Hvor er alene hjemmet?

Et af de mest ikoniske steder i filmen var Kevin McCallisters (Macaulay Culkin) hjem, et pragtfuldt palæ beliggende i Chicago-forstaden Winnetka. Bygningen blev bygget i 1920'erne og består af røde mursten og blev bygget i georgiansk kolonistil.

Kan du besøge Home Alone huset?

Alene hjemme

I denne elskede feriefilm bliver Kevin McCallister ved et uheld efterladt hjemme i stedet for at forlade byen med sin familie på en julerejse. ... Hjemmet ligger lige uden for Chicago, i Winnetka. Mens hjemmet kan ikke besøges, mange filmfans kører forbi hvert år!

Hvor ligger det rigtige Home Alone-hus?

Hvis du undrer dig over, hvor du kan finde det i det virkelige liv, skal du vide, at adressen på det rigtige Home Alone-hus er 671 Lincoln Ave, Winnetka, IL 60093 (selvom vi er ret sikre på, at de nye ejere helst ikke vil have fans dvælende udenfor, så respekter venligst deres privatliv).

Hvem ejer Home Alone huset?

Abendshien og hendes mand, John, købte boligen i 1988 for $800.000, pr. Inside Edition. Ifølge Zillow ligger hjemmet på en halv hektar jord og har seks soveværelser og seks badeværelser. Abendshiens solgte huset til de nuværende ejere i 2012 for 1,5 millioner dollars, rapporterer Chicago Tribune.

Hvad er Home Alone huset værd?

Hvor meget ville huset alene koste? I dag vurderes huset så ikonisk bundet til ferieklassikeren at være værd omkring 1,6 millioner dollars. Den blev sidst solgt i 2012, efter at have sygnet hen på ejendomsmarkedet i næsten et helt år. Det blev oprindeligt noteret for 2,4 millioner dollars i maj 2011, ifølge Redfin.

Alene hjemme | Husrundvisning | Det RIGTIGE Alene hjemme-hus dengang og NU

Hvorfor gjorde Macaulay Culkin ikke Home Alone 3?

Macaulay Culkin nægtede simpelthen at lave denne film fordi han var blevet træt af rollen og følte, at der ikke var andet, han kunne have gjort med den. Oprindeligt var det planlagt at filme Home Alone 2: Lost in New York (1992) og Home Alone 3 back-to-back. ... Den eneste Home Alone-film, hvor julen ikke er nævnt.

Hvorfor er Home Alone-huset sløret?

I filmen var huset placeret i Chicago, men huset var virkelig placeret i Winnetka, Illinois på 671 Lincoln Ave. Før du skynder dig afsted for at lede efter det på Google Maps... du vil ikke finde det, godt du vil … men det er sløret for at beskytte ejernes privatliv.

Hvor meget fik Macaulay betalt for Home Alone?

For Alene Hjemme modtog Macaulay Culkin $100,000 at spille rollen som Kevin McCallister, den lille knægt, der efterlades "alene hjemme" i juleferien. Filmen nåede en samlet omsætning på 476,7 millioner dollars, og den holdt rekorden for den mest indbringende live-action komedie nogensinde indtil 2011.

Hvilket hus blev brugt i Home Alone?

Hvordan har huset 'Alene hjemme' det i dag. I virkeligheden er denne ejendom beliggende kl 671 Lincoln Avenue i Winnetka, Illinois- og det går fint, mange tak. I 2012 blev dette 4.243 kvadratmeter store hus med fire soveværelser solgt for $1.585.000.

Hvad lavede Kevins forældre for at leve i Alene Hjemme?

Ifølge den officielle romanisering af filmen – skrevet af Todd Strasser som en hurtig salgsfremmende binding – er hr. Peter McCallister en fremtrædende forretningsmand (måske en daytrader?) og Fru.Kate McCallister er en modedesigner, altså alle de mannequiner, som Kevin var i stand til at bruge i festscenen.

Er Home Alone-huset i New York?

Onkel Robs Brownstone House er Rob og Georgette McCallisters enorme tre-etagers hus i New York City. Det blev kun set i Home Alone 2: Lost in New York, hvor det er hovedscenen, hvor Kevin opsætter booby traps.

Hvem bor i McCallister-huset?

McCallister-huset er hjemsted for Kevin og hans familie og hovedscenen i Home Alone og ses også i begyndelsen af ​​Home Alone 2: Lost in New York.

Er flyets tog- og bilhus det samme som alene hjemme?

Mange Hughes-fans tror, ​​at Neals vidtstrakte hus i Chicago-forstæderne er det samme hus brugt tre år senere i "Alene hjemme," som blev skrevet af Hughes. De ligner hinanden, men du kan se på gadelayoutet (som ender i et "T"-kryds ved sidens hjem), at de ikke er det.

Blev Home Alone 2 optaget på Plaza?

The Plaza Hotel, 750 5th Avenue og Central Park South, Manhattan.

Hvor er huset fra onkel Buck?

Ifølge en artikel på itsfilmedthere.com er boligstrukturen placeret på 2602 Lincoln Street, Evanston. Et hus, der ligner Russel Residence, ligger meget tæt på strukturen på 2609 Lincoln Street, Evanston.

Hvor blev Kevins forældre af i Home Alone 2?

Endnu en gang er det juletid, og familien McCallister planlægger endnu en ferie, men denne gang er de nødt til at tage til Miami, Florida.

Hvor er huset fra Home Alone 3?

Mens filmens historie placerer den i Chicago, er huset, der blev brugt i den tredje Home Alone, placeret i Evanston — en by 12 miles nord for Downtown Chicago.

Hvilken kirke var der i Home Alone?

I nærliggende Wilmette, embedsmænd kl Trinity United Methodist Church selv give et nik til filmen på deres hjemmeside og sige: "For nogle er vi 'Alene hjemme'-kirken fra filmen fra 1990; for andre er vi den imponerende gotiske genoplivning på hjørnet af søen og Wilmette.

Hvor meget solgte McCallister-huset for?

Seriøst, det hus alene solgt for 1,585 millioner dollars 2012. Filmene afslører aldrig, hvad det er, Mr. McCallister laver for at leve, men hans udgifter indikerer, at det må være noget ret smart.

Hvor meget blev Macaulay Culkin betalt for min pige?

Når man ser over sin karriere, er det interessant at se, hvordan han nåede dertil. I sin første Home Alone-film blev han kun betalt omkring 100.000 dollars for en film, der ville tjene en halv milliard dollars. Sådan var han i stand til at kommandere $1 million og 4,5 millioner dollars for henholdsvis My Girl og Home Alone 2: Lost in New York.

Hvad er Johnny Depps nettoværdi i 2020?

Depp har i øjeblikket en anslået nettoformue på 150 millioner dollars pr. Celebrity Net Worth. Det er langt fra de over 650 millioner dollars, som hans tidligere revisor Mandel påstod, at han tjente i de over 13 år, han blev ledet af The Management Group.

Kan jeg blokere mit hus på Google Earth?

Søg på din adresse i Google Maps. Træk og slip gul fyr fra højre nederste side. Få et godt overblik over dit hus og klik på "Rapportér problem" nederst til højre. Vælg, at du vil sløre "Mit hjem", og udfyld andre obligatoriske felter.

Hvor vellykket var alene hjemme?

Efter udgivelsen blev den en økonomisk succes og modtog positive anmeldelser, med ros for sin rollebesætning, humor og musik. Hjem Alene indtjente 476,7 millioner dollars på verdensplan, og blev den mest indbringende live-action-komedie indtil udgivelsen af ​​The Hangover Part II (2011), og gjorde Culkin til en barnestjerne.

Hvor mange kvadratmeter var huset i Alene Hjemme?

Ifølge Winnetka offentlige registre har ejendommen på 671 Lincoln Ave, Winnetka, IL 60093 ca. 4.243 kvadratmeter, 6 senge, 4 fulde og 1 halve bade med en grundstørrelse på 0,53 hektar.