Hvilken episode sasuke vs itachi?

Denne bue ser kampen mellem Sasuke Uchiha og hans bror Itachi. Den spænder gennem bind 42 til 44, eller mere specifikt dækker kapitlerne 384 til 412 i manga og afsnit 134 til 143 af Naruto: Shippūden anime.

Hvilken episode dør Itachi?

Itachi dør for første gang i afsnit 138, kaldet The End. Hans første død kom efter en kamp med sin egen bror Sasuke, efter at han brugte det meste af sin energi på at befri ham fra Orochimaru.

Hvilken sæson er Itachi vs Sasuke?

Den sjette sæson af Naruto: Shippuden anime-serien er instrueret af Hayato Date og produceret af Studio Pierrot og TV Tokyo. ... Den sjette sæson blev sendt fra juni 2009 til januar 2010 på TV Tokyo. Sæsonen følger Sasuke Uchiha, der tager hævn mod Itachi for at hævne deres klan.

Slår Sasuke nogensinde Itachi?

I hans tilfælde, han overgik Itachi under den 4. Store Ninjakrig, hvor han fik kraften fra Rinnegan, sammen med Six Paths Yin chakraet. Som følge heraf blev Sasuke en af ​​de stærkeste karakterer i hele serien, hvor Naruto var det eneste menneske, der var i stand til at matche ham.

Hvem er Narutos bror?

Itachi Uchiha (japansk: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) er en fiktiv karakter i Naruto manga- og anime-serien skabt af Masashi Kishimoto.

Sasuke vs. Itachi - Fuld kamp (English Sub)

Hvem er den stærkeste Uchiha?

1 STÆRKESTE: Sasuke Uchiha

Uden tvivl den stærkeste Uchiha nogensinde, Sasuke fik Mangekyo Sharingan efter Itachi Uchihas død. Hans øjne gav ham kraften fra Amaterasu og Flame Control. Sammen med det fik Sasuke også evnen til at bruge Full-body Susanoo, hvilket gjorde ham ekstremt kraftfuld.

Kan Madara slå Itachi?

7 KANSLÅR IKKE MADARA: Itachi Uchiha

Selvom Itachi Uchiha var stærk i sin egen ret, var han bestemt ikke engang tæt på Madara Uchihas niveau. Med Six Paths Powers til sin rådighed, er der absolut ingen måde for Madara at tabe til Itachi, uanset hvad.

Hvem vinder Sasuke eller Itachi?

8 hårdeste: Sasuke vs.

Som forventet leverede Kishimoto denne kamp, ​​da både Sasuke og Itachi kæmpede lige til deres sidste åndedrag. På trods af at Itachi var næsten blind, lykkedes det ham at presse Sasuke til sine grænser. Selvom Sasuke vandt kampen, blev det senere afsløret, at Itachi Uchiha havde ladet ham vinde.

Hvorfor giftede Sasuke sig med Sakura?

Mens det er sagt Sasuke og Sakura gift af kærlighed, der var en anden stor grund til, at han giftede sig: børn. ... Hvis han vil have sin familie til at leve videre, er han nødt til at producere børn. Uanset deres ægteskabelige problemer, hvis dette var vigtigt for Sasuke, skulle de have fået mange børn, men det gjorde de ikke.

Hvem er Itachis elsker?

Izumi var dybt forelsket i Itachi, så meget, at hun accepterede Itachis beslutning om at afslutte sit liv for landsbyens skyld og var taknemmelig for at få det liv, hun ønskede med ham: at blive gammel og få børn sammen, selvom det var kun en genjutsu.

I hvilken EP dør jiraiya?

Desværre var deres genforening ikke lykkelig, og de to engagerede sig i en kamp, ​​der resulterede i Jiraiyas død i afsnit 133 af Naruto: Shippūden (AKA "Fortællingen om Jiraiya den galante").

Hvorfor ville Itachi have Sasukes øjne?

På trods af alt, hvorfor forsøgte Itachi at stjæle Sasukes øjne gennem kampen i Naruto Shippuden? ... Det var på denne måde Itachi var i stand til at informere Sasuke om det svage punkt i Mangekyou Sharingan – som mister sin milde efter konstant brug.

Hvorfor hadede Sakura Naruto?

1 HADEDE HENDE: Mishandlede Naruto

Da Naruto kun var en lille dreng, Sakura hånede faktisk Naruto for at være forældreløs, noget som Naruto overhovedet ikke havde kontrol over.

Hvem giftede sig med Boruto?

Hurtigt svar. Boruto Uzumaki vil giftes Sarada Uchiha i fremtiden. De ser i øjeblikket ikke ud til at have nogen dybe romantiske følelser eller dem, de er opmærksomme på. Men deres bånd udgør et veludviklet grundlag for at blive hinandens kærlighedsinteresse.

Hvem kan slå Naruto?

Naruto: 7 karakterer, der er i stand til at dræbe Naruto (og 7, der ikke har en chance)

  • 8 KABEL: Kaguya Otsutsuki.
  • 9 HAR IKKE EN CHANCE: Kinshiki Otsutsuki. ...
  • 10 KABEL: Jigen. ...
  • 11 HAR IKKE EN CHANCE: Kakashi Hatake. ...
  • 12 KABEL: Boruto Uzumaki. ...
  • 13 HAR IKKE EN CHANCE: Hashirama Senju. ...
  • 14 KABEL: Madara Uchiha. ...

Hvem er den stærkeste Naruto?

1) Kaguya Otsutsuki

I seriens sidste akt brydes forseglingen, da Ten-Tails dukker op igen, og det gør hun også. Kaguya har adgang til alle, inklusive Kekkei Genkai som Byakugan og Rinne Sharingan. Kombineret med hendes haledyrstransformation er hun helt klart den mest magtfulde enhed i Naruto-serien.

Hvem er stærkest Sasuke eller Naruto?

Gennem meget af den første del af serien, Naruto er altid svagere end Sasuke, men den ulempe ændrer sig langsomt gennem hele hans bue. ... Alligevel indrømmede Sasuke ved slutningen af ​​det klimaksiske slag. Den indrømmelse beviser, at Naruto er stærkere end Sasuke.

Kan Itachi slå Kakashi?

I anime er Itachi bestemt en af ​​de mest kraftfulde shinobi. Det er blevet observeret Kakashi blev besejret af Itachi af Tsukuyomi. Dette er en af ​​de stærkeste jutsuer, han kunne bruge.

Kan Minato slå Itachi?

7 KUNNE SLÅ: Itachi, hvis Genjutsu ville komme til kort

Itachi er uden tvivl den stærkeste genjutsu-bruger i hele animeen, og som et resultat er han ekstremt svær at modstå. ... Som et resultat ville Itachi blive frataget sit primære våben og kunne ikke håbe på at matche Minatos hurtighed i en ligetil kamp.

Hvad dræbte Itachi egentlig?

Mange tror, ​​at Itachi døde i Sasukes hånd, men de kender ikke den egentlige årsag til, hvorfor han døde. Itachi har selv en svær sygdom, hvor han modtog medicin ved at tage forskellig medicin bare for at holde sig selv i live et stykke tid.

Hvem er den svageste Uchiha?

10.Tajima Uchiha

  • Tajima Uchiha var medlem af Uchiha-klanen under den krigshærgede æra, forud for de skjulte landsbyers tidsalder, og var Madara og Izunas far.
  • Tajima Uchiha er den svageste Uchiha, da han på grund af at være fra en ældre æra konstant bliver overgået af nutidens.

Hvem er den svageste Uzumaki?

Så sammenlignet med disse karakterer er det klart, at Karin Uzumaki er den svageste i klanen.

Hvem er top 3 stærkeste Uchiha?

Med alt dette i tankerne og noget yderligere forskning i Uchiha, er denne liste blevet opdateret med yderligere fem Uchiha-poster.

  1. 1 Sasuke Uchiha. Sasuke Uchiha slutter øverst på listen.
  2. 2 Madara Uchiha. ...
  3. 3 Obito Uchiha. ...
  4. 4 Indra Otsutsuki. ...
  5. 5 Itachi Uchiha. ...
  6. 6 Shin Uchiha. ...
  7. 7 Shisui Uchiha. ...
  8. 8 Sakura Uchiha. ...

Hvorfor er Hinata hadet?

Hende manglende selvtillid er den største fejl i hendes karakter, og vi mener, at hun ikke kun er en skændsel for Hyuuga-klanen, men også at hun er en skændsel for kvinder generelt. Dette er Hinata i kamptilstand.