Hvad er et perfekt spil i baseball?

Perfekte spil og No-hitters: Et officielt perfekt spil opstår når en pitcher (eller pitchere) trækker hver batter på det modsatte hold i løbet af en kamp, som består af mindst ni omgange. I et perfekt spil når ingen dej nogen base i løbet af spillet.

Hvor mange perfekte spil er der i baseball?

Selvom enhver dag på boldbanen er en perfekt dag i vores bog, har der været lige 23 rigtig perfekt spil gennem Major League Baseballs historie. I et perfekt spil når ingen modstander-dej base.

Hvad er forskellen mellem en no hitter og et perfekt spil i baseball?

En no-hitter er et spil, hvor en pitcher, eller pitchers, ikke opgiver nogen hits. ... Et perfekt spil er en no-hitter, hvor ingen løber må nå basen, hvad enten det er ved slag, base-on-balls, hit-by-pitch eller fejl.

Har der nogensinde været et perfekt 81 pitch spil?

"På 16. april 2011 Randall Ashley Harder (Mel Harders barnebarn) spillede utroligt et utroligt spil på 81 banen. ... Det er korrekt kun 9 pitches en inningis, kaster et strejke hver gang. Modstanderholdet kunne ikke forstå, hvad der skete.

Har der nogensinde været en baseballkamp med 27 strikeouts?

Necciai huskes bedst for den unikke bedrift med at slå 27 battere ud i en ni-innings kamp, ​​som han opnåede i Class-D Appalachian League den 13. maj 1952. Han er den eneste pitcher nogensinde, der har gjort det i en ni-inning, professionel ligakamp.

PERFEKTE SPIL, NO-HITTERS og en MADDUX - Baseball Basics

Hvad er den sjældneste ting i baseball?

Det uassisterede triple play, et triple play hvor kun én markspiller håndterer bolden, er den mindst almindelige type triple play, og er uden tvivl den sjældneste forekomst i baseball: det er kun sket 15 gange siden 1900 på major league-niveau.

Hvorfor kaster ingen en skruebold?

Ifølge Screw Ball Times foreslår de at kaste en skruebold er ikke anderledes end at kaste en anden type bane. Fans og spillere kan gøre deres antagelser, hvis banen gør ondt i deres arm, men mekanikken får banen til at føles underlig, når du kaster den, hvilket kan eller ikke kan føre til skader.

Har nogen smidt 2 perfekte spil?

Ingen større ligaspiller har dog nogensinde spillet to perfekte kampe Jean Faut fra AAGPBL opnåede bedriften med perfekte spil i 1951 og 1953. ... Ron Hassey er den eneste catcher, der står bag pladen for to perfekte spil: Len Barker i 1981 og Dennis Martinez i 1991.

Har der nogensinde været en 3 pitch inning i MLB?

Major League Pitchers, der kastede en 3-pitch inning

Helt uofficielt og der er aldrig blevet ført journaler.

Hvem kaster den langsomste pitch i MLB?

Brock Holt kaster langsomste tonehøjde nogensinde - for et strejke!

Holt satte en ny rekord for langsomste bane kastet i en Major League-kamp, ​​siden sporten begyndte at spore sådanne data i 2008, og landede en 31 mph eephus for en kaldt strejke mod Oakland utilityman Josh Harrison.

Hvorfor kaldes bullpen en bullpen?

Det henviste til det afspærrede område i grimt territorium, hvorfra sent ankomne fans kunne se kampen. Moooo! Efterhånden som reliefpitching udviklede sig, overførte udtrykket bullpen betydning fra et sted for fans at stå til et sted for pitchers at varme op.

Kan du gå i ingen hitters?

Kravene er anderledes end den traditionelle definition; spillet er en shutout-sejr, hvor startpitcheren pitcher hele spillet uden at tillade nogen slag, og ingen løb scores (en no-hitter efter den traditionelle definition kan løbe score efter skridt, ramt af pitch, defensiv interferens, fejl, stjålne baser, ...

Kan du gå nogen i et perfekt spil?

For at opnå et perfekt spil, en hold må ikke tillade nogen modspiller til at nå base på nogen måde: ingen hits, walks, hit batsmen, uncatched third strikes, catchers eller fielders interferens, eller fielding fejl; kort sagt "27 op, 27 ned" (for et ni-indings spil).

Hvem kastede et perfekt spil?

Uden den mandag i oktober, Don Larsen er en 81-91 pitcher med 14 big league-sæsoner til gode. Men den 8. oktober 1956 huggede Larsen sit navn ind i det amerikanske sportslandskab ved at pitche det første perfekte spil i eftersæsonens historie.

Kan du tabe et perfekt spil?

Teoretisk set, en pitcher kunne tabe et perfekt spil uden at kaste en pitch i 10. Ekstra-inning-løberen (EIR) kunne straks stjæle 3. og hjem, eller pitcheren kunne smide bolden væk og prøve at checke løberen.

Hvem kastede de mest perfekte spil?

Kander. Under baseballs moderne æra har 21 pitchers spillet perfekte spil. De fleste var dygtige store ligaer. Syv er blevet optaget i Baseball Hall of Fame: Cy Young, Addie Joss, Jim Bunning, Sandy Koufax, Catfish Hunter, Randy Johnson og Roy Halladay.

Har der nogensinde været en 9 pitch inning?

I Major League Baseball, 38 pitchere har kastet en ni-pitch, tre-stregeout halv-inning, bogstaveligt talt ikke kaste andet end strejker, i alt 41 gange. Denne bedrift er også kendt som en pletfri omgang.

Hvad kaldes en 9 pitch 3 strikeout inning?

Den pletfri inning (tre strikeouts på ni baner i en enkelt inning) er en af ​​de mest imponerende bedrifter i baseball.

Hvad kalder man en 3 pitch inning?

Du har sikkert hørt om det -- en pletfri omgang er, når en pitcher slår alle tre battere i en inning på tre pitcher hver. Den pletfri inning plejede at være meget sjælden - der var ingen fra 1929-52.

Kastede Nolan Ryan et perfekt spil?

Ryan er tidens førende i no-hitters med syv, tre flere end nogen anden pitcher. ... På trods af dette, han slog aldrig et perfekt spil, og han vandt heller aldrig en Cy Young Award. Ryan er en af ​​kun 29 spillere i baseballhistorien, der har optrådt i Major League-baseballkampe i fire forskellige årtier.

Hvor sjældent er et perfekt spil?

Perfekte spil er sjældent i baseball. Der har kun været 23 perfekte kampe nogensinde spillet i Major League Baseballs historie, og kun 21 siden den moderne baseball-æra startede i 1901 fra august 2021.

Kaste Maddux en skruebold?

Maddux skiftede sin to-sømmede fastball med et fremragende cirkelskifte. Selvom disse fungerede som hans primære pladser, kastede han også en fire-søms fastball, en cutter, en curveball, en slider og en splitter. ... Maddux sagde om den bane, "Det var bare min normale fastball, der gjorde det ... Jeg har altid haft det.

Hvem var den bedste baseballspiller, der nogensinde har levet?

10 bedste baseballspillere gennem tiden

  • Stan Musial. Stan Musial. ...
  • Ty Cobb. Ty Cobb. ...
  • Walter Johnson. Walter Johnson. ...
  • Hank Aaron. Hank Aaron. ...
  • Ted Williams. Ted Williams er længe blevet kaldt "den største rene hitter, der nogensinde har levet." Hans . ...
  • Barry Bonds. Barry Bonds. ...
  • Willie Mays. Willie Mays. ...
  • Babe Ruth. Babe Ruth. Babe Ruth.

Er en skruebold en rigtig bane?

Definition. En skruebold er en breaking ball designet til at bevæge sig i den modsatte retning af næsten hver anden breaking pitch. Det er en af ​​de sjældneste baner, der kastes i baseball, mest på grund af den skat, den kan lægge på en kandes arm.