Hvem er minatos far?

I kapitel 367, Namikaze Minato (Fjerde Hokage) er bekræftet som sin far, og at hans mor er en kunoichi fra Whirlpool-landet ved navn Uzumaki Kushina.

Hvem er Minatos mor og far?

Minato's var til en Tsunade og Dan Kato. Hans fars navn er Dan Kato og hans mors navn er Tsunade. Tsunade var gravid, mens hun datede Dan Kato.

Er Minato Tsunade søn?

Tsunades bedsteforældre var Hashirama Senju (den første Hokage) og Mito Uzumaki. Narutos forældre var Minato Namikaze (den fjerde Hokage) og Kushina Uzumaki. Minatos mor er en unavngiven karakter i Naruto, men hun er muligvis datter af Hashirama Senju.

Hvem var Narutos første kys?

Hans første rigtige Kys var med Hinata og indtil videre var det også hendes første kys.

Hvem er Narutos bror?

Itachi Uchiha (japansk: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) er en fiktiv karakter i Naruto manga- og anime-serien skabt af Masashi Kishimoto.

Minatos far blev engang set at registrere Minato som en Shinobi || 7 fædres liv, du ikke kender

Hvilken klan er Jiraiya fra?

I legenden er Jiraiya en ninja, der bruger formskiftende magi til at forvandle sig til en gigantisk tudse. Som arving til den mægtige Ogata-klan i Kyūshū blev Jiraiya forelsket i Tsunade (綱手), en smuk ung jomfru, der har mestret sneglemagi.

Hvem er Tsunade søn?

I en krisetid for at beskytte de uskyldige (uanset om det var Konoha-borgere eller andre mennesker), har Tsunade tro og tror på sin søn, Tsunaku da det blev vist, at hun ikke straffede ham og hans ven for at bryde reglerne om at forlade landsbyen uden tilladelse, da det blev vist, at han har gjort sig fortjent til hendes tillid.

Hvem er den stærkeste af de 3 sannin?

I mit synspunkt Jiraiya er den stærkeste, fordi han har Sage Mode. med dette tager han på seks veje af smerte. og også Nagato udtalte, at hvis Jiraiya finder deres hemmelighed engang tidligt eller fra begyndelsen, er det sværere at besejre ham. End kommer Orochimaru han har sage mode, men ikke på samme skala af Jiraiya.

Elsker Tsunade Jiraiya?

Selvom Jiraiya og Tsunade bliver aldrig romantiske, de har et stærkt bånd, og der er mange ting ved dem, som de fleste fans ikke ved. ... Tsunade elsker måske ikke Jiraiya, som han elsker hende, men deres bånd er ubestrideligt.

Er Tsunade død?

Tsunade dør ikke i Naruto, heller ikke i Naruto: Shippuden. Faktisk ved vi, at hun deltog i Naruto og Hinatas bryllup, og at hun lever og har det godt under Boruto-fortællingen, selvom hendes nøjagtige opholdssted ikke er blevet afsløret endnu.

Hvem er den første Uzumaki?

2 Hun er sandsynligvis det første medlem af Uzumaki-klanen, der bor i Konohagakure. Madara Uchiha og Hashirama Senju er de oprindelige grundlæggere af Konohas, hvor Hashirama er den første Hokage. Så det er sikkert at sige, at Mito har eksisteret siden starten af ​​landsbyen.

Hvem er Jiraiya søn?

På trods af nogle overbevisende beviser, er der flere rynker i teorien om, at Kashin Koji er Jiraiyas søn, primært, at Boruto-karakteren aldrig blev nævnt tidligere. Hvis Koji bruger sin fars træk og har en historie med Konoha, så må Jiraiya have kendt til sin søn og trænet ham personligt.

Hvem er Orochimarus kone?

Mitsuki (Naruto) Mitsuki (japansk: ミツキ, Hepburn: Mitsuki) er en fiktiv karakter skabt af mangakunstneren Masashi Kishimoto.

Hvem er Kakashis far?

Sakumo var en berømt og magtfuld ninja fra Konohagakure, som i løbet af sin levetid havde berømmelse, som siges at overskygge selv Sannin'ens. Hans søn, Kakashi, viste sig at være et geni ligesom Sakumo og idoliserede ham, idet han ønskede at blive en lige så stor ninja som sin far. Hans kone døde, da Kakashi var meget ung.

Er Gaara relateret til Uzumaki-klanen?

Forudsat at dette udsagn er sandt: det siges det det meste af Red Haired tilhører Uzumaki-klanen. Der står 'de fleste af de rødhårede' ikke 'alle de rødhårede'. Bemærk den forskel. Efter at have læst mangaen, var der aldrig en omtale eller antydning af, at Gaara var medlem af Uzumaki-klanen.

Hvem giftede Boruto sig med?

Parret

BoruSara (ボルサラ BoruSara) er det udtryk, der bruges til at henvise til det romantiske forhold mellem Boruto Uzumaki og Sarada Uchiha. BoruSara er det mest populære par i Next Generation.

Kan Boruto bruge ni haler?

Det er klart, at svaret på dette spørgsmål er nej: Boruto arvede ikke nogen af ​​de ni-halers chakra. Knurhårene, der vises over Narutos ansigt, er de ni halers mærke. ... For at få et godt kig på chakra-vejsystemet inde i Naruto, har Boruto set det haledyr, der lå i dvale inde i hans far, på første hånd.

Hvem er 8th Hokage?

Den mest sandsynlige mulighed for at blive ottende Hokage ville være Konohamaru Sarutobi. Ligesom Boruto er Konohamaru en ninja med Hokage-blod i årerne, takket være sin bedstefar, den tredje. ... Sarada bliver Hokage ville også repræsentere et meget vigtigt vartegn for Uchiha.

Har Naruto en Kekkei Genkai?

Naruto har adgang til tre Kekkei Genkai. Naruto Uzumaki blev født uden nogen Kekkei Genkai, men han fik adgang til dem på andre måder. Under den fjerde store ninjakrig fik Naruto adgang til chakraet for alle ni halede dyr, hvoraf tre er Kekkei Genkai-brugere.

Hvem er Ryuto Uzumakis forældre?

Sønnen af den fjerde Hokage og Kushina Uzumaki, blev han gjort til jinchūriki af Nine-tailed Demon Fox, Kurama efter en mystisk maskeret mand angreb landsbyen på dagen for Narutos fødsel. Ryuto er også en "Dark Sage", idet han er i stand til at bruge mørk chakra som sage mode.

Hvem er den stærkeste Uchiha?

1 STÆRKESTE: Sasuke Uchiha

Uden tvivl den stærkeste Uchiha nogensinde, Sasuke fik Mangekyo Sharingan efter Itachi Uchihas død. Hans øjne gav ham kraften fra Amaterasu og Flame Control. Sammen med det fik Sasuke også evnen til at bruge Full-body Susanoo, hvilket gjorde ham ekstremt kraftfuld.