Hvem er t.s.p i piggy?

Sølvpoten, også kendt som T.S.P, er en gruppe overlevende i Lucella. De er de usete overordnede antagonister af Piggy: Book 1 og den vigtigste antagonistiske fraktion i første halvdel af Piggy: Book 2, men bliver så til en deuteragonist bagefter.

Er Foxy i TSP Piggy?

Foxy er en hud i Piggy som er tidligere medlem af Sølvpoten. Han er også den sekundære bot og antagonist af Carnival - Kapitel 8.

Hvem er lederen af ​​TSP i Piggy?

I sidste ende, når du kommer til slutningen af ​​kortet, kan du og hundegrisen arrestere ulven pil og hendes medskyldige udslæt vaskebjørngrisen begge arbejder sammen, og der er et hint, der kan være, pilulv piggy bog 2 er leder af T.S.P piggy tsk.

Er Kitty i TSP Piggy?

Kitty er en karakter og en tidligere mindre antagonist i Piggy: Bog 2. Hun er medlem af T.S.P. og har tilknytning til Willow, Pandy, Tigry, Baren, Filip, Felix og Katie.

Er udslæt en del af TSP Piggy?

Udslæt er en karakter i Piggy: Bog 2. Det er han botten og antagonist af Alleys - Kapitel 1.

KÆMPE T.S.P. HEMMELIG AFSLIVELSE.. (Roblox Piggy)

Hvem er Katie i Piggy?

Katie er en karakter i Piggy. Hun optræder i Piggy: Book 2 som en NPC. Hun er et The Silver Paw-medlem der optræder i Raffinaderiet som en sekundær fjendtlig bot ovenpå sengene.

Hvad skete der med udslæt hos Piggy?

Udslæt blev tilfældigt fjernet, da opdateringen af ​​Raze blev tilføjet, fordi af en fejl, sandsynligvis sket på grund af den alfabetiske rækkefølge af skind, men han blev tilføjet igen senere med udgivelsen af ​​Felix.

Hvilket våben bruger Kitty i Piggy?

Kitty er en lys orange kat med bronze kinder, en lys orange tryne, en pink trekantet næse, hvide knurhår, har cirkulære ører, en hvid pupil på venstre øje og en rød pupil på højre. Hun bærer en blågrøn kjole, og svinger en skovl.

Hvad er Kitty piggy våben?

Kitty ligner en orange kat med et lyst ansigt, solbrune kinder og en lyserød næse. Kitty er et Silver Paw-medlem, som har hvide seks knurhår, hvide og røde glødende øjne, trekantede ører og bærer en turkis kjole. Kitty bruger en skovl som hendes vigtigste våben. Roblox-markøren og spilmarkøren med Piggy Kitty og skovl!

Hvordan ser giraf ud i Piggy?

Giraffy er en giraf med hvide pupiller, en lysebrun tryne og brune pletter. Han har også en gul hals sammen med lyserøde kinder og en lysebrun næse. Han er iført en blå skjorte og mørke kadetblå bukser. Til sidst bruger han en trækølle som sit våben.

Er Willow Wolf en pige?

MiniToon bekræftet Willow er faktisk en pige. Willow er den første karakter, der har øjenvipper indtil videre, MiniToon gjorde sandsynligvis dette for at folk ikke skulle tro, hun er en dreng. Hun er også en af ​​de eneste kvindelige karakterer, der hidtil ikke går i kjole, mens den anden er hendes mor.

Er TSP dårligt i Piggy?

Inde i buret kan man finde en seddel skrevet af Foxy, som undrer sig over, hvorfor hans "venner" spærrede ham inde i et bur. Det blev senere bekræftet i bog 2, at T.S.P er faktisk spillets vigtigste antagonist.

Hvilket dyr er Mimi i Piggy?

Mimi er en muldvarp med lilla pupiller, cyan briller, solbrune kinder, lys lavendel kjole, lavendel leggings, hvidlig grå tryne, pink næse og hvide knurhår. Hun har også meget små ører. Hun bruger sit våben som en hakke.

Er Piggy Ghosty en pige?

Det har Centcrisped også bekræftet Ghostys køn er kvinde, MiniToon var uvidende om Ghostys køn, da han lagde skindet ind i spillet, hvorfor det ser ud og lyder mandligt.

Hvor meget koster Foxy i Piggy?

Foxy er en oplåselig karakter i Piggy-spillet. Det koster 300 Piggy Poletter at blive låst op.

Hvor gammel er Penny Pig?

Penny Pig er en af ​​Peppas søstre. Penny er 15.

Hvordan ser Elly ud i Piggy?

Elly er en elefant med lyserøde kinder, og grå ører med lyserøde indeni. Hun bærer en høstguld kjole og har 2 neon orange pupiller. Hun svinger også et spyd med 2 hænder.

Hvordan ser mousy ud i Piggy?

Mousy bærer en laksefarvet kjole med robotben akkompagneret af pigge under sig. Hun har også store ører, lyserøde kinder, en magentafarvet næse og en lilla glødende pupil på hendes venstre øje.

Er Budgie en dreng Piggy?

Trivia. Budgey er kvinde, som blev fortalt til MiniToon af Midnight, skaberen af ​​skindet, og bekræftet gennem en Build Mode-serverchat. Hendes krog og højre arm kan findes her i Roblox-kataloget.

Hvordan får du udslæt i Piggy?

Ikke at forveksle med NPC af samme navn. Udslæt er en hud i Piggy Book 2. Det kan han være købt for 300 Piggy Poletter.

Hvordan ser soldat ud i Piggy?

Soldat er en gris med halvdelen af ​​ansigtet brændt, en lysende gul pupil og en rød kind. Han bærer soldaterhat og soldaterdragt og har en hærkniv som våben.

Hvordan ser Daisy ud i Piggy?

Daisy bærer en lyserød kjole med rødlige lyserøde leggings. Hun har lyserøde pupiller. Hun har også lyserøde kinder, en hvid tryne, grå ører og en lyserød næse. Hendes hud er grå, og hun ser ud til at have samme kropstype som Bunny.

Er fakkel fra Piggy en gris?

Hvis du zoomer ind på første person, mens du bruger Torcher, kan du se, at de har et normalt piggy-hoved og en lyserød krop. Deres ører er næsten ikke synlige gennem hatten, hvis du zoomer ind, men det er sandsynligvis ikke fordi de er det en gris, men fordi de er et reskin.

Hvilket dyr er Katie?

Katie er en unormal gul yak.

Hvem er Zee og ZUZY?

Zee er en karakter og en bifigur i Piggy. Hun har en tvillingesøster ved navn Zuzy, og de er begge småsøstre til Zizzy. Hun blev første gang nævnt i slutningen af ​​City - Kapitel 9 og dukker først op fysisk i slutningen af ​​Mall - Kapitel 10, da hun oprindeligt er tvillingen, der taler.