

Selvom Smithsonian Channel Plus er udgået, kan du stadig streame Air Katastrofer, Aerial America, Secrets og hundredvis af andre Smithsonian Channel-hitserier på Paramount+! Ud over live nyheder og sport, og tusindvis af episoder fra CBS, Nickelodeon, Comedy Central, BET, MTV og mere.

Hvordan kan jeg se Smithsonian Channel gratis?

GRATIS ONLINE ELLER I APPEN: Se udvalgte gratis hele episoder og klip online på www.smithsonianchannel.com eller i Smithsonian Channel-appen, som er gratis at downloade på din Apple-, Amazon-, Roku- eller Android-enhed.

Sådan ændres standard opstartskanal på Spectrum tv

Hvordan aktiverer jeg Smithsonian Channel?

Du kan streame Smithsonian Channel-hitshows som Air Disasters, Aerial America, Secrets og mere. Lige gå til Smithsonian Channel-siden i Paramount+-appen eller på //www.paramountplus.com/brands/smithsonian-channel/ og start streaming. Hvis du ikke er en Paramount+-abonnent, kan du prøve det gratis.

Er Fox Sports 1 på spektrum?

Fox Sports 1 er en af ​​de bedste sportskanaler, du kan tune ind på. Som du endelig får fat i FS1 kanal på Spectrum , kan du opruste til at nyde et utal af sportsbegivenheder og nyheder og debatter forbundet med hver enkelt - alt sammen på én platform.

Har spektrum en guidekanal?

Spectrum Guide inkluderer en interaktiv programguide, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dit videoabonnement. Tryk på knappen GUIDE på din fjernbetjening for at få vist fuldskærmsguidevisningen med programoversigter og kanaloplysninger. ... Du kan bruge PIL-knapperne på din fjernbetjening til at rulle.

Har spektrum NASA-kanalen?

Du kan altid tage på ekspedition ved at se NASA TV og få et glimt af rummet. Alt du har brug for er NASA-kanalen på Spectrum kabel.

Har Netflix Smithsonian Channel?

OPDATERING (05/03/2017): Netflix har officielt fornyet alt nedenfor plus meget mere.

Hvor meget koster Smithsonian Channel?

Smithsonian Channel Plus, som kun er tilgængelig i USA, har ingen reklamer og er prissat til $4,99 om måneden. I øjeblikket er den tilgængelig via Smithsonian Channel-appen på Apple, Amazon, Roku-afspillere og tv'er og Android-enheder, såvel som online på watch.smithsonianchannel.com.

Hvilken kanal er PBS på spektrum?

Se Nine PBS Create over-the-air på kanal 9.4 eller på Charter Spektrum kanal 184. Lær mere om Create TV-programmering på CreateTV.com.

Hvilken kanal er spectrum on demand?

Funktionalitet. Du kan se On Demand-programmering online på SpectrumTV.com. Indstil din modtager til Kanal 1 ved hjælp af din Spectrum-fjernbetjening (eller tryk på On Demand-knappen). Du vil blive omdirigeret til din On Demand-menu for at gennemse film, Primetime, Premiums og mere.

Har Spectrum seniorrabat?

Ingen seniorrabatplan: Spectrum Internet giver ikke en senior-specifik rabatplan eller seniorrabatter, men dette er standard på tværs af branchen. ... Begrænsede planer tilgængelige: I øjeblikket tilbyder Spectrum Internet kun tre planer.

Hvordan ved jeg, hvilke Spectrum-kanaler jeg har?

For at se en liste over Spectrum-kanaler inkluderet i dit abonnement:

  1. Log ind på din Spectrum-konto.
  2. Vælg fanen Dine tjenester, og vælg derefter underfanen TV.
  3. Vælg View Channel Lineup fra menuen til højre.

Hvad er cirkel-tv-kanalen?

KNOE er spændte på at starte Circle station på kanal 8.4. Denne nye kanal vil dække countrymusikkens verden, tv-shows med countryartister og vil inkludere ugentlige udsendelser fra Grand Ole Opry.

Bærer spektrum Fox Sports Sun?

Hulu stoppede med at bære Fox Sports Sun og Fox Sports Florida den 1. oktober, YouTube TV den 22. oktober. De primære alternative muligheder lokalt er at abonnere på Spectrum-kabel, DirecTV-satellittjeneste eller AT&T TV-streaming.

Hvilken kanal er Spectrum-sport?

Spectrum SportsNet er tilgængelig i SD på kanal 215 og i HD på kanal 787.

Er Smithsonian gratis?

Adgang til alle Smithsonian-museer i Washington, D.C., er ledig. Museerne har åbent alle ugens syv dage.

Hvordan kan jeg se Smithsonian Channel i Storbritannien?

Se Smithsonian Channel UK over på Freesat kanal 175, og fortsæt med at læse for at finde ud af, hvad der er på Smithsonian Channel-programplanen denne måned.

Er Smithsonian Channel på Amazon Prime?

Den nye platform er nu tilgængelig som en app på Apple-, Amazon-, Android- og Roku-enheder, samt online på watch.smithsonianchannel.com. Amazon Prime-medlemmer vil være i stand til at abonnere på Smithsonian Channel Plus gennem Prime Video Channels inden udgangen af ​​2018.