Hvem er stærkere naruto eller sasuke?

Ved slutningen af ​​serien har Naruto lært mange evner og har så meget chakra, at andre ninjaer er forbløffede over det. De to mistede begge en arm, da de kæmpede ved Endens Dal. ... Den indrømmelse beviser det Naruto er stærkere end Sasuke.

Kan Naruto slå Sasuke?

10 KAN BESLAG: Naruto Uzumaki

Den eneste person kendt for at være stærk nok til at bekæmpe ham er Sasuke UchihaMen i deres tidligere kamp kom Naruto frem som sejrherren. Selvom de to er på et lignende niveau, hvad angår kraft, har Naruto kanten, når det kommer til udholdenhed og chakra.

Hvem er stærkere end Naruto?

Selvom Naruto er en ekstremt stærk karakter, er der nogle få, der er i stand til at tage ham ned. Naruto Uzumaki er den syvende Hokage af Konohagakure og den stærkeste shinobi, der nogensinde har eksisteret i Naruto-serien, med Sasuke Uchiha være den eneste tæt på ham med hensyn til magt.

Hvem er den mest magtfulde ninja i Naruto?

Naruto Uzumaki

Til sidst er Naruto den mest magtfulde shinobi på planeten. I sin grundlæggende menneskelige form kan han skabe utallige skyggekloner, tilkalde kæmpe tudser og bruge den fantastiske Rasengan. Så er der hans Toad Sage-tilstand, hvor han tilkalder naturchakraet for at gøre ham mere kraftfuld end næsten nogen anden shinobi.

Hvem er Narutos bror?

Itachi Uchiha (japansk: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) er en fiktiv karakter i Naruto manga- og anime-serien skabt af Masashi Kishimoto.

Naruto VS Sasuke | Den ærlige sandhed

Kan Naruto slå Goku?

Selvom Narutos fysiske styrke ikke er på niveau med Goku, han kan bestemt klare sig godt mod ham i en kamp. Med overmandede evner, såsom Six Paths Sage Mode, kan Naruto helt sikkert tage Goku på sig.

Hvem er den bedste fighter i Naruto?

Når det kommer til ren magt, Naruto Uzumaki kommer ofte ud på toppen. Han har massive chakrareserver, tilbringer det meste af sit liv med de ni-haler, der er hostet i hans krop, og er i stand til hurtigt at mestre avanceret jutsu.

Kan Naruto slå Itachi?

Naruto var stærk nok til at kæmpe mod Obito Uchiha, Madara Uchiha, Kaguya Otsutsuki og derefter Sasuke Uchiha på én dag. Som sådan, Der er ingen måde for Itachi at være stærkere end ham. ... Til dato er han stadig den største ninja i serien, og derfor er han uden tvivl stærkere end Itachi.

Hvem er den stærkeste i anime?

Disse forskellige tilgange til helte og skurke skaber en bred vifte af de stærkeste anime-karakterer.

  1. 1 Saitama - One Punch Man.
  2. 2 Zeno - Dragon Ball Super. ...
  3. 3 Kyubey - Madoka Magica. ...
  4. 4 Tetsuo Shima - Akira. ...
  5. 5 Kaguya Otsutsuki - Naruto. ...
  6. 6 Son Goku - Dragon Ball Super. ...
  7. 7 Simon - Gurren Lagann. ...

Hvem kan slå Naruto i anime?

Goku selv basisform goku kan slå Naruto. Og har du nogensinde set jojos bizarre eventyr, fordi Giorno er den stærkeste og også kan vende tiden. Meliodas er ved at blive ramt af Naruto! Naruto Uzumaki er en af ​​de mest kendte anime-karakterer i verden.

Kan Naruto besejre Saitama?

2 STÆRKERE: Naruto, Naruto

Narutos hastighed har passeret lysets hastighed, og der er ikke en mulig måde for Saitama at besejre det. Narutos holdbarhed bliver vist, da han overlevede en planetarisk eksplosion på skarp afstand. ... Naruto vinder i kraft af sin udholdenhed og hurtighed.

Hvem er den stærkeste Hokage?

1 Naruto Uzumaki

Naruto Uzumaki, den syvende Hokage i Hidden Leaf Village, er uden tvivl den mest magtfulde shinobi, der har titlen. Selvom hans tidligste år som ninja var uimponerende, opbyggede han langsomt, men sikkert mere styrke og dygtighed gennem ren vilje og beslutsomhed.

Hvem er den svageste anime-karakter?

Hvem er den svageste anime-karakter nogensinde?

  • Buggy - One piece!
  • Mr Satan-Dragon ball z!
  • Chiaotzu-Dragon Ball Z.
  • Chopper-One Piece!
  • Ichiya-Fairy Tail.
  • Happy-Fairy Tail.
  • Nina Einstein – Code Geass.
  • Yuki-Futher Mejeri.

Hvem kan besejre Goku?

Top 10 Anime-karakterer, der kan slå Goku

  • Saitama (One Punch Man) ...
  • Nanika (Hunter x Hunter) ...
  • Eri (My Hero Academia) ...
  • Shigeo Kageyama (Mob Psycho 100) ...
  • Lelouch Lamperouge (Code Geass) ...
  • Ryuuk (Death Note) ...
  • Anos Voldigoad (The Misfit of Demon King Academy) ...
  • Sandhed (Fullmetal Alchemist Brotherhood)

Er Guy stærkere end Kakashi?

Hans styrke og hurtighed er næsten uovertruffen i hele serien. Det indrømmer Kakashi faktisk Fyren er stærkere på nogle måder. ... Han bygger sin taktik op omkring at besejre Kakashi, og hans taijutsu er bedre. Kakashi er ikke en taijutsu-scrub, men Guy er en af ​​de bedste.

Kan Naruto besejre Kakashi?

Naruto overgik Kakashi med hensyn til Raw Strength og kraft som en Ninja, da han mestrede Wind Style: Rasenshuriken. Dette bevises af, at han besejrer en Ninja Kakashi havde problemer med i sit 2. angreb og stort set man skyder ham.

Kan Naruto slå Guy?

I sin basisform var han stærk nok til at kæmpe og overvælde den samme Madara, der næsten dræbte Guy. Med sin Six Paths Sage Mode var Naruto niveauer over Guy med hensyn til magt og kunne nemt tage imod Madara og endda Kaguya i kamp.

Hvem er den svageste Naruto-karakter?

Hvorfor Iruka Umino er Narutos svageste karakter.

Hvem var den svageste Hokage?

Med det i tankerne har vi genset denne artikel for at kaste lidt lys over nogle flere af de stærkeste og svageste blandt dem.

  1. 1 SVAGESTE: Yagura Karatachi (Fjerde Mizukage)
  2. 2 STÆRKESTE: Hiruzen Sarutobi (Tredje Hokage) ...
  3. 3 SVAGESTE: Onoki (Tredje Tsuchikage) ...
  4. 4 STÆRKESTE: Hashirama Senju (First Hokage) ...

Hvem er den hurtigste person i Naruto?

1 Det gule blink, Minato Namikaze

Minato besidder endda større kontrol over teknikken og bruger den til at få kaldenavnet The Yellow Flash. Han anses for at være den hurtigste shinobi nogensinde og opnåede verdensomspændende anerkendelse for sine evner.

Kan Goku slå Thanos?

Goku er et virkelig magtfuldt væsen, mange gange stærkere end flere guder i sit eget univers. ... Thanos kunne fryse Goku i tide, fuldstændig knuse hans virkelighed, eller transportere ham direkte ind i et sort hul. Afhængigt af de faktiske kræfter hos de andre sten, kunne Thanos endda overtage Gokus sjæl eller hans sind.

Er Naruto hurtigere end Goku?

Den nøjagtige karakter af Gokus hastighed er til debat, med nogle fans teoretisere, at han er lige så hurtig som lysets hastighed, andre hævder, at hans hastighed er en million gange mere end det. Det er dog lige meget, hvilken version fans tror. Dette skyldes, at selv når han er langsomste, Goku er meget, meget hurtigere end Naruto.

Kan Goku slå Ichigo?

Boomstick: mens Ichigo havde flere evner og forsvar, Goku slog ham i det meste af de andre kategorier.

Hvad er Big 3 anime?

The Big Three refererer til tre meget lange og meget populære anime, Naruto, Bleach og One Piece. The Big Three var et udtryk, der blev brugt til at beskrive de tre mest populære løbeserier under deres guldalder i Jumps midte af 2000'erne - One Piece, Naruto og Bleach.