Hvem er den homoseksuelle person i verden?

Patt Morrison | Den homoseksuelle person nogensinde | 89,3 KPCC.

Hvad er den homoseksuelle by i verden?

Tel Aviv Pride Parade er bredt anerkendt som en af ​​de førende parader i verden, hvor The Boston Globe kalder Tel Aviv "verdens homoseksuelle by", og Out Magazine kalder den "Mellemøstens homoseksuelle hovedstad."

Er Kansas City LGBT-venligt?

Kosmopolitisk, levende, kreativ, ned til-jord og homoseksuel venlig. Kansas City er måske ikke den første by, der kommer til at tænke på, når du hører disse ord, men det er præcis, hvad du vil finde. Det er sandt! Greater Kansas City-området er blandt de mest populære byområder for homoseksuelle og lesbiske rejse- og feriedestinationer.

Er Kansas City et godt sted at bo?

Kansas City ligger i Jackson County og er et af de bedste steder at bo i Missouri. At bo i Kansas City tilbyder beboerne en byforstadsblanding, og de fleste beboere ejer deres hjem. I Kansas City er der en masse restauranter, kaffebarer og parker.

Hvor bor de homoseksuelle i Kansas City?

Fra centrum og det travle Power & Light underholdningsdistrikt, sydpå gennem det hippe Crossroads Arts District og videre ned gennem Midtown, Westport og det ikoniske Country Club Plaza-kvarter finder du butikker, barer, restauranter, caféer og museer, der er populære blandt LGBT-samfundet.

Homoseksuelle mænd bestemmer, hvem der er den homoseksuelle | Opstilling | Skære

Er Springfield MO LGBT-venligt?

Louis, Kansas City. Springfield er fortsat bagud i forhold til Kansas City og St. Louis, når det kommer til, hvor venlig byen er over for dens lesbiske, homoseksuelle, biseksuelle og transkønnede, ifølge en rapport, der er planlagt til at blive frigivet i dag.