Har stjerneplatin et requiem?

— Jotaro Kujo Star Platinum Requiem er et requiem version af Star Platinum som tidligere kunne fås gennem et påskeæg, men den metode blev fjernet. Det var formelt tilgængeligt fra Stand Arrows.

Hvad er Star Platinum-requiem?

Star Platinum Requiem er en requiem-version af Star Platinum, der tidligere kunne fås gennem et påskeæg, men den metode blev fjernet. Det var formelt tilgængeligt fra Stand Arrows. Denne stand har et identisk bevægelsessæt til og grundlæggende angrebshastighed som Star Platinum: The World, men har større skade.

Får Star Platinum et requiem?

Star Platinum Requiem er bygget som Requiem-formen af ​​Star Platinum. Star Platinum Requiem er et humanoid stativ, har hvide lys i det meste af stativets tilbehør. Requiem-pile, der symboliserer Star Platinum Requiems form.

Har Star Platinum over himlen?

Star Platinum Over Heaven

Mens deres kamp fortsatte, kom Star Platinum og The Worlds samme type aspekt i spil igen, hvilket gjorde det muligt for Star Platinum at lære The World Over Heavens signaturevne: Overskriv virkeligheden. ... På trods af disse ændringer, Star Platinum får ikke en udseendeændring, i modsætning til The World Over Heaven.

Kan Star Platinum Requiem slå Ger?

Dette ville absolut ødelægge GER. Han kunne bare RTZ GER, Og hvis det lykkes ham at dræbe Giorno, har han måske kopieret Death Loop-evnen.

Stand Up: Star Platinum Requiem (Spekulation)

Hvem er stærkest Giorno eller jotaro?

Jotaro Kujo er måske den mest populære JoJo, der kommer ud af JoJos bizarre eventyr, men han er næppe den stærkeste. Den ære tilhører ingen ringere end Giorno Giovanna, hovedpersonen i del 5 Vento Aureo, ellers kendt som Golden Wind.

Hvem er stærkest Giorno eller DIO?

Næste på listen over Stand-brugere Dio kan ikke besejre er hans egen søn, Giorno Giovanna. ... Dio's Stand-evne kan være utrolig kraftfuld, men det betyder intet imod Gold Experience Requiem. Alt hvad Dio forsøger ville bare blive nulstillet og annulleret. Selv fysiske angreb ville ikke gøre Giorno noget.

Kan Jotaro slå Kars?

Lige meget hvor mange slag jotaro giver på stoppet tid, vil det ikke dræbe kars. Så jotaro kan kæmpe, og hans tidsstop vil være til gene, men kars vil finde en måde at slå ham til sidst. Jotaro har ingen måde at dræbe eller indeholde kars.

Hvem er stærkest stjerne platin eller verden?

Ifølge DIO, verden overgik Jotaros Star Platinum med hensyn til styrke og hastighed. Begge stande er beslægtet med hinanden. ... Verdens tidsstop-evne er ekstremt kraftfuld, hvilket gør det muligt for DIO at fryse tiden til op til ni sekunder (på tidspunktet for hans nederlag).

Er Star Platinum over himlen i himlens øjne?

DIO omskriver universet efter hans egen smag, men Jotaro og Jolyne overlever for at møde ham. ... Jotaro afslører, at Star Platinum, der er den samme type stand som The World Over Heaven, har nået Over Himlen lige så godt som det havde opnået Verdens tid med at stoppe evner før og stoppede hans sletning med det.

Er Star Platinum stærkere end guldoplevelsesrequiem?

Vi ved stjerne platin er ikke kun stærkere, men hurtigere end ger bare ved at dømme på eoh og selve animae. Sp er stærkere og kan bevæge sig med lysets hastighed, mens ger har meget mere kraft.

Er Tusk Act 4 et requiem?

Tusk Act 4 er et stander med lang rækkevidde, der blev brugt af Johnny Joestar i del 7 af Jojo's Bizarre Adventure, Steel Ball Run. ... For det første er den forbudt fra Casual Steel Ball Run, som den er klassificeret som et Requiem Stand. Nogle spillere kan endda anse det for at være ringere end Tusk (akt 3).

Er Killer Queen et Requiem Stand?

Requiem opnås, når under visse betingelser, et stativ er gennemboret med pilen. ... Hans bombebaserede stand, Killer Queen, udvikler en ny magt kendt som Bites the Dust, som sprænger sit mål i luften, hvis Kiras identitet afsløres, og derefter vender tiden med omkring en time, så afsløringen og eksplosionen aldrig skete.

Hvad er Star Platinum Stone Ocean?

Star Platinum (Stone Ocean) (almindeligvis omtalt som SPSO) er en stand på nært hold med i JoJo's Bizarre Adventure: Stenhav. Dens bruger er Jotaro Kujo, en allieret i Stone Ocean. Dette stativ klarer sig bedst i kamp på nært hold, men er ret svag i holdbarhed. Dette stativ kan også stoppe tiden.

Hvad er det stærkeste stativ?

Tusk Act IV er den stærkeste form for standen og bruger Golden Spin til sine angreb. Standen har uden tvivl den højeste offensive kraft, da hvert angreb har ubegrænset energi.

Hvad står Star Platinum æg for?

Star Platinum OVA (スタープラチナOVA Sutāpurachina ovu~a) er standen for Jotaro Kujo, hovedpersonen (hovedpersonen) i Stardust Crusaders. ... Hvis du ikke ved, hvad OVA står for, betyder det "Original videoanimation".

Har Josuke 4 bolde?

Udseende. Josuke er en ung, smuk og fysisk rask mand af over gennemsnittet højde. ... Josuke har et diastema mellem sine øvre fortænder og et stjerneformet modermærke på venstre skulder. Han har to sæt iris, fire testikler, og to tunger, alle samlet som én, forskellige i tekstur og farve.

Hvad betyder Ora Ora Ora?

"oraoraora" talt betyder hurtigt noget som "kom af vejen” .

Kan Jotaro slå Goku?

Goku Versus Star Platinum. En Dragon Ball/ JoJos bizarre eventyrskala. Som vi alle ved, er det ikke ualmindeligt at se Jotaro versus Goku debatter. Det siger mange mennesker Goku kan besejre Jotaro og Star Platinum, men så igen, Goku er Universal i styrke i øjeblikket (formentlig stadig stærkere end det!)

Kan Kars slå Giorno?

Ingen ville vinde. Det ville være et dødvande. Giorno kan ikke dræbe Kars og Kars kan ikke røre Giorno.

Hvem er den klogeste Joestar?

Jotaro er havbiolog. Han har en ph.d., hvilket betyder, at det er "Doctor Jotaro" for dig. Han er den klogeste, og det synes selv samfundet.

Kan Kars stjæle stande?

På grund af at Kars er den ultimative livsform, han er i stand til at have mere end én Stand, og citater for at være det eneste væsen sådan. Selv Dio, som også er en Ultimate Lifeform i bogen, er ikke i stand til at bryde denne grænse. I modsætning til hvad mange tror, ​​får Kars IKKE Dios Stand, The Passion, i bogen.

Fortrød DIO at have dræbt Jonathan?

Hvis du husker fra slutningen af ​​Phantom Blood, Dio erklærede, at han respekterede Jonathan frem for alt andet, og sørgede endda over ham kort efter at han døde.

Er Giorno god eller ond?

Giorno Giovanna kan være en gangster, men han har en stærk følelse af retfærdighed og et ønske om at beskytte de uskyldige. Den følelse af retfærdighed får han fra en af ​​sine fædre, Jonathon Joestar, helten fra første del af JoJos bizarre eventyr.

Hvordan besejrede jotaro DIO over himlen?

Som afspejler hans oprindelige undergang leverede Jotaro et afgørende slag til DIO, hvilket fik hele hans krop til at bryde sammen og eksplodere, da hundredvis af sjæle strømmede ud af ham.