Har john travolta sunget i fedtet?

Ja. John, nu 64, sang sammen med Olivia Newton-John og resten af ​​rollebesætningen i den ikoniske blockbuster. Det var dog ikke altid meningen, at han skulle synge "Greased Lightnin'." Ifølge en nylig artikel skrevet af Variety, stjal John rollen fra en af ​​sine medstjerner. ... Vi spekulerer på, om Henry ville have sunget lige så godt, som John gjorde.

Hvorfor sang John Travolta Greased Lightning?

Travolta endte med at synge nummeret i stedet for, som afviger lidt fra kildematerialet. Selvom The Beach Boys ikke sang "Greased Lightnin'," i scenemusicalen, var det oprindeligt meningen, at det skulle være Kenickies sang. Travolta ønskede dog sangen for sig selv og sin karakter, Danny.

Synger Rizzo virkelig i Grease?

Men når de bliver spurgt om vores yndlings "Grease"-sang, går folk sjældent til "There Are Worse Things I Could Do". Det synges af Rizzo, den hårdtbidte leder af Pink Ladies, der gennem årene har dyrket et hårdt ydre. Hun har set sig vej gennem fyre, der "kun vil én ting".

Dansede John Travolta i Grease?

John Travolta beviste, at Grease stadig er ordet, da han slog sig sammen med sin 20-årige datter, Ella, for at genskabe en af ​​hans mest ikoniske danse fra filmen. ... Olivia Newton-John og John Travolta danser i Greases "Born to Hand Jive" nummer.

Hvem dansede med John Travolta i Grease?

Den amerikanske skuespiller John Travolta gentog sin ikoniske rolle som Danny Zuko fra den elskede musical "Grease" fra 1978 til en splinterny Super Bowl LV-reklame. Men i stedet for Olivia Newton-John er Travoltas dansepartner hans 20-årige datter, Ella.

Olivia Newton-John + John Travolta - You're the One That I Want.MPG

Dansede Travolta selv?

Det virkede ikke rigtigt, forklarede han, at han havde arbejdet så hårdt for at komme i form og lære en kompleks dans bare for at se sekvensen skåret ned i klipperummet. Det var vigtigt for Travolta for publikum at se hans arbejde og at vide det uden tvivl han dansede selv.

Syngede Greases rollebesætning deres egne sange?

Ja! John, nu 64, sang sammen med Olivia Newton-John og resten af ​​rollebesætningen i den ikoniske blockbuster. Dog han det var ikke altid meningen at skulle synge"Greased Lightnin'." Ifølge en nylig artikel skrevet af Variety, stjal John rollen fra en af ​​sine medstjerner. ... Vi spekulerer på, om Henry ville have sunget lige så godt, som John gjorde.

Hvem afviste rollen som Sandy i Grease?

'Grease': Den virkelige årsag Olivia Newton John Næsten afvist rollen som Sandy: 'I Was Very Anxious' Da "Grease" blev optaget i 1970'erne, kunne ingen på settet have gættet, at filmen ville blive så ikonisk, som den er i dag.

Hvem er død af Grease?

Tragisk nok Jeff, der spillede bad boy Kenickie, døde i en alder af 60 i 2011 af lungebetændelse efter flere års kamp mod afhængighed. På et tidspunkt var Jeff gift med Olivia Newton-Johns ældre søster, Rona, i fem år.

Hvor gamle var de medvirkende i Grease?

Da optagelserne begyndte i juni 1977, var John Travolta 23, Olivia Newton-John blev 28, Stockard Channing var 33, Jeff Conaway var 26, Barry Pearl var 27, Michael Tucci var 31, Kelly Ward var 20, Didi Conn var 25; Jamie Donnelly var 30, og Annette Charles var 29.

Hvem skulle synge Greased Lightning?

Jeff Conaway, der spillede Kenickie. Oprindeligt var det meningen, at han skulle synge "Greased Lightning", som senere gik til Travolta.

Er Sandy in Grease jomfru?

Sandy er modsætningen til Rizzo. Hun er en blondhåret, mild opdraget jomfru som gemmer sig selv for en, hun virkelig elsker. Sandy bliver udskældt for sin holdning til jomfruelighed af alle dem omkring hende, men det er Rizzo, der synger en hel sang, der håner Sandys "renhed" ("Look At Me, I'm Sandra Dee").

Hvem var den onde pige i Grease?

Bernadettes As Cha Cha DiGregorio, den dårlige pige med de bedste træk, Annette Charles brændte dansegulvet op med John Travolta i Grease. Annette Charles, skuespillerinden, der spillede Cha Cha DiGregorio i Grease, døde i denne uge i Los Angeles, efter sigende efter en kamp mod kræft.

Synger Kenickie i Grease?

Ja. John, nu 64, sang sammen med Olivia Newton-John og resten af ​​rollebesætningen i den ikoniske blockbuster. Det var dog ikke altid meningen, at han skulle synge "Greased Lightnin'." Ifølge en nylig artikel skrevet af Variety, stjal John rollen fra en af ​​sine medstjerner. ... Vi spekulerer på, om Henry ville have sunget lige så godt, som John gjorde.

Hvorfor afviste Marie Osmond Grease?

ANI. Den amerikanske skuespillerinde Marie Osmond har afsløret, at hun afslog et tilbud om at spille Sandy i Grease. fordi hun ikke ønskede at spille rollen som en dårlig pige. Osmond, 50, var på højden af ​​sin berømmelse i 1978, da filmchefer henvendte sig til hende for at spille den konservative studerende Sandy Olsson.

Hvorfor flyver Sandy og Danny væk i slutningen af ​​Grease?

Men kan du huske, da butikslæreren siger: "Hvis den var i bedre stand, ville den flyve." Den egentlige grund til bilen flyver af sted repræsenterer, at Danny og Sandy flyver ind i solnedgangen for deres lykkelige slutning.

Hvad siger Sandy til Danny i slutningen af ​​Grease?

En af de mest berømte og kontroversielle scener i Grease sker i slutningen, da Sandy forvandler sig til en mere fedtet pige, og hun og Danny optræder "Du er den jeg vil have." Sandys udvikling fra en god pige til den provokerende smøremiddel er blevet både rost og kritiseret i årene siden filmens udgivelse, som ...

Var Rizzo gravid i Grease?

Da hun så, hvor ond hun havde været mod Sandy, som var renere, end hun selv var, gav hun sig og takkede Sandy, begge smilende taknemmelig. I slutningen af ​​skoleåret afholdes karneval; Rizzo ses på et pariserhjul og afslører det for Kenickie hun er ikke gravid.

Hvem lærte Karen Lynn Gorney at danse?

Efter at have vundet den anstrengende del af Stephanie, gik Miss Gorney på arbejde med at polere sine danseevner med JoJo Smith af Dance Factory, på Broadway og 54th Street. "Han er en fantastisk lærer og træner," sagde hun. "Jeg øvede mig i omkring to måneder, og jeg blev ved med at øve mig, selv efter de begyndte at optage filmen.

Hvor rig er Travolta?

John Travolta Net Worth: John Travolta er en amerikansk skuespiller, sanger, producer og danser fra Englewood, New Jersey, som har et net til en værdi af 250 millioner dollars.

Hvem er Cha Chas kæreste i Grease?

Cha-Cha blev spillet af Annette Charles, født Annette Cardona (5. marts 1948 – død 3. august 2011) og senere af Alison Walker vil spille rollen som Annettes karakter i 2017, som hun og Alexander Shepherds bror, Oliver Shepherd spiller rollen som Annettes karakters kæreste, Leo.

Hvor gammel var Cha Cha i Grease?

Hun var tidligt talentfuld og selvsikker til en high school, hvilket sandsynligvis kom på grund af, hvordan skuespillerinden, der spillede Cha-Cha var 29 år gammel på optagelsestidspunktet.