Blev fpsrussia oprettet?

FPSRussia var startede i september 2010 og er vært af Kyle Myers. I juni havde kanalen 1 million følgere. Fra februar 2018 har kanalen over 6,5 millioner følgere, og deres følgerantal vokser stadig, på trods af at der ikke produceres nyt indhold.

Hvorfor kom FPS Kyle i fængsel?

I juni 2019 blev Myers idømt to måneders fængsel og to års betinget fængsel efter erkender sig skyldig i besiddelse med forsæt til at distribuere marihuana og butanhasholie - alle andre anklager blev afvist.

Hvorfor kom FPS Rusland i problemer?

Myres blev arresteret for grov besiddelse af et forbudt stof og 50 af hans våben, brugt til hans YouTube-videoer, blev konfiskeret i henhold til føderal lov, der forhindrer stofbrugere i at være i besiddelse af skydevåben.

Kan FPSRussia eje våben nu?

Som et resultat af en ikke-voldelig narkotikaforbrydelse blev Kyle (FPS Rusland) frataget sin forfatningsmæssige ret til at eje et skydevåben og skydevåben til en værdi af $400.000. ... På grund af gældende føderal lov resulterede det straks i hans arrestation og beslaglæggelse af hans skydevåben. Kyle har afsonet sin tid, men er stadig forbudt at eje skydevåben.

Hvor længe er FPSRussia i fængsel?

Den 19. juni 2019 blev Myers idømt to års betinget fængsel og 56 dage om fængsel, som han afsonede i Federal Correctional Institution, Talladega i 2019, samt en bøde på $7.500. Siden hans løsladelse fra fængslet har Myers allerede talt om sagen på sin YouTube-podcast Painkiller.

Hvad skete der med FPSRussia? En internetlegendes nysgerrige skæbne | TRO

Hvad skete der Fpslessia Kyle?

Kyle Meyers' juridiske problemer ser ud til at være afsluttet nu, den 19. juni 2019, Myers accepterede en klageaftale og blev idømt to års betinget fængsel og to måneder i halvvejs, og en moderat bøde. Efter at have afsonet sin straf er han vendt tilbage og er tilbage på PKA Gaming Podcast.

Tjener FPSRussia stadig penge?

FPSRussia er sandsynligvis tjene over $100.000 om året bare fra visninger. Men Myers har også opnået en sekundær indtægtsstrøm ved at sælge tilpasset tøj på Spreadshirt.

Hvem er sne FPSRussia?

Myers' 48-årige cellekammerat "Snow", som angiveligt var en storspiller i den mexicanske kriminalitetsfamilie på ydersiden advarede YouTuberen, at andre havde holdt øje med ham og planlagde at fastlægge ham som informant.

Hvor gammel er FPSRussia?

Kyle Lamar Myers (født: 9. maj 1986 (1986-05-09) [alder 35]) og Keith Ratliff (7. februar 1980 - 6. januar 2013 [32 år]), bedre kendt online som FPSRussia, var en populær amerikansk YouTuber, hvis videoer stort set består af skydevåben og sprængstoffer, der ødelægger forskellige genstande.

Hvad hed FPSRussia?

YouTuber FPSRussia, også kendt som Kyle Myers, var en del af en populær serie af YouTube- og Twitch-videoer, der fokuserede på skydevåben og sprængstoffer. Myers spillede rollen som Dmitri Potapoff, en russer fra Moskva, som ville udforske et nyt skydevåben gennem hver video, mens han fortalte sjove historier og testede våbnet.

Har FPSRussia en Twitch?

FPSRusland går live på Twitch i mere end 1930 dage siden sidste YouTube-optræden. Kyle Lamar Myers, bedre kendt af sin YouTube-persona 'FPSRussia', vendte endelig tilbage til internettet med en overraskende Twitch-stream den 5. august, mere end 1930 dage siden hans sidste optræden på YouTube.

Hvorfor blev FPSRussia fængslet Reddit?

Myers var anholdt for grov besiddelse af et forbudt stof med hensigt om at distribuere og 50 af hans våben blev konfiskeret i henhold til en føderal lov, der forbyder ulovlige stofbrugere at besidde skydevåben.

Hvor gammel er Woody PKA?

WoodysGamertag (født: 19. februar 1973 (1973-02-19) [alder 48]) er en tidligere Call Of Duty og Minecraft YouTuber, som nu uploader podcast og paramotoring-videoer.

Hvor kan jeg se PKA podcast?

Du kan finde podcasten på flere måder.

  • Den komplette playliste med videoer på værten WoodysGamertags kanal.
  • Donere til PKA Patreon og få blandt andre fordele tidlig adgang til showet.
  • Ved at bruge RSS-feeds, abonner på iTunes-feedet og/eller besøg Podbean-siden og støt showet derfra.

Er FPSRussia på PKA?

Kyle Myers, kendt som FPS Kyle, er allerede en af ​​de originale værter for Painkiller. Denne svindel ophørte i ugen før PKA 194, da FPSRussia uploadede denne video på sin MoreFPSRussia-kanal. ...

Har Woody autisme?

Woody blev diagnosticeret med autisme i en alder af tre. Autisme refererer til en bred vifte af tilstande præget af udfordringer med sociale færdigheder og kommunikation.

Hvad er WoodysGamertags rigtige navn?

Woody, også kendt som Matthew Woodworth, får navnet "Woodysgamertag" fra sit efternavn. Han blev født 5000 f.Kr. den 4. januar. Han er en gud. og samler jer alle i en 1v1 akse baby.

Hvorfor forlod Lefty PKA?

Nogle omtaler ham som Dr. Lefty på PKA. Årsagen til hvorfor han tog afsted ikke været andet end ren spekulation men det kan se ud til, at han er kommet videre med sin karriere og har valgt at lave stemmeskuespil på siden jonsvoices.com.

Hvad laver WingsOfRedemption nu?

En gaming-streamer, der ikke er fremmed for kontroverser, er Jordie Jordan, også kendt som WingsOfRedemption. Oprindeligt startede som en Call of Duty-kommentarkanal på YouTube, hvor hans første video blev udgivet i 2009, Jordan pt. fungerer som en streamer på Twitch.

Hvad er Kyles Twitch?

Kyle er en anonym Twitch-streamer som primært streamer kun stemme GTA V RP-gameplay. Han har endnu ikke brugt et facecam og deler ingen personlige oplysninger om sig selv på hverken sin kanal, Twitter-feed eller andre platforme. Han og Mongraal har det samme navn i den virkelige verden.

Hvad er Kyles brugernavn til stykkontrol?

2624-4472-6822.

Hvem er KylieBitkin?

KylieBitkin er en fuldtidsudsender på Twitch (Twitch Partner siden 11. februar 2019), og streamer hovedsageligt GTA 5 RP. KylieBitkin har i øjeblikket 3 karakterer, men er mest kendt for karakteren af ​​Brittany Angel, en politibetjent for Los Santos Police Department.

Hvad er NoPixel?

NoPixel er en Grand Theft Auto V rollespilsserver, udviklet af Koil og mange andre udviklere og bidragydere. Serveren køres på tredjeparts multiplayer-serversystemet FiveM. Det indeholder brugerdefinerede scripts skabt af Koil og community-udviklere.

Hvad er der galt med WingsOfRedemption?

Twitch: WingsOfRedemption WingsOfRedemption er blevet suspenderet i syv dage fra Twitch. Det var i første omgang ikke klart, hvad der forårsagede, at beboeren i South Carolina blev forbudt, men han tweetede ud for at bekræfte over for sine følgere, at det var for en overtrædelse af Twitchs regler om hadefulde ytringer.

Hvor gammel er Jordie?

Jordie McCraty Jordan (født: 21. april 1986 (21-04-1986) [alder 35]), bedre kendt online som WingsOfRedemption (også kendt som Richard), er en amerikansk Twitch-streamer og tidligere Call Of Duty-kommentator.