Kan du ikke få narret af?

Fjern det gamle børstehoved: Tag fat i hovedet og håndtaget i modsatte hænder, børstehårene vender væk fra dig. Placer din tommelfinger på prikkerne, og træk derefter forsigtigt i smutter afsted i en let buebevægelse (snap den ikke direkte bagud!).

Hvordan afstikker du en Quip?

Opdater din strimmel

Når du kommer hjem igen, ved vi, at du vil have narret tilbage til dets stolte sted: på dit spejl! Hvis din sugestrimmel opsamlede noget snavs på vejen, er et fantastisk trick at lægge noget almindeligt (ikke ekstra styrke!) klart tape over det, tryk forsigtigt, og træk det derefter tilbage. Din strimmel bliver god som ny!

Hvorfor falder mit skæve tandbørstehoved af?

Da Quip tandbørsten er designet med udskiftelige hoveder, ville der faktisk være et problem, hvis det ikke kom af. Så hvis din er faldet tidligt af, så prøv bare at vedhæfte den, som om den var en erstatning. Hvis den ikke kan sættes ordentligt fast igen, eller falder af igen, kan dit børstehåndtag være defekt eller ødelagt.

Hvordan sætter du batterier i en quitt tandbørste?

Fugt børstehårene let på dit gamle børstehoved, og brug det til forsigtigt at skrubbe eventuel tørret tandpasta væk fra den øverste hvide del af håndtaget. Drop ind et nyt AAA batteri eller en frisk genopladelig negativ ende først, og skub derefter motoren ind igen (den springer lidt op).

Hvad kan jeg gøre med mine gamle skæve hoveder?

De fleste børstehoveder er ikke helt genanvendelige, da de fleste børstehår er lavet af blød nylon. Du kan dog knække delen af ​​dit børstehoved af med børster og genbruge resten!

Quip tandbørste - Sådan udskiftes tandbørstehovedet

Er spøg virkelig værd?

Som tandlæge, minimalistisk og hensynsløs produkttester betragter jeg narret investeringen værd for rejsende og minimalister. For budgetbevidste familier eller enhver, der leder efter en højtydende sonisk tandbørste, er spøg måske ikke prisen værd. I de sidste 3 år har denne børste været min foretrukne rejsetandbørste.

Hvordan nulstiller du en Quip-tandbørste?

Du kan slette dine børstedata ved at gå ind i "Indstillinger", vælg den børste, du vil slette, og klik på "slet alle børstedata".

Hvad er så godt ved Quip?

Hvis du aldrig har taget springet til elektriske børster, er Quip et godt udgangspunkt. Børsten er nem at bruge, ser pæn ud på dit badeværelse og kræver ikke opladning. Det virker godt at rense dine tænder, tandkød og tunge, og det er billigt.

Hvad sker der, hvis mit Quip går i stykker?

Selvom vi vil yde support og assistance til alle problemer, vi kan ikke tilbyde en erstatning hvis dit quip-produkt er holdt op med at fungere eller fysisk er gået i stykker fra forkert brug (dvs. ... Kun quip-produkter købt via vores hjemmeside og autoriserede forhandlere er berettiget til garantidækning.

Løber quip tør for batteri?

Quip er en elektrisk tandbørste, hvor du kan få nye børstehoveder med posten, når du har brug for dem. Over tid, batteriet i en Quip vil miste sin opladning og skal udskiftes, men det er meget nemt at ændre.

Hvor ofte udskifter du quip?

Når du børster, vender børstehårene tilbage til deres oprindelige forrevne, hvilket kan forårsage tandkødsnedgang og slide emalje væk ifølge Dr. Mark Burhenne, Chief Dental Advisor og grundlægger af AskTheDentist.com. Derfor anbefales det at udskifte dem hver tredje måned, eller når du ser tegn på slid.

Hvor længe holder quip-batteriet?

quip drives af de samme almindelige eller genopladelige batterier som andre elektriske børster (AAA i vores tilfælde). Forskellen med quip er dets aftagelige AAA-batteri, der holder til over 3 måneder.

Kan du Restick skændes?

kik | Genanvendeligt rejsecover til din quip-tandbørste. Vis, monter og beskyt stolt din yndlingsbørste. Hvad du får: Plastcover fungerer som montering, rejsetaske og stativ. Hold dig til spejle, glas eller fliser igen for at spare plads.

Er quip tandbørster TSA godkendt?

Du er lov til at pakke din elektriske tandbørste i håndbagage eller indchecket bagage.

Hvordan holder man en spidsfindig ren?

Den mest effektive måde at rengøre sugebåndet på er at bruge et stykke scotch tape som en lille fnugrulle for at fjerne eventuelt snavs. Til hårdere job bør en smule sæbe og vand gøre det trick! Sørg for at lade sugestrimlen tørre i hele 24 timer, før du forsøger at sætte den på en flad, blank overflade.

Hvorfor er spøg så populært?

An effektiv ren (til en overkommelig pris).

Ved at fjerne alle klokker og børster - funktioner, som tænderne ikke behøver - kan quip tilbyde en af ​​de mest overkommelige elektriske tandbørster på markedet. Det starter ved kun $25, og børstehoveder bliver leveret til din dør hver tredje måned for kun $5 med gratis forsendelse.

Hvorfor forbinder min quip-tandbørste ikke appen?

Hvis du har problemer med at parre din Smart Brush, så lav sikker på, at din Smart-børste er fuldt opladet og inden for rækkevidden af quip-appen. Sørg for, at din Bluetooth er tændt og valgt for at "tillade nye forbindelser". ... Er din Bluetooth tændt og i stand til at "Tillad nye forbindelser"?

Hvordan opdaterer jeg quip firmware?

Hvordan opdaterer jeg min firmware?

  1. Klik på indstillingsikonet øverst til højre på startsiden.
  2. Klik på børstenavnet under "Forbundne børster"
  3. Klik på "Download og installer" under de nye firmwaredetaljer. Hav venligst din telefon i nærheden og parret med din Smart Brush!

Hvordan synkroniserer du en quip-tandbørste?

Du kan synkronisere din Smart Brush ved åbner quip-appen med din børste inden for rækkevidde af din telefon og klik på knappen "Synkroniser" øverst på startsiden. Sørg for, at din Bluetooth er tændt, og at dit børstebatteri er opladet.

Hvilken er bedre burst eller spøg?

Quips tilbyder kun én rengøringstilstand, hvor børstehårene bevæger sig med 15.000 slag i minuttet. Burst tilbyder mere imponerende 33.000 slag på sin mest kraftfulde rengøringstilstand af de tre tilgængelige. Burst er tættest på linje med Sonicare-børster, der typisk tilbyder 31.000 strøg i minuttet.

Er svineri dårligt for miljøet?

På trods af deres minimalistiske design og lave pris, leverer Quip børster for at holde dine tænder rene. ... Miljømæssigt skiller Quip børster sig ud. Børstebaserne er lavet af metal eller genbrugsplast, der er designet til at holde i lang tid, og børstehovederne er fuldt genanvendelige, undtagen nylonbørsterne.

Kan du bruge quip i bruseren?

spøg er vandtæt og brusesikker med et alsidigt (og selvfølgelig sort) cover, der monteres på spejle, står på diske og glider over dine børster for at smide i en tilsvarende sort taske eller håndbagage.

Hvad er Quip børster lavet af?

Børstehovedet har bløde, ensartede børster, som er skånsomme mod mit tandkød. Fremstillet af plast, børstehovederne er hvide med bløde, ensartede nylonbørster, som er skånsomme mod mit tandkød. Tandtrådsværktøjerne er de samme som tandbørsterne - de er lavet af enten plastik eller metal i tilsvarende farver.

Er min knibe Bluetooth?

Spor din børstning med den gratis quip®-app

Par en eller flere børster til vores iOS- eller Android-app, så er du klar. quip's Bluetooth® Smart Motor gemmer automatisk din rutine, ingen telefon nødvendig!