Hvem er den stærkeste anime karakter?

Saitama fra One Punch Man er den stærkeste karakter i anime.

Hvem er stærkere end Saitama?

Kun folk, der er i stand til at slå saitama, ville være det Saiki og lite. Som Jesus har Goku og All Might ikke en chance. Det eneste, Saitama mangler, er nogen særlig kraft. Men i Styrke, Hastighed, Kraft OG STAMINA ville Goku og al magt dø øjeblikkeligt.

Hvem er stærkere end Goku?

10 Broly Kan følge med Goku

I sin basisform er Broly stærk nok til at holde trit med en Super Saiyan. Alligevel, som en legendarisk Super Saiyan, overgår hans magt langt både Goku og Vegeta. Selvom han ikke har de samme 40 års erfaring, er Broly et kæmpende vidunderbarn.

Hvem er den stærkeste anime-karakter udover Goku?

5 Anime-karakterer stærkere end Goku

  1. Saitama. Goku og Saitamas kamp ville sandsynligvis vare i lang tid udelukkende på grund af Saitamas humør i kamp. ...
  2. Ryuk. Ryuk er den berømte karakter af Death Note. ...
  3. Alucard. ...
  4. Grand Zeno. ...
  5. Sasuke Uchiha.

Kan Goku slå Saitama?

Bare et slag er alt, der skal til, for at Saitama kan slå Goku. ... Men Saitamas styrke undermineres ofte af fans sammenlignet med Goku. For eksempel, ja, Goku er en Saiyan, en alien-krigerrace, som har evnen til at forbedre sin styrke ved at forvandle sig til en Super Saiyan.

Sammenligning: Anime-karakterer rangeret efter styrke

Kan Naruto slå Saitama?

Narutos hastighed har passeret lysets hastighed og der er ikke en mulig måde for Saitama at besejre det. ... Naruto vinder i kraft af sin udholdenhed og hurtighed. Hvis du er hurtigere end din fjende, vipper det kampen til din fordel.

Kan Goku besejre Naruto?

Goku kan nemt forsvare og angribe Naruto uden at skulle overtænke eller planlægge. For ikke at nævne, hvordan hans blå energiangreb har nok kraft i sig til nemt at udslette Naruto. En af de største ulemper ved denne teknik er dog at være stabil nok til at bruge den konsekvent.

Er Goku en Gud?

Som en Gud og det mest magtfulde væsen i universet, Goku kan udholde kraftfulde gud-lignende teknikker. ... Med den guddommelige Ki får Goku adgang til transformationer på gudsniveau, såsom Super Saiyan-guden og Super Saiyan Blue. Efter at være blevet Omni-Kongen af ​​de 13 multivers, mestrede Goku sit eget ki i ham.

Kan sandheden slå Goku?

Sandheden er et udødelig væsen som ingen kan stå op imod - inklusive Goku. Uden nogen som helst indsats kunne Sandheden skille hele Gokus krop ad, tvinge langt mere information ind i hans hjerne, end han mentalt eller følelsesmæssigt er parat til at håndtere, og fuldstændig udslette ham.

Er Saitama en Gud?

Hurtigt svar. Saitama er hverken en Gud eller et monster. Han er simpelthen et menneske, der har brudt gennem sine begrænsere og fået overmenneskelig magt.

Hvem er den svageste anime-karakter?

Hvem er den svageste anime-karakter nogensinde?

  • Buggy - One piece!
  • Mr Satan-Dragon ball z!
  • Chiaotzu-Dragon Ball Z.
  • Chopper-One Piece!
  • Ichiya-Fairy Tail.
  • Happy-Fairy Tail.
  • Nina Einstein – Code Geass.
  • Yuki-Futher Mejeri.

Kan Saitama ødelægge en galakse?

Saitama kan ikke ødelægge en galakse, OVERHOVEDET.

Er Saitama stærkere end Goku?

Saitama er ikke stærkere end Goku, og han er heller ikke den stærkeste karakter i fiktion | Fandom. Det er han ikke, at sige andet er at overdrive hans magt. At Saitama er en vittighedskarakter har ingen betydning i hans magt. ... Saitama er IKKE uovervindelig, han tog skade fra Boros, som er planetstjerneniveau.

Er Naruto stærkere end Goku?

Hans alsidighed og dygtighed gør potentielt Naruto en bedre strateg end Goku, men hans taktik er slået ud af rå magt; Goku er jo en Saiyan. ... Omvendt har Naruto-karakterer aldrig vist dette niveau af magt. Teoretisk set kunne Goku ødelægge hele solsystemer og galakser, hvis han ville.

Hvem kan besejre Goku?

Den eneste, der kan besejre goku er whis eller nogen engle og grand Zeno. Ingen af ​​disse andre vil ikke have en chance. Goku er hovedpersonen i Akira Toriyamas Dragon Ball-serie, som unægtelig er en af ​​de mest populære anime, der nogensinde er blevet lavet.

Er Goku død?

Goku: Dræbt når celle selv ødelægger, efter at Goku tog ham med til kong Kais planet. Han bliver genoplivet flere år senere, da Gamle Kai giver ham livet. Goku bruger øjeblikkelig transmission til at teleportere Cell og sig selv, lige før Cell eksploderer og dræber Goku og dem på kong Kais planet.

Er Goku sort en gud?

Sort er Zamasu. Zamasu er en Kaioshin. Kaioshin er guder. Så ja, han var/er en gud.

Er Goku en udødelig?

Goku Black: I mangaen, som et resultat af at holde Future Zamasus celler fra fusionen på grund af at være den samme person, fik Goku Black Sammensmeltede Zamasus udødelighed efter at Potara Fusion løb ud.

Kan Goku slå Thanos?

Hvis Goku ønsker at påføre Thanos noget smerte, har han det at bruge sin Ultra Instinct-form klogt og angribe ham for hans svagheder i stedet for noget andet sted. Det kunne meget vel vise sig at være sådan, at selv efter at have kæmpet i en time, er Goku ikke engang i stand til at få en dråbe blod ud af Thanos' krop.

Hvem er Narutos bror?

Itachi Uchiha (japansk: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) er en fiktiv karakter i Naruto manga- og anime-serien skabt af Masashi Kishimoto.

Kan Naruto slå Itachi?

Naruto var stærk nok til at kæmpe mod Obito Uchiha, Madara Uchiha, Kaguya Otsutsuki og derefter Sasuke Uchiha på én dag. Som sådan, Der er ingen måde for Itachi at være stærkere end ham. ... Til dato er han stadig den største ninja i serien, og derfor er han uden tvivl stærkere end Itachi.

Er Guy stærkere end Naruto?

I sin grundform var han stærk nok til at kæmpe og overvælde den samme Madara, der næsten dræbte Guy. Med sin Six Paths Sage Mode var Naruto niveauer over Guy med hensyn til magt og kunne nemt tage imod Madara og endda Kaguya i kamp.

Kan Saitama slå Hulken?

I en kamp mod Hulk tæller hver lille smule. Saitama med denne evne giver ham en lille fordel, da han faktisk har en kilde til projektilangreb som han kan bruge på afstand.

Hvem er Saitamas kæreste?

Tatsumaki. Saitama møder Tatsumaki og tænker, at hun er en lille pige. I deres første møde tænkte Tatsumaki ikke meget på Saitama på grund af hans rangering og fornærmede ham jævnligt. Hun føler sig fornærmet, hver gang Saitama ignorerer hende.