Var det piemonte calcio?

Det har EA Sports bekræftet Det vil Juventus optræde som en uofficiel klub kaldet Piemonte Calcio i FIFA 20 på grund af deres Pro Evolution Soccer-aftale. Juventus bliver kendt som Piemonte Calcio på FIFA 20 på grund af den italienske klubs nye eksklusive partnerskab med Pro Evolution Soccer (PES), har EA Sports bekræftet.

Er Juventus Piemonte Calcio?

Da EA Sports ikke kan bruge det rigtige navn på holdet Juventus, har de været nødt til at bruge en alternativ nom de guerre for Serie A-giganterne. Navnet Piemonte Calcio betyder bogstaveligt talt 'Piemonte Football' og er inspireret af den region i Italien, hvor Juventus er baseret.

Hvilket land er Piemonte Calcio i FIFA 21?

FIFA 21 Piemonte Calcio Italien Serie A.

Har FIFA 21 Juventus?

Ifølge EA Sports lancerer brasilianske klubber med generiske spillernavne og er ikke inkluderet i Ultimate Team. Juventus er ikke mere i FIFA! ... Det mest højprofilerede 'fravær' fra FIFA 21 med hensyn til officiel nomenklatur og holdbadges er uden tvivl Juventus - kendt som 'Piemonte Calcio' i EA Sports-spillet.

Har FIFA 22 Juventus?

Copa Libertadores og Sudamericana - de sydamerikanske ækvivalenter til UEFA's klubturneringer - er også eksklusive til EA Sports-spillet. ... For eksempel, Juventus er kendt i FIFA 22 som 'Piemonte Calcio', er Lazio med i spillet som 'Latium', AS Roma er Roma FC og Atalanta er udformet som 'Bergamo Calcio'.

Hvorfor hedder Juventus Piemonte Calcio på FIFA 20? Er Cristiano Ronaldo med i kampen? - nyheder i dag