Hvor er terraria-verdener gemt?

For hurtigt at få adgang til denne mappe skal du blot: Åbne et Finder-vindue. Tryk på COMMAND + SHIFT + G for at åbne Go-indstillingen. sæt ind ~/Library/Application Support/Terraria/Worlds ind i tekstfeltet.

Hvor bliver Terraria-verdener reddet?

Hvis du er på en pc, skal du skrive %USERPROFILE%\Documents\My Games\Terraria\Worlds i din filudforskers søgelinje. Hvis din verden er på Cloud Save, skal du indtaste Terraria og tage den af ​​et øjeblik. Gå tilbage til verdens mappe, og den burde være der.

Er Terraria-verdener gemt på skyen?

Lokale gemmer på din enhed er ikke gemt i skyen, og de uploades heller ikke automatisk til skyen. ... Vi opfordrer dig til at bruge funktionen til skylagring i Terraria for at forhindre tab af spildata. Skylagring er platformspecifik og kan ikke flyttes mellem Apple, Google og Amazons cloudtjenester.

Hvorfor blev min Terraria-karakter slettet?

Ja, det er en fejl, der kan ske nogle gange, når spillet er tvangslukket via task manager, nedlukning/genstart af systemet, strømafbrydelser osv., og nogle gange sker det bare uden tilsyneladende grund. Der er ikke noget, du kan gøre for at få karakteren tilbage, medmindre du havde en backup, desværre.

Hvordan gendanner jeg min Terraria-verden?

Sådan gendannes din fil:

  1. Gå til Mine dokumenter -> Mine spil -> Terraria -> Spillere eller verdener.
  2. Højreklik på det tegn, du vil gendanne. ...
  3. Klik på filen (ikke den med .bak i slutningen), og højreklik -> Gendan tidligere versioner.

Sådan sikkerhedskopieres dine Terraria-verdener og -karakterer | Steam version

Kan du dele Terraria-verdener?

Bare kopier og administrer din verdensfil. Den er gemt i %USERPROFILE%\Documents\My Games\Terraria\Worlds folder. (Indtast stien i din opdagelsesrejsendes placeringssti.) Du kan simpelthen kopiere verdensfilen til din venners computer i samme mappe og køre den.

Hvordan får jeg adgang til Terraria-skybesparelser?

Hvis du spiller Steam-versionen med en internetforbindelse, kan du bare lade Steam gøre alt det arbejde for dig ved at aktivere skylagring for din karakter. Ellers er dine karakterer gemt i: Windows: %userprofile%\Documents\My Games\Terraria\Players.

Hvordan overfører jeg Terraria-besparelser?

Gå til dokumentmappen i din computer, og der skulle være en mappe, der hedder "Mine spil" klik på den og gå til terraria, og den vil have begge dele. Brug en USB eller upload den til noget som google drive og download den på den anden computer.

Kan du ikke finde Terraria-gemmefiler?

For hurtigt at få adgang til denne mappe skal du blot:

  1. Åbn et Finder-vindue.
  2. Tryk på COMMAND + SHIFT + G for at åbne Go-indstillingen.
  3. Indsæt ~/Library/Application Support/Terraria/Worlds i tekstfeltet.
  4. Klik på Gå.

Hvordan overfører jeg Terraria-verdener til en anden computer?

Ja, hvis du ønsker at have begge verdener på din pc (forudsat at det er destinationscomputeren), er du nødt til det omdøb den overførte fil til "world2.wld". Ellers vil den ældre blive erstattet af den nyere.

Kan du overføre Terraria-verdener fra pc til mobil?

Min intuition er, at dette ikke er muligt pt. Mobilversionen er på en anden indholdspatch, men der er også en del ting, der kun er mobile. Desuden er mobilversionen lavet af en anden udviklergruppe end pc-versionen.

Kan du gendanne slettede Terraria-karakterer?

Nej, hvis den karakter er slettet i spillet, vil filen i windows(idk på Mac) flytte til genbrugsskraldespand. Så længe du ikke har slettet filen, da den lå i din papirkurv, burde du være i stand til at finde den.

Har tModLoader skybesparelse?

tModLoader Developers på Twitter: "PSA: Brug IKKE skylagring lige nu i TML får de dine spillere og verdener til at forsvinde!"

Kan jeg downloade mine venner Terraria World?

HVIS du er på pc, kan du gå til din filmappe og finde mappen "Mine spil". (normalt i dokumentafsnittet). Åbn det, og du vil finde Terraria. Åbn det, og der vil være en verdensmappe. kopiere .

Kan flere personer være vært for en Terraria-verden?

Efter at have valgt en karakter, kan spilleren vælge "Multiplayer" og "Start Game" for at være vært for en verden lokalt. Spillere, der ønsker at slutte sig til en verden, kan vælge "Join World" og vælge den foretrukne verden fra listen. Op til 4 spillere kan deltage i en verden på én gang.

Kan mine venner spille på min Terraria World Without Me?

Ja, det er der TerrariaServer.exe i din terraria-mappe, det er det du bruger. Der er en .exe, der giver din ven mulighed for at deltage via steam, og en anden, der giver din ven mulighed for at deltage via IP.

Bruger Terraria dampsky?

MØRK. Brug IKKE Steam Cloud. Steam Cloud er brudt, hvilket får spillet til at gå ned og lukke af sig selv.

Gemmer Steam Cloud mods?

Ingen.

Hvad betyder flyt til sky i Terraria?

Ved at flytte en spiller eller verden til skyen, kan du derefter få adgang til og spille med den afspiller eller verden fra en anden computer, der er logget ind på den samme Steam-konto og har Terraria installeret.

Hvordan får jeg adgang til Terraria cloud på steam?

Aktiver Steam Cloud Sync i Steam

For at gøre det skal du finde spillet i dit Steam-bibliotek, højreklikke på det og derefter vælge "Egenskaber". Klik på "Opdateringer" fanen og sørg for, at indstillingen "Aktiver Steam Cloud-synkronisering" er markeret for spillet.

Har Terraria krydsspil?

Uheldigvis, Terraria er ingen tværplatform, så du kan kun spille med venner, der er på samme platform som dig. ... Crossplay er en funktion, som mange nye spil bringer funktioner til at understøtte, og populariteten på tværs af platforme skyder i vejret.

Hvor er Terraria World-filer gemt på telefonen?

Indlæs din filudforsker-app (der har root-funktioner) og led den til systemroden, og der vil være en mappe: data/data/com.og.spil505.Terraria/filer (hvis du har købt den fulde version vil det være TerrariaPaid)