Er nattie og tj stadig sammen 2021?

Ja, Natalya Neidhart har været gift med TJ Wilson (berømt som Tyson Kidd) siden 26. juni 2013.

Er Natalie stadig sammen med TJ?

Natalya Neidhart og T.J. Wilson mødtes som små børn og har kendt hinanden i 27 år. Men deres er ikke din typiske "pige bliver forelsket i nabodrengen, og de lever lykkeligt til deres dages ende" slags historie.

Hvad skete der Nattie WWE?

WWE-veteranen Natalya så ud til at lide en smertefuld benskade på Raw i aftes. Den nuværende Dame Tag Team Champion kæmpede sammen med sin partner Tamina mod Eva Marie og Doudrop i en kamp uden titel i mandags.

Hvorfor er TJ ikke på totale divaer længere?

Hvorfor er TJ ikke på Total Divas? Sidste år, TJ fik en ret slem nakkeskade og efter sigende ønskede WWE at holde detaljerne om hans skade, som var meget alvorlig, private - så de fjernede ham fra showet.

Er Nattie og TJ stadig gift i 2020?

Er Natalya fra WWE gift? Ja, Natalya Neidhart har været gift med TJ Wilson (berømt som Tyson Kidd) siden 26. juni 2013.

WWEs "Hvad fanden er der på din celle?" ft. Natalya og TJ Wilson | Cricket trådløs

Hvem er John Cenas kone?

John Cenas kone: WWE-stjerne gifter sig Shay Shariatzadeh i Florida - Sports Illustrated.

Hvad er John Cenas nettoværdi?

John Cena er anslået værd 60 millioner dollars, hvilket tager ham langt fra hans dage med at skulle konkurrere i spisekonkurrencer for at få et gratis måltid. Men WWE-stjernen har ikke kun stolet på brydning for at tjene sin formue. Sådan opbyggede den 44-årige amerikanske entertainer sin rigdom.

Hvem er Trinity Fatu gift med?

Trinity og mangeårig kæreste Jonathan Fatu, bedre kendt under ringnavnet Jimmy Uso, blev gift i Maui den 16. januar 2014. Gennem deres ægteskab er hun medlem af Anoaʻi-familien, et samoansk-amerikansk wrestling-dynasti. Parret bor i Pensacola, Florida. Hun er stedmor til Fatus to børn.

Hvem er den rigeste wrestler?

Top 30 rigeste wrestlere i verden

  • Steve Austin (Nettoværdi: $30 millioner) ...
  • John Cena (nettoværdi: $60 millioner) ...
  • Stephanie McMahon (nettoværdi: $150 millioner) ...
  • Triple H (Nettoværdi: $150 millioner) ...
  • Dwayne "The Rock" Johnson (Nettoværdi: $400 millioner) ...
  • Vince McMahon (Nettoværdi: $1 milliard) ...
  • Resumé.

Hvad er Tom Cruise værd?

Tom Cruises nettoværdi

Tom Cruises anslåede nettoværdi er 600 millioner dollars.

Hvem er John Cenas nye kæreste?

Den fejrede WWE-stjerne John Cena er endnu en gang en gift mand, da han sluttede sig til kæresten Shay Shariatzadeh i en stille, privat ceremoni i Florida onsdag. Mens Cena ikke har offentliggjort det, bekræftede lokale medier i USA brylluppet med henvisning til officielle optegnelser fra Florida.

Hvad er Nikki Bellas rigtige navn?

Nu pensioneret, Brie Bella - hvis fulde navn er Brianna Monique Danielson - vandt Divas Championships i 2011 og søster Nikki - som er Stephanie Nicole Garcia-Colace - vandt til sidst også to titler.

Er Shawn Michaels og Stone Cold venner?

Stone Cold Steve Austin og Shawn Michaels er venner, men sådan var det ikke altid. ... På trods af alt det opbyggede "Mr. WrestleMania" og Stone Cold et godt og varigt venskab. De respekterer begge hinanden højt og anerkender deres præstationer.

Hvem er Seth Rollins kone?

WWE-superstjernerne Seth Rollins og Becky Lynch blev gift i tirsdags. De professionelle wrestlere har været engageret siden august 2019 og har nu bundet knuden, hvor Rollins afslører nyhederne på sine sociale medier.