Fik labyrint en baby?

18. juli fødte Brandt en dreng på 7,2 pund, et øjeblik husker hun, at hun var både kraftfuld og fuld af lettelse over, at kanalisering af Mazikeen, mens han voksede inde i hende, ikke smittede af på den nyfødte!

Var labyrinten gravid?

Lesley-Ann Brandt var seks måneder gravid på tidspunktet for episodens optagelser, og flere almindelige taktikker bruges til at skjule hendes bump.

Har Lesley Ann Brandt et barn?

Brandt giftede sig med sin kæreste gennem seks år, skuespilleren Chris Payne Gilbert, i 2015. Parrets første barn, søn Kingston Payne Brandt-Gilbert, blev født i juli 2017.

Er Chloe Decker gravid?

Chloes graviditet er endelig bekræftet i den sidste sæson af 'Lucifer. Som fans vil huske, blev Chloe i slutningen af ​​Lucifers sæson 5 tildelt superstyrke af et stykke Flaming Sword, hun tog fra Michael. ... Det er delvist på grund af Chloes styrke, at hun og Lucifer kan undfange et barn i første omgang.

Er Chloe Decker en engel?

De kæmper, og Lucifer insisterer på, at Chloe aldrig vil acceptere ham for at være Djævelen. ... Hun og Lucifer taler, og hun fortæller ham, at han er Djævelen, men han er også en engel og opfordrer ham til at se, om han stadig har sine vinger.

Labyrint møder Gud | Maze beder om en sjæl - Lucifer 5x09

Hvem er Lucifers datter?

Rory er Lucifer og Chloes biologiske afkom. Potentialet for engle til at reproducere med mennesker var allerede etableret med Amenadiel og Lindas baby, Charlie, men det efterlader stadig mange spørgsmål til både karaktererne og publikum.

Er Mazikeen Lucifers datter?

Ude af stand til at vende tilbage til helvede, blev Maze dusørjæger for LAPD i sæson to og har været det lige siden. I sæson fire blev det afsløret af Eve (Inbar Lavi), Lucifers kæreste, at Maze var datter af Lilith. Eve afslørede, at Mazes mor Lilith var den første kone til Adam, hendes eksmand.

Kan Maze virkelig synge?

Dette inkluderer Lesley-Ann Brandt, som faktisk sang under den musikalske episode. Fans vil sandsynligvis ikke blive overrasket over at høre, at Brandt faktisk synger i Lucifers musikalske episode, da hun har optrådt før i serien og har været vokal om sin passion for at synge.

Hvorfor skiftede de Naevia-skuespillerinde i Spartacus?

Cynthia Addai-Robinson vil erstatte Lesley-Ann Brandt som Naevia i Spartacus: Blood and Sand, har TVGuide.com bekræftet. ... Brandt besluttede ikke at forny sin kontrakt for at optræde i anden sæson, så producenterne omarbejdede hendes karakter med Addai-Robinson, som har optrådt på FlashForward, CSI: NY og Chuck.

Er Lesley-Ann Brandt i Chicago Fire?

Brandt bliver den seneste omarbejdning i denne pilotsæson. ... Brandt, hvis kreditter inkluderer Single Ladies, Gotham og Spartacus: Gods of the Arena, er repræsenteret af Innovative, Luber Roklin og Stone Meyer. Hun slutter sig til en rollebesætning, der også inkluderer Chicago Fires Lauren German, D.B. Woodside, Rachael Harris og Nicholas Gonzalez.

Er Spartacus historisk korrekt?

For dem, der ikke kender det, var Spartacus en Starz original tv-serie, der kørte fra 2010-2013 og fokuserede på legenden om den virkelige person. ... Dog mens legenden om Spartacus er baseret på sande begivenheder, meget af legenden er stadig fiktiv.

Hvorfor er Spartacus anderledes i sæson 2?

Den 9. marts 2010 rapporterede IGN.com, at produktionen af ​​sæson 2 var blevet forsinket på grund af stjerne Whitfield bliver diagnosticeret med non-Hodgkin lymfom i et tidligt stadium. ... Starz meddelte, at showet alligevel ville fortsætte, og planlagde at omarbejde rollen som Spartacus i kølvandet på Whitfields exit.

Hvad skete der med Navia i Spartacus?

Naevia overlevede længere end nogen anden kvindelig karakter i showet; hun optrådte først i andet afsnit af første sæson og døde i sidste afsnit af tredje sæson. Naevia bliver dræbt med det samme sværdslag, et nedadgående stød gennem hendes hals, som hendes barndomsveninde Diona.

Findes Maze og Eva sammen?

Når det kommer til Maze og Eve, knuser Netflix ikke vores hjerter. Faktisk vil jeg sige, at Maze og Evas kærlighedshistorie er min yndlingsting, ikke kun fra den sidste sæson, men serien generelt. Det deler jeg gerne Maze og Eva bryder ikke op. Tværtimod har de det sødeste bryllup nogensinde!

Får Maze en sjæl?

Efter begivenhederne i Lucifer sæson 5B, Mazikeen har endelig fået en sjæl, men hvad betyder det for andre dæmoner i Lucifer-universet? Gennem Lucifer sæson 5A begyndte Maze en ny søgen i sit liv, da hun søgte efter måder at få en sjæl på.

Hvem er Lucifers kone?

Lilith optræder i Hazbin Hotel. Hun er eks-kone (første kone) til Adam, det første menneske, hustru til Lucifer, helvedes dronning og mor til Charlie.

Er det dårligt at navngive dit barn Mazikeen?

Mazikeen som mellemnavn er faktisk ret godt. Hun kan bruge resten af ​​sit liv på at forklare sit mellemnavn for folk, det vil være en fed samtale, når hun bliver spurgt om det, og hun vil blive husket. Godt for hendes fremtidige sociale liv, uden at være for påtrængende.

Er Amenadiel en god engel?

Angel Powers. Ærkeenglen Fysiologi: Som den ældste og en af ​​de mest magtfulde engle, Amenadiel er ekstremt magtfuld og har deres kræfter, såvel som deres svagheder. Han viste sig at være i stand til at overmande folk som Remiel og Michael.

Hvem var Lucifers søn?

I Konstantin, Mammon er søn af selveste Lucifer/Satan, undfanget før hans far faldt fra Himlen, men født efter Satan blev sendt til Helvede.

Hvem er Lucifers tvillingebror?

Som en ærkeengel, Michael Demiurgos førte Guds styrker mod Lucifer under oprør i himlen, men mislykkedes. Tom Ellis portrætterer Michael i den femte sæson af live-action Fox/Netflix-serien Lucifer, som Lucifer Morningstars ældre tvillingebror.

Hvem er Lucifers bror?

Amenadiel, portrætteret af D. B. Woodside, er en engel, Lucifers ældre bror, og den ældste af alle deres søskende.

Hvad er den rigtige rækkefølge af Spartacus-serien?

Sæson 1 har titlen Spartacus: Blood and Sand; Sæson to har titlen Spartacus: Vengeance og introducerer Liam McIntyre som Spartacus. Sæson tre bringer serien til en ende og har titlen Spartacus: War of the Damned. Hvorfor vender Andy Whitfield ikke tilbage som Spartacus?