Har Elita Loresca forladt abc13?

For mange i Houston-området har Elita Loresca været en fast bestanddel i morgennyhederne i årevis. Meteorologen har været hos KTRK-TV (ABC13) siden 2015. Dog sidst i januar 2021, bemærkede seerne, at Elita var fraværende fra deres skærme, og der har næsten ikke været nogen forklaring på ændringen.

Forlod Elita Loresca?

Elita Loresca er tilbage på abc13 morgennyheder fra i dag. "Dejligt at være tilbage med alle jer venner," skrev Loresca på Facebook. ... KTRK Meteorolog har været fraværende fra æteren i Houston siden midten af ​​januar.

Hvor arbejder Casey Curry nu?

Casey Curry vendte tilbage til Houston TV i august 2021, denne gang på KPRC 2 som meteorolog.

Hvor er Mayra Moreno?

Mayra Moreno - ABC13 Houston. Mayra Moreno sluttede sig til KTRK-TV Eyewitness News i oktober 2015. En journalist med mange års erfaring, har Mayra rapporteret over hele staten Texas. Hun kommer tilbage til sin hjemby Houston fra KENS 5 i San Antonio, hvor hun arbejdede som weekendanker og reporter i fire år.

Hvem er det nye anker på ABC13?

ABC13 Houston navne Rita Garcia som nyt morgenanker - ABC13 Houston.

Sæsonens stærkeste koldfront er på vej

Er Mayra Moreno gift?

Moreno og Chapa var planlagt til at blive gift i april 2020, men på grund af pandemien er det uklart, om destinationsbrylluppet i Arecibo, Puerto Rico fandt sted dengang. Men på sociale medier opregner Houston TV-anker det hun er "lykkeligt gift" i hendes Instagram-bio.

Hvem er BRHE Berry mand?

Brhe Berry Mand | Bryllup

Brhe er i øjeblikket gift med sin mand Jæger Boudreaux, en indfødt Norfolk, Virginia. Parrene blev gift gennem et bryllup den 6. oktober 2018 i Norfolk, Virginia. Parrene er stolte forældre til en datter født i maj 2020.

Er Chauncy Glover og Mayra Moreno gift?

Chauncy Glover Mayra Moreno

Glover er ikke gift med Mayra Moreno som spekuleret af nogle websteder og seere. Glover og Moreno arbejder sammen på ABC13 i Houston, Texas. Morena er i øjeblikket gift med sin mand ved navn Joe Chapa, en Houston ejendomsmægler. Moreno og hendes mand Joe blev forlovet i 2016.

Hvor gammel er Gina Gaston?

Gina Gaston (født 14. januar 1966, i Oxnard, CA) er tv-journalist og i øjeblikket hovedanker for KTRK-TV i Houston, Texas.

Hvad er Gina Gaston i løn?

Gina ABC Løn

Gaston, der arbejder som ABC's korrespondent-anker og reporter med base i Houston, Texas, tjener en estimeret årsløn, der spænder fra $56,500 – $120,000.

Hvad skete der med Anthony Yanez?

Meteorolog Anthony Yanez vender tilbage til Houston NBC affiliate KPRC efter at have arbejdet hos KNBC i Los Angeles i mere end seks år. Yanez var morgenmeteorolog på KPRC 2 i mere end 11 år, før han rejste i 2014. Han vender officielt tilbage til KPRC den 1. september.

Hvad skete der med ABC13 Collin Myers?

KTRK abc13 weekend morgen meteorolog Collin Myers er blevet fjernet fra bios sektionen på den Walt Disney Television-ejede station. Han postede også denne farvel-besked på sin Facebook-side: Nogle personlige nyheder at dele: Jeg har afsluttet min ansættelse hos KTRK-TV (ABC13 Houston).

Hvad skete der Sharon Melton?

kom til KPRC-TV i 2012 som hverdagsreporter og morgenweekend-anker. ... Tidligere var Melton weekendanker for Miamis WSVN-TV. Den 6. maj 2015 hun meddelte, at hun ville forlade Channel 13 efter 8 år på jobbet. Hun laver i øjeblikket et rapporteringssegment, "Sharing the Sugar", på sin YouTube-kanal.

Hvilken race er Elita Loresca?

Loresca (født 28. juni 1977), er en filippinsk-amerikansk nyhedsoplæser. Hun har arbejdet for KGET-TV, NBCs datterselskab i Bakersfield, Californien, WSVN 7 i Miami, Florida, og KNBC i Los Angeles, Californien.

Hvor er Bob Slovak nu?

Bob Slovak - Adjungeret professor University of Houston - University af Houston | LinkedIn.

Fik Chita Craft sin baby?

KHOU 11 Meteorolog Chita Craft og hendes mand Lane bød en lille pige velkommen i deres familie i mandags! Deres nye baby - en lille pige, der også hedder Chita - blev født mandag aften, og mor siger, at hun har det rigtig godt. "Så taknemmelig," skriver Chita. "Alt er godt."

Hvad er løn til Dominique Sachse?

Hvor meget tjener Dominique Sachse om året? Den britiske tv-vært Dominique Sachse har en anslået nettoværdi på 5 millioner dollars. Fra og med 2018 vil reporteren takket være sin enestående karriere som reporter hos KPRCH2 modtage en årsløn på $ 500,000.

Hvem er Chauncy Glover også gift?

ABC13-Chauncy Glover - NYHEDER!! Min arbejdskone Mayra Moreno er ved at blive en rigtig kone! #HePutAringOnIt | Facebook.

Hvorfor rejser Ilona Carson?

Ilona forklarede, at med hendes ældste barn, der starter i ungdomsskolen, og hendes yngste begynder i børnehave til efteråret, føler hun, at det er tid til fuldt ud at fokusere på sine børn. "Også mig føler tiden går så hurtigt, og egoistisk vil jeg ikke gå glip af et øjeblik med dem," sagde hun.

Hvem er Sharron Melton?

Sharron Melton er en Emmy-nomineret og prisvindende journalist med mange års erfaring med forankring, rapportering og produktion. Hun er tidligere Morning Anchor for KTRK-TV i Houston, Weekend Anchor/Reporter på WSVN-TV i Miami, Florida, 17:00 Anchor and Education Reporter på WPMI-TV i Mobile, Alabama.

Hvem erstattede Kevin Roth?

På sin gamle CW33 KDAF (søsterstation til CW39 KIAH Houston) bio sagde chefmeteorolog Kevin Roth, at tallet 13 var et lykketal. Det viste sig bestemt at være sandt, da Roth har sluttet sig til abc13 KTRK Houston for at hjælpe som meteorolog Rachel Briers på vej til barsel. "Alle velkommen Kevin!

Kommer Anthony Yanez tilbage til KPRC?

"Vi er glade for at have Anthony tilbage KPRC 2 Nyheder i dag, hvor hører han til!” Yanez kom først til KPRC 2 i 2003 fra KRQE i Albuquerque, New Mexico. Han vender tilbage til Texas nu efter mere end seks år hos KNBC, en del af NBC Universal-netværket i Los Angeles, med sin kone Rebecca og deres fire Houston-fødte børn.

Forlader Britta Channel 2?

Britta Merwin forlod Channel 2 i Houston den 4. juni efter syv "vidunderlige år." Hun forklarede sin beslutning i et langt og følelsesladet Facebook-opslag. "Det er bittersødt at sige farvel til Houston, men jeg accepterer et job (følg med for detaljer), der vil give os mulighed for at flytte tilbage østpå for at være hos vores familie," skrev hun.