Blev den fantastiske verden af ​​gummiball afsluttet?

"Inkvisitionen" er fjerdeogfyrre og sidste afsnit af sæson 6 af The Amazing World of Gumball. Det er det 240. og sidste afsnit i alt.

Kommer The Amazing World of Gumball tilbage i 2020?

Sæson 7 af The Amazing World of Gumball blev annonceret af Cartoon Network den 4. september 2020 og blev bestilt den 20. december 2020. Den vil bestå af 50 afsnit, inklusive en crossover-special. Efter at have rejst i sæson 6, kom Ben tilbage for at hjælpe med nogle afsnit af serien.

Slutter The Amazing World of Gumball i 2019?

The Amazing World Of Gumball slutter i slutningen af ​​2019/begyndelsen af ​​2020. Hovedårsagen til, at der ikke bliver sendt nogle episoder, er på grund af, at 'The Amazing World Of Gumball' får en film, og Ben Bocquelet forsøger at få Gumball til en film, og dette får besætningen på 'The Amazing World Of Gumball' til at lave et manuskript til filmen.

Endte The Amazing World of Gumball på en cliffhanger?

Hvorfor? Godt Gumball er lige slut, med en cliffhanger, og det var en rigtig kort slutning, at det ikke engang føltes som en slutning. ... Gør dem grundlæggende mindre tegneserieagtige, men så snart Gumball og Darwin vidste, hvad han gjorde, forsøgte de at stoppe ham, og det lykkedes.

Er The Amazing World of Gumball færdig?

The Amazing World of Gumball (forkortet til TAWOG eller blot omtalt som Gumball) er en animeret sitcom skabt af Ben Bocquelet for Cartoon Network. ... Den 6. september 2016 annoncerede Bocquelet, at serien ville slutter efter sæson 6; han bekræftede sin holdning på Twitter i oktober 2018.

Gumball FINAL EPISODE Forklaret! En dårlig slutning?

Får gumball en sæson 8?

Den ottende sæson af den britisk-amerikanske animerede tv-serie The Amazing World of Gumball, skabt af Ben Bocquelet, blev sendt på Cartoon Network i USA den 9. august 2020 og i Storbritannien den 29. december 2019. ... Ligesom sæson 7, denne sæson vil have 48 afsnit.

Hvad er gumballs rigtige navn?

Gumball Tristopher Watterson, født Zach Watterson, (udtalt af Logan Grove i sæson 1-3, Jacob Hopkins i sæson 3-5, Nicolas Cantu i sæson 5-6 og Duke Cutler i The Gumball Chronicles og frem) er hovedpersonen i serien.

Hvorfor blev eventyrtid aflyst?

Indholdschef Rob Sorcher fortalte Los Angeles Times om netværkets beslutning om at afslutte serien og sagde: Adventure Time var spiller mindre og mindre på tegnefilm Netværk, men alligevel var vi på vej mod et stort antal episoder.

Er Darwin sort?

Ikke fordi Darwin er sort, men fordi det betyder, at mennesket Wattersons holdt et sort barn som kæledyr, før han gjorde ham til et familiemedlem. ... Og det betyder, at de dræbte flere aber, før den ene blev et sort barn.

Hvor gammel er gumball i sæson 6?

Serien fokuserer på Gumball Wattersons ulykker, en blå 12-årig kat, sammen med sin adopterede bror, Darwin, en guldfisk.

Er inkvisitionen det sidste afsnit af gumball?

"Inkvisitionen" er den 44 og sidste afsnit af sæson 6 af The Amazing World of Gumball.

Hvilken klasse er Anais?

Hun er det yngste medlem af Watterson-familien og den mest rationelle, på trods af at hun kun er fire år gammel. Hun er i 8. (og senere 9.) klasse på Elmore Junior High, som hun går på med sine ældre brødre, Gumball og Darwin, og er i en højere klasse end dem, som afsløret i "The Others".

Gifter Gumball sig med Penny?

I sæson 6, i "The Cringe", er der en samling scener, der involverer flash-forwards til Gumball og Pennys ægteskab, og til sidst Pennys nyfødte baby i Gumballs arme. ... Penny påpeger alle Gumballs tidligere fejl, men siger til sidst, at de er "totalt gode".

Kommer der nogensinde en Gumball-film?

Premieredatoer

The Amazing World of Gumball: The Movie! er arbejdstitlen på en britisk animeret tv-film baseret på Cartoon Networks animerede tv-serie The Amazing World of Gumball. Det blev officielt annonceret til at være under udvikling den 17. februar 2021. Det er indstillet til udgivelse på et tidspunkt i 2022.

Hvem ender Finn med at gifte sig med?

I denne episode begynder Finn at gætte sit forhold til Flame Princess, så han bygger et kæmpe pudefort. Mens han navigerer i det, falder Finn tilsyneladende i søvn og drømmer, at han ender i en pudeverden, hvor han gifter sig med en pudekvinde ved navn Roselinen (Siegfried) og har to børn med hende.

Hvor gammel er Finn?

Hvor gammel er Finn i eventyrtid? Adventure Time's hovedperson Finn er 17 år gammel. Vi kender denne information takket være sæson 10-afsnittet "Seventeen", som følger Finn omkring hans fødselsdag. Da serien samles op, siges Finn at være en 12-årig dreng og det eneste menneske i landet Ooo.

Hvad skete der med landet Ooo?

Post-apokalyptiske omgivelser

Pendleton Ward, skaberen af ​​Adventure Time, har udtalt både i et interview og på sin FAQ-side, at Land of Ooo faktisk er en post-apokalyptisk jord, resultatet af en global katastrofe kaldet Svampekrigen, deraf de ødelagte stykker af moderne teknologi spredt ud over landet.

Hvornår sluttede onkel bedstefar?

Serien sluttede d 30. juni 2017 efter seriefinalen "Onkel Morfar: Gymnasieårene" med 5 sæsoner og i alt 153 afsnit. I løbet af serien blev 153 afsnit af serien sendt over fem sæsoner.

Hvor gammel er Gumball nu?

Gumball (tidligere Zach) Tristopher Watterson er hovedpersonen i The Amazing World of Gumball. Han er en tolv-årig, blå hankat, der går på Elmore Junior High, med sin adopterede bror Darwin og sin fire-årige søster Anais. Gumball går i Miss Simians klasse.

Hvor høj er Anais?

Beregning af tegnhøjder | Fandom. Anais er 2'10" (2 fod 10 tommer), Jeg kan ikke få en alternativ højde til hende endnu, da jeg ikke har fundet et billede af hende, der står lige med ørerne i oprejst stilling ved siden af ​​en anden karakter, der også står oprejst.

Er hr. lille en sky?

Udseende. Mr. Small er et højt, luftigt skylignende væsen. ... Han har også en lille hestehale for at holde sit hår bundet tilbage, som er meget langt.

Kommer gumball tilbage i 2021?

The Amazing World of Gumball The Movie! er en 2021 surrealistisk action-komedie eventyrfilm baseret på Cartoon Network-serien The Amazing World of Gumball og er seriens finale og fortsættelse til The Inquisition.

Hvor kan jeg se sæson 7 af The Amazing World of Gumball?

Sæson 7, afsnit 1 af The Amazing World of Gumball er tilgængelig til at se og streame på Tegnefilmsnetværk. Du kan også købe, leje The Amazing World of Gumball på efterspørgsel hos Amazon, Hulu, Vudu, Microsoft Movies & TV, Google Play, Apple TV online.