Hvilken plantage blev brugt, da vinden var væk?

De tolv ege, det søjlefyldte plantagehus uden for Atlanta, der blev brugt i filmklassikeren Gone With The Wind fra 1939, er til salg.

Hvor ligger Tara-plantagen i Gone with the Wind?

Tara er navnet på en fiktiv plantage i staten Georgia, i den historiske roman Gone with the Wind (1936) af Margaret Mitchell.

Var 12 Oaks en rigtig plantage?

Bygget i 1836, The Twelve Oaks i Covington, Georgia er over 11.000 kvadratfod. Hjemmet er på det nationale register over historiske steder, og anses af mange for at være et af de bedste eksempler på antebellum-arkitektur i syd.

Er Tara plantage ægte?

Det viser sig Tara var ikke et rigtigt hjem, trods alt - bare et udvendigt Hollywood-sæt. (Bonner jokes, der ikke er overraskende, da de fleste mennesker i Hollywood i hvert fald er falske.) Facaden blev bygget i Californien i 1939. Den sad på en filmgrund i 20 år, før studieejeren Desi Arnaz rev den ned og solgte stykkerne.

Hvad er navnet på den sydlige plantage, som Scarlett O'Hara vokser op på i Gone with the Wind?

Scarlett O'Hara

Romanens hovedperson. Scarlett er en smuk, koket sydstatsk belle, som vokser op på Georgia plantage Tara i årene før borgerkrigen. Selvisk, skarpsindig og forfængelig, Scarlett arver sin fars, Geralds stærke vilje, men ønsker også at behage sin velopdragne, fornemme mor, Ellen.

De mørke hemmeligheder bag Borte med vinden

Hvilket hus blev brugt i 12 Oaks Gone with the Wind?

Helt ærligt, min kære, du kan leve som Scarlett O'Hara og Ashley Wilkes. De tolv ege, den plantagehus udenfor Atlanta brugt i filmklassikeren Gone With The Wind fra 1939, er til salg.

Ender Scarlett nogensinde med Rhett?

"Efterfølgeren." Sådan ville Alexandra Ripley kalde sin nye bog. Men Warner Books, udgiverne, foretrak "Scarlett: Efterfølgeren til Margaret Mitchell's Gone With the Wind." ... Åh--ja, Scarlett og Rhett finder sammen igen.

Var Tara huset eller plantagen?

Gone With The Wind-fans på jagt efter Tara, den O'Hara plantagehus, bliver nødt til at rejse 30 minutter syd for Atlanta til "Official Home of Gone With The Wind", Clayton County, hvor Margaret Mitchell udspillede meget af romanen.

Står Tara-huset stadig?

I 1979 købte hustruen til den tidligere guvernør i Georgia, Betty Talmadge, Tara for 5.000 dollars og flyttede den til sin ejendom. Hun fik sat hoveddøren i stand og lånte den til permanent fremvisning kl Margaret Mitchell House and Museum i 1989, hvor den står i dag.

Var væk med vinden en sand historie?

Borte med vinden var baseret på en roman fra 1936 af Margaret Mitchell. Mitchell var en slags Scarlett O'Hara fra det virkelige liv, født af en velhavende Georgia-familie med en bedstefar, der havde tjent i borgerkrigen. Ligesom O'Hara trodsede Mitchell også sociale normer efter at have været involveret i en kærlighedstrekant.

Hvem ejer 12 Oaks Bed and Breakfast?

Ejer Natalie Powlas og kroejeren og den stolte mor Mita Powlas fortalte ceremoniens gæster, hvor "forelskede" de er i Covington. The Twelve Oaks Bed and Breakfast, der ligger på Monticello Street lige uden for Covington Square, er blevet kåret som en af ​​de 10 bedste luksuskroer i USA.

Hvem købte Gone With the Wind-palæet?

Palæet forfaldt gennem årene og sad på et tidspunkt tomt før Nicole Greer købte den i 2011. I en tale til Deep South Mag siger Greer, at hun holdt alt historisk nøjagtigt, og hun ser ud til at have gået meget langt for at gøre det.

Hvem købte Twelve Oaks?

En Indianapolis-baseret detail ejendomsmæglergigant køber Bloomfield Hills-baserede Taubman Centers - som ejer og driver Twelve Oaks Mall i Novi og Great Lakes Crossing i Auburn Hills - i en aftale på 3,6 milliarder dollar, der blev annonceret mandag.

Er nogen af ​​rollebesætningen i Gone with the Wind stadig i live?

Efter Dame Olivia de Havillands død den 26. juli 2020, Kuhn, nu i en alder af 88, er det sidste overlevende krediterede rollebesætningsmedlem fra Gone with the Wind. Caren Marsh Doll og Patrick Curtis lever også, selvom deres dele var ukrediterede. Kuhn er også det sidste overlevende rollebesætningsmedlem fra A Streetcar Named Desire.

Hvor mange penge tjente Margaret Mitchell på Gone with the Wind?

Hvor mange penge tjente Margaret Mitchell for at skrive Gone with the Wind? Hun modtog et forskud på $500 og 10 procent af royalties. Mitchell brugte de næste seks måneder på at revidere og lægge sidste hånd på det, herunder skrive en ny introduktion. "Borte med vinden" gik på bogstande den 30. juni 1936.

Hvor blev det af med vinden optaget i Charleston?

Where Gone with the wind blev filmet - Anmeldelse af Magnolia Plantation & Gardens, Charleston, SC - Tripadvisor.

Hvordan udtaler man Tara fra Gone with the Wind?

Tara (Tar-a) var et tårn i en landsby nær Dublin, Irland. Irere bruger hårde vokaler, så Tar-a er korrekt til landet. Gone with the Wind kom til i 30'erne, og Scarlet med sin falske sydlige accent blandet med sin engelske accent kom ud af Terra.

Hvad sagde Rhett Butler om Charleston?

Jeg tager tilbage til Charleston..."Rhett Butler. Vi føler virkelig, at vi har gjort fremskridt! Vi er ved Atlanterhavskysten i Charleston, South Carolina! Der er så meget at lave i denne by, at vi var nødt til at stoppe op og bruge lidt tid.

Kan du turnere Gone With the Wind Mansion?

Hjemmet, der inspirerede Twelve Oaks i Gone with the Wind, er nu genåbnet! Vi planlægger at tilbyde historiske rundvisninger i palæet og grunde, der gør dette til det eneste antebellum-hjem af denne størrelse, som du kan besøge i Atlanta-området. Udforsk Georgia udnævnt til de tolv Oaks som et af de bedste antebellum-steder at se i Georgia.

Blev nogen del af Gone With the Wind optaget i Georgia?

Borte med vinden | 1939. Selvom folk stadig ankommer til Atlanta og forventer at besøge Scarlett O'Haras Deep South ejendom, blev der ikke optaget en eneste scene af den klassiske film i Georgia. Stort set hele filmen blev optaget på det, der var dengang Selznick International Studios.

Hvor meget solgte Twelve Oaks for?

PRINCE'S TURKS AND CAICOS GOED SOLGT FOR $10,8 MILLIONER

Selvom filmen ikke blev optaget på herregården Monticello Street, var filmens "Twelve Oaks"-ejendom inspireret af den, ifølge Journal-Constitution.

Hvor meget ældre var Rhett Butler end Scarlett?

Han er betydeligt ældre end den 16-årige Scarlett omkring 32-33 dengang, og har skabt sig et navn som en velhavende slyngel og professionel gambler.

Giftede Scarlett O'Hara sig med Rhett Butler?

Hun fortsætter med at gifte sig med Rhett Butler, for hans penge, igen, selvom hun indrømmer, at hun er "glad" for ham. De har Eugenia Victoria, a.k.a. "Bonnie Blue" Butler; dog dør hun efter en tragisk rideulykke. Ude af stand til at forsone sig, forlader Rhett Scarlett, selvom Scarlett afslutter romanen med at love at forsøge at vinde ham tilbage.

Hvorfor forlader Rhett Scarlett til sidst?

Det var en fuldstændig egoistisk handling. Rhett forlod i det væsentlige Scarlett, Melanie og Prissy at dø, så han kunne dulme sit ego ved at spille krigshelt på sidste minut. Havde han elsket Scarlett, ville han være blevet hos hende hele vejen til Tara.