Fik historia og eren et barn?

Det kan siges, at Historia giftede sig med bonden og besluttede at få et barn med bonden for at afskrække Eren fra Rumbling for at forhindre verdens undergang. Så svaret på dette spørgsmål er nej, men vi kender stadig ikke sandheden fordi skaberen Hajime Isayama endnu ikke bekræfter teorien.

Er Eren far til Historias barn?

Folk teoretiserer det Eren er den sande far til Historias barn og af politiske årsager ville det være mindre 'rodet' at få bonden til at fungere som far til Historias barn. Det er tydeligt, at der ikke er nogen romantisk forbindelse mellem Historia og bonden – derfor har hun ikke giftet sig med bonden.

Hvem er Historias baby daddy?

Konklusion: officielt er faren til babyen i Historia landmanden", så mangaen sagde, så anime sagde; og sådan vil det være, medmindre Hajime Isayama siger noget andet i de resterende to kapitler af mangaen.

Har Eren og Historia elsket?

Der er ingen konkrete beviser for, at Eren faktisk viser romantiske følelser over for Historia og omvendt. Det ser ud til at være en overdrivelse af deres store respekt og beundring for hinanden. Igen, Eren kan gifte sig med Historia til sidst, hvis babyen faktisk er hans, men det er usandsynligt, at det er ude af kærlighed.

Er Eren far til Historias baby 2021?

Eren er ikke far til Historias barn. ... Faderen til Historias ufødte barn er ikke Eren, men en landmand, der er hendes barndomsven. Hun valgte at blive gravid for at beskytte Zeke mod at blive spist af hende og forsinke at arve Beast Titan.

SLUTTEN på angrebet på Titan REVEALED - Erens plan med Ymir - Hvem er Faderen til Historia's Baby?

Hvem gjorde Historia gravid 139?

5. Historias Mand. Et andet mysterium om manden, der gjorde Historia gravid, er blevet afsløret i Attack on Titan kapitel 139. Manden er ikke Eren, men en bonde som også var Historias barndomsven.

Hvem er Historias baby daddy 139?

I det påståede sidste kapitels fulde resumé, som BlockToro postede, afslørede det en stor om Eren. Angiveligt er han far til Historias baby, hvilket ser ud til at bekræfte nogle fans teori. Ymirs plan om, hvad hun virkelig ønsker af alle, er nu afsløret, og hun har brug for en som Eren til at opfylde hendes plan.

Hvorfor slog Historia Levi?

I mangaen var det fordi Levi tvang hende til at blive dronningen, efter at hun i første omgang nægtede, han griber hende endda gennem hendes skjorte. Senere foreslår Reeves det som en måde at komme tilbage til ham på. I anime, da det fjernede, at hun ikke har nogen reel grund. Hun gør det, fordi Mikasa foreslog det tilfældigt uden at give nogen grund.

Har historie et barn?

Historia fører an i denne nye verden som dronning stadig, og dette kig ind i fremtiden afslører det hun med held fødte et barn og ses endda fejre barnets tredje fødselsdag i sidste kapitel.

Hvem dræbte Eren?

Attack on Titan, en serie, der fortsatte i 11 år, er afsluttet. Efter Mikasa dræber Eren, verden bliver en verden uden titaner.

Hvem er landmanden, der gjorde Historia gravid?

I mangapanelet, som viser, at Historia er gravid, kan vi også se, at manden, der står foran hende, tydeligvis ikke er Eren, men en mystisk mand, der klædte sig ud som en bonde. Deraf navnet, Bonde-kun.

Elsker Historia bonden?

Det er ukendt da netop Historia giftede sig med bonden og deres barns navn. Det spekuleres i, at Historia kunne have opkaldt deres datter efter Ymir. ... De mener, at det er uvist, om Historia virkelig elsker faderen eller ej, på trods af at hun henvendte sig til ham på hendes børnehjem.

Er Armin en pige?

Armin er et drengenavn. (En kilde, men der er mange.) Han bliver indtalt af en mand i den engelske dub. Selvom han bliver udtalt af en kvinde på japansk, dette er almindeligt for unge eller svage drenge (Shinji Ikari, Edward Elric osv.).

Hvorfor blev Eren ond?

I seriefinalen indrømmede Eren, at han blev en trussel mod verden, så Survey Corps kan dræbe ham og blive menneskehedens helte. Han sagde også, at at dræbe ham ville gøre en ende på Titans Power for evigt og bringe de mennesker tilbage, der er forvandlet til Pure Titans.

Hvorfor spiser titaner mennesker?

Titaner spiser mennesker på grund af et underbevidst ønske om at genvinde deres menneskelighed. En ren titan kan kun genvinde sin menneskelighed ved at indtage en af ​​de ni titanskiftere – et faktum, de er instinktivt opmærksomme på dette faktum, hvilket gør mennesker til deres primære mål.

Hader Eren virkelig Mikasa?

Eren beskylder Mikasa for blindt at følge hans ordrer på grund af hendes genetik, og han foragter denne mangel på fri vilje. Faktisk Eren hævder, at han altid hadede Mikasa for at følge ham rundt og gøre hvad som helst spurgte han og peger på den hovedpine, hun lider af, som bevis på, at Ackermans blodlinje er skyld i det.

Kyssede Eren og Mikasa?

Nogle mennesker tror måske, at Eren afviste kysset, men INGEN. De var i livsfare, og Eren svarede på sin egen måde: med LØFTET. I den anden, i kapitel 123, er Eren og Mikasa alene under nattehimlen.

Hvem var den kvindelige Titan?

Annie Leonhart, også kendt som den kvindelige titan, er en stor antagonist i anime/manga-serien Attack on Titan. En 14 meter høj Titan med en hidtil uhørt feminin kropsstruktur, stødt på under ekspeditionen til Wall Maria.

Sover Eren med Historia?

Her er hvad jeg tænker: Eren fiksede/byggede/ændrede fortiden for at få den fremtid, han ønskede, som er at ødelægge verden, og han gjorde alt det, MENS han havde sex med Historia(Fordi hun har kongeligt blod), hvilket fører til, at han bliver far til hendes barn.

Hvorfor hadede Historias mor hende?

Derfor hadede Alma Historia da Historias eksistens ville føre til hendes død. Historia Reiss - Hun bar dyb vrede mod sin datter, endnu mere før Kenny skar halsen over, da Historias eksistens er årsagen til, at hun måtte dø.

Er Levi forelsket i Erwin?

Levis følelser over for Erwin er 100 % kanon og er blevet gentaget utallige gange, men Erwin virkede for fokuseret på sin far og hans mission om virkelig at elske Levi tilbage! Jeg tror, ​​det er grunden til, at deres forhold ikke er blevet etableret som romantisk: Levi elsker Erwin, men kan ikke være sammen med ham på grund af Erwins ensporede sind.

Hvem er historiens mand?

Man kan sige, at Historia gift med landmanden, og besluttede at få et barn med bonden for at afskrække Eren fra Rumbling for at forhindre verdens undergang.

Er Eren stadig i live i kapitel 139?

Når først Eren og Armins samtale er afsluttet i stien, sletter han Armins hukommelse om den, som Armin genfinder i kapitel #139 efter Eren dør. Erens død og Ymirs befrielse af Mikasa resulterer også i, at hver Titan-krop bliver til støv, og de, der var blevet transformeret, genoprettes til menneskelig form.

Hvorfor lo Eren, da Sasha døde?

Den første er, at Eren griner af det faktum om Sashas sidste ord, "Kød". Det kan få ham til at bryde ud i latter, da Sasha kun brød sig om kød selv under sit sidste åndedrag. ... For faktisk føler Eren sig skyldig i tabet af sin ven – ligesom da han mistede Hannes i sæson 2.

Hvem endte Mikasa med kapitel 139?

Hun havde længtes efter frihed i over 2000 år, men hun kunne stadig ikke opnå det. Den, der til sidst befriede hende, er Mikasa. Mikasa er forelsket i Eren, men alligevel dræbte hun ham. På en måde kunne Mikasa have vist vejen til frihed til Ymir.