På glæde hvordan døde finn?

De havde trods alt været igennem tykt og tyndt sammen. Præcis syv år tilbage i dag var Glee-besætningen og verden chokeret over Monteiths pludselige og tragiske død fra kombineret stofforgiftning i en alder af 31.

Hvordan dræbte Glee Finn?

Showskaberen tog den svære beslutning at dræbe Finn Hudson efter Cory Monteiths død fra en dødelig kombination af heroin og alkohol sidste måned, og mens han overvejede at få kunst til at efterligne livet, valgte Ryan i sidste ende at fokusere på at fejre Finns liv i stedet for.

Døde Quinn på Glee?

Quinn overlevede bilulykken: Vi fandt ud af i begyndelsen af ​​episoden, at Quinn's (Dianna Agron) rygsøjlen blev alvorligt komprimeret ved styrtet, så hun har ingen fornemmelse i sine fødder og ben og bliver nødt til at bruge kørestol. ...

Datte Lea Michele Cory Monteith, da han døde?

Lea Michele gør et punkt for at hylde sin afdøde kæreste og Glee costar, Cory Monteith, hvert år på årsdagen for hans død. ... Michele og Monteith, der spillede henholdsvis Rachel Berry og Finn Hudson på Glee, mødtes på settet i 2009. par dateret fra 2012 til hans død.

Cory Monteith: Den sande historie bag 'Glee'-stjernens liv og død | Rygtejuice | Rygtejuice