Hvornår vågner elena?

I den finale i sjette sæson, Kai knyttet Elena til Bonnies liv ved magi. Elena vil først vågne op, når Bonnie dør om omkring 60 år. Hun blev låst inde i Salvatore-graven, derefter flyttet til et lager i Brooklyn, New York i den syvende sæson, derefter tilbage til Mystic Falls.

Hvilken episode vågner Elena op fra koma?

Kai sætter Elena i koma Jeg skal giftes med dig i den gyldne sommertid som finder sted 23. juni 2013. Hun vågner først lige før maj 2019, hvor Bonnie på en eller anden måde finder en måde at bryde fortryllelsen på.

Kom Elena tilbage i sæson 8?

Hvilken sæson kommer Elena tilbage? Dobrev ville senere genforenes med sin tidligere rollebesætning i sæson 8-finalen, som blev sendt i marts. "Det var nemt at komme tilbage i karakter til finalen. Jeg spillede Elena i seks år, så jeg sprang ind i det med det samme,” fortalte Dobrev dengang til Entertainment Weekly.

Kommer Elena tilbage fra søvn i sæson 7?

Elena vendte tilbage I 'The Vampire Diaries' sæson 7 Finale For A Surprise Cameo & It Will Give You All The Feels.

Hvem spiller Elena sæson 8?

Efter 8 sæsoner med at beskytte Mystic Falls mod overnaturlige trusler, døde Stefan Salvatore (Paul Wesley) i seriefinalen af ​​The Vampire Diaries. I et uselvisk træk ofrede Stefan sig selv, så hans bror Damon (Ian Somerhalder) kunne have sin lykkeligt til deres dages ende med Elena (Nina Dobrev).

The Vampire Diaries: 8x16 - Elena vågner, hun og Damon Kiss, Stefans begravelse

Kommer der en sæson 9 af Vampire Diaries?

Vampire Diaries sæson 9, en efterfølger af The Vampire Diaries, var forventes sendt i marts 2021. Julie Plec, skaberen af ​​The Vampire Diaries, har tidligere udtalt, at de var spændte på seriefinalen. Plec og de andre skabere ønskede dog ikke at tale mere om det.

Hvad hviskede Stefan til Elena?

Elena sætter så Caroline ned for at fortælle hende, hvad Stefan hviskede i hendes øre: "Fortæl Caroline, at jeg hørte hende" fortalte han hende. "Og jeg vil også elske hende for evigt." Han fik hendes besked!!! ... Damon er jo menneske nu, og det er alt sammen takket være Stefan.

Havde Damon og Elena børn?

Og ja, showet bekræftede senere, at Damon og Elena har flere børn - Jenna, Sarah Lillian og en søn, Grayson.

Hvem elskede Stefan mest Elena eller Caroline?

Caroline en gang kaldte Stefan "Elenas episke kærlighed." Stefan var måske ikke Elenas livs kærlighed, da hun endte med at falde for hans bror, men Elena var altid hans kærlighed. Der var ingen, før eller efter hende, som Stefan elskede den måde, han elskede Elena på.

Hvem erstatter Elena i Vampire Diaries?

'Vampyr dagbøgerne': Nikki Reed Erstatter Nina Dobrev som Elena? The Vampire Diaries sæson 8 er i øjeblikket i produktion, og fans af den overnaturlige serie venter spændt på at se Nina Dobrevs komme tilbage til showet efter hendes afgang.

Hvem dater Nina Dobrev 2020?

Shaun White og Nina Dobrev begyndte at date i begyndelsen af ​​2020. Et år senere går parret stadig stærkt og ser ud til at have en fantastisk tid sammen. Dobrev og White gjorde ikke deres forhold officielt, før de uploadede en sjov selfie af sig selv på Instagram i maj 2020, ifølge Women's Health.

Hvorfor har Elena en paryk på i sæson 8?

Hun bar altid en paryk, mens hun spillede Katherine. ... Dette blev generelt gjort for at publikum kunne kende Elena og Katherine fra hinanden meget lettere.

Hvad sker der med Elena og Damon i sidste ende?

Til sidst fik Elena og Damon en noget lykkelig slutning

Alaric og Caroline mindes om Damons gave — Salvatore-palæet, som de har forvandlet til Salvatore Kostskole for Unge og Begavede, og opretter spin-off-serien "Legacies".

Hvorfor fik de Elena til at sove?

Sådan gik det: Kai - der dræbte sig selv med Lilys blod i sit system og dermed blev en kætter - fortrylle Elena, der forbinder hende med Bonnie; så længe Bonnie levede, ville Elena forblive i en søvnlignende trance. ... fordi de ikke vil se hende, før Bonnie bliver gammel og dør.

Bliver Stefan og Elena sammen igen i sæson 8?

Elena er kun i sidste afsnit af The Vampire Diaries sæson 8, men hun er stadig i stand til at genforenes med Stefan i løbet af de sidste par minutter af serien. Stefan bringer det ultimative offer ved at injicere Damon med kuren og dræbe sig selv og Katherine for at redde Mystic Falls.

Har Stefan et barn?

Stefan Salvatore og Valerie Tulles ufødte barn var et foster som først blev nævnt i Age of Innocence. Dette barn blev dræbt af Julian i 1863. I Stefans drøm var han en elleve år gammel dreng ved navn Jacob, som tilsyneladende var et menneske.

Bliver Elena gravid i sæson 8?

Stefan og Elena mødes første gang... ... Elena bliver gravid og Efter at Elena fortalte stefan, gifter elena og Stefan sig med det lille væsen, der vokser i hendes mave, INGEN KRÆNKELSE AF COPYRIGHT!

Hvilken årstid bliver Elena gravid?

"Black Hole Sun" er 4. afsnit af sjette sæson af den amerikanske serie The Vampire Diaries og seriens 115. afsnit samlet set.

Var Elena Stefan utro?

Ja, Elena var utro og respektløs over for Stefan. Elena kyssede Damon i slutningen af ​​sæson 2, da hende og Stefan STADIG var SAMMEN. Lige meget hvad det betød, er det snyd.

Hvilken episode opdager Caroline, at hun er gravid?

The Vampire Diaries: Caroline er gravid med Alaric — Sæson 7, afsnit 6 Recap – Hollywood Life.

Hvordan vækkede Bonnie Elena?

Efter et tårevædet kram og farvel går Stefan ind i efterlivet. Elena vågner endelig, fordi Bonnie har brudt fortryllelsen over hende. Elena genforenes med Damon og resten af ​​banden. Elena giver Caroline beskeden Stefan hviskede ind i hendes øre og sagde, at han hørte hendes stemmebesked og vil elske hende for evigt.

Hvorfor blev Vampire Diaries annulleret?

Bedømmelser begyndte at falde uden Elenas tilstedeværelse i showet. Serien vendte derefter sit fokus til andre karakterer, såsom Caroline Forbes (Candice King) og Bonnie Bennett (Kat Graham). Til sidst afslørede showrunner Julie Plec det det var deres beslutning at afslutte serien og at de ikke var tvunget til at aflyse.

Hvorfor forlod Nina TVD?

Men efterhånden som The Vampire Diaries udviklede sig, udvidede dets fokus sig ud over Elena, til ensemblebesætningen. Ikke desto mindre førte Dobrevs afgang til en større rystelse. Men Dobrevs grund til at forlade var enkel: han var bare klar til at gå.

Kommer Vampire Diaries tilbage i 2021?

Mens Damon genforenes med Stefan (Paul Wesley). Vampire Diaries sæson 9 kunne dog modtage grønt lys for 22 afsnit. ... Kun sæson 4 og 8 bestod af henholdsvis 23 og 16 afsnit. Der var et rygte om, at CW's hit Vampire Diaries sæson 9 er på vej ind februar 2021.