Er gon stærkere end killua?

Igennem hele anime-serien er det blevet fastslået, at Killua er stærkere end Gon, mens sidstnævnte har et højere loft. Ved at bruge sine evner som Transmuter kan Killua skabe en lyn-baseret aura. ... Mens Gon besidder mere rå styrke, i næsten alle andre aspekter, er Killua overlegen.

Vil Gon overgå Killua?

Ligesom Gon er Killua også kendt for at have et enormt potentiale. De to har altid arbejdet sammen og er derfor blevet stærkere i lige høj grad. Ligesom Gon vil Killua vokse til at blive enormt kraftfuld i slutningen af ​​Hunter x Hunter-serien. Det er højst sandsynligt, at de to vil være på niveau med hinanden.

Er voksen Gon stærkere end Killua?

8 Can Rival: Killua Zoldyck

Killua er uden tvivl stærkere end Gon lige nu og siges at have samme potentiale som ham. Som voksen er det en vis sikkerhed, at Killua vil være i stand til at konkurrere med Gon med hensyn til styrke.

Er Killua stærkere end hisoka?

Hisokas evner som fighter overgår Killuas, og det er ingen overraskelse, da Hisoka mener, at Killua kan vokse sig stærkere og er stadig ikke klar til at bekæmpe ham endnu. Takket være hans nyfundne evner under Chimera Ant-buen i anime, er Killua et skridt tættere på at nå dette mål nu.

Kan Gon slå Killua i kamp?

Killua er mentalt mere en veteran, og Gon overgår ham ikke rigtig i nogen kategori i kamp. Og med Killua's Godspeed, tror jeg ikke Gon ville være i stand til engang at røre Killua. Når han taler i rå kraft, kunne Gon give Killua noget skade, men Killua ville bare nogle dyriske snigmordere og boom.

GON VS KILLUA POWER NIVEAUER || JÆGER X JÆGER EFFEKT NIVEAUER

Hvem kan slå hisoka?

Chrollo er lederen af ​​Phantom Troupe og en af ​​de mest magtfulde karakterer i hele Hunter x Hunter-serien. Han er en Hisoka ønskede at kæmpe imod, og de to stødte til sidst sammen i Heaven's Arena. Chrollo kom sejrsrigt ud i kampen, men de to er dog lige.

Er Gon den stærkeste jæger?

Adult Gon Freecss er i øjeblikket den stærkeste jæger i Hunter x Hunter-serien. Hans fysiske styrke, Nen-evner, auraoutput og aurareserver steg dramatisk, til det punkt, at den kongelige garde frygtede, at han kunne udgøre en trussel mod Meruem selv.

Hvem kan besejre killua?

10 kan besejre: Hisoka og Illumi

Både Hisoka og Illumi er et niveau over Gon og Killua i øjeblikket. På trods af at de to sidstnævnte har trænet ekstremt hårdt under Chimera Ant-buen, er Hisoka og Illumi stærkere.

Hvem kan slå kurapika?

Feitan var den eneste magtfulde nok til at kunne kæmpe mod og besejre en Chimera Myre-eskadrilleleder. Desværre for ham er Kurapika ustoppelig, når han står over for medlemmerne af Phantom Troupe, hvilket betyder, at han, stærk som Feitan er, absolut ikke har nogen chance mod ham.

Hvem har kurapika dræbt?

Uvogin - Dræbt af Kurapika's Judgment Chain. Omkring 2000 håndlangere - dræbt af fantomtruppen.

Er hisoka død?

Efter at have lykkes med denne opgave, Hisoka dør efter at have kæmpet mod Chrollo i Heavens Arena, men genopliver sig selv og går på drabskamp mod Fantomtruppen. ... Hisokas Nen-type er Transmutation, hvilket giver ham mulighed for at ændre typen eller egenskaberne af sin aura.

Hvem er Gons mor?

I slutningen af ​​båndet, da Ging skulle fortælle ham om sin mor, i stedet for at lytte til det til slutningen, stoppede Gon bare båndet og sagde, at Mito var hans mor.

Hvem er stærkest Gon eller kurapika?

Selvom Gon er stærk, er der for mange komplikationer til, at han kan løbe ind i en kamp mod Kurapika. Som sådan, Kurapika er lidt stærkere end Gon, med potentiale for at blive endnu stærkere over tid.

Er killua forelsket i Gon?

Kort svar: Der er ringe eller ingen kanonisk kærlighed fra enten Killua eller Gon til den anden. Hvis nogen form for kærlighed klart skal udledes, bør den betragtes som platonisk eller broderlig. Længere svar: Fra barndommen blev Killua berøvet oplevelsen af ​​at have venner.

Hvem er den mest kraftfulde i anime?

De 15 mest kraftfulde og stærkeste anime-karakterer nogensinde

  • Mob – Mob Psycho 100. ...
  • Tetsuo Shima – Akira. ...
  • Beerus – Dragon Ball Super. ...
  • Ultra Instinct Goku – Dragon Ball Super. ...
  • Whis – Dragon Ball Super. ...
  • Saitama – One Punch Man. ...
  • Zeno – Dragon Ball Super – Den mest kraftfulde og stærkeste anime-karakter nogensinde.

Hvem er de 5 bedste Nen-brugere?

Her er de 10 stærkeste kendte Nen-brugere i Hunter x Hunter.

  1. 1 Meruem. Også kendt som King, Meruem var den stærkeste Chimera Myre og det mest magtfulde væsen i hele Hunter x Hunter-serien indtil nu.
  2. 2 Isaac Netero. ...
  3. 3 Maha Zoldyck. ...
  4. 4 Den Kongelige Garde. ...
  5. 5 Zeno Zoldyck. ...
  6. 6 Ging Freecss. ...
  7. 7 Gon Freecss. ...
  8. 8 Chrollo Lucilfer. ...

Hvorfor er hisoka og Illumi gift?

Om de er gift eller ej, er stadig et mysterium. Yoshihiro Togashi, skaberen af ​​'Hunter X Hunter', gjorde imidlertid deres forhold til kanon i bind 36, kapitel 377 af mangaen. Som nævnt i mangaen er det mere et "giv-og-tag"-setup, der giver dem gensidige fordele. ...

Hvem ville vinde i en kamp kurapika eller hisoka?

Selvom Hisoka ikke rigtig er medlem af truppen, er det muligt, at Kurapikas kontrakt kan virke imod ham. Hvis det sker, er der absolut ingen chance for Hisoka at besejre ham. Mod medlemmerne af truppen, Kurapika er uovervindelig, hvilket betyder, at Hisoka vil have svært ved at besejre ham i kamp.

Hvem er stærkere kurapika eller killua?

Kurapika vinder kun, hvis killua slutter sig til tyveri. Ellers vinder Killua med Godspeed (han ser ud til at være den hurtigste menneskelige karakter, der er vist indtil nu) og snigmorder hænder imo. Killua bremser Kurapika, ikke meget af en match. Killua er fysisk meget stærkere, har en større aura og har trænet langt mere end Kurapika.

Hvem dræbte Menthuthuyoupi?

Menthuthuyoupi begynder at tro, at en af ​​hans fjender har evnen til at teleportere. Killua går så hen til ham og aktiverer Godspeed. Uden at Menthuthuyoupi kan gøre noget, slår Killua ham ensidigt, mens han er under indflydelse af evnen; så falder han tilbage.

Hvem kan besejre Goku?

Den eneste, der kan besejre goku er whis eller nogen engle og grand Zeno. Ingen af ​​disse andre vil ikke have en chance. Goku er hovedpersonen i Akira Toriyamas Dragon Ball-serie, som unægtelig er en af ​​de mest populære anime, der nogensinde er blevet lavet.

Hvorfor mistede Gon sin Nen?

Gon mistede sin nen efter hans kamp med Neferpitou. Grunden til, at det skete, ifølge hans venner, var, at det følelsesmæssige traume, han stod over for, da virkeligheden med Kites død sendte ham så ud over kanten, at han oprettede en midlertidig kontrakt med sin Nen til gengæld for døden af ​​dem, der gjorde ham uret. .

Bliver Gon nogensinde voksen?

For at gøre det blev Gon fra det øjeblik drevet til at opnå en jægerlicens, og han ønskede også at vide, hvad der ville få Ging til at vælge sit erhverv som jæger frem for at være forælder som sin motivation for at blive jæger. Vokse op, Gon blev hjemmeundervist og den eneste ven på hans alder, han havde, var Noko.

Bliver Gon jæger første forsøg?

Gon er udkonkurreret, når det kommer til kamp, ​​men hans manglende vilje til at underkaste sig får Hanzo til at tabe kampen – hvilket gør Gik den første ansøger til at bestå den 287. jægereksamen.