Er chumlee relateret til rick Harrison?

Chumlee er måske faktisk ikke et af Ricks børn, men han er det tætteste nogen kunne være på en. Chumlee, som er en livslang ven af ​​Ricks egentlige søn og med-showstjerne Corey Harrison, har været på vej rundt i pantelånerbutikken, lige siden han var et lille barn.

Hvordan er chumlee relateret til Big Hoss?

Serien er optaget i Las Vegas, Nevada, hvor den fortæller om de daglige aktiviteter i World Famous Gold & Silver Pawn Shop, en 24-timers familievirksomhed åbnet i 1989 og oprindeligt drevet af patriarken Richard "Old Man" Harrison, hans søn Rick Harrison, Ricks søn Corey "Big Hoss" Harrison og Corey's barndom ...

Er chumlee rig?

Austin Chumlee Rusell er en velkendt amerikansk reality-tv-stjerne, en forretningsmand, der er mest berømt for sine medvirkende i History Channel-showet 'Pawn Stars'. Han begyndte at arbejde i butikken, da han var 21 år gammel. ... Fra 2021, Austin Chumlee Russell's nettoformuen anslås til omkring 5 millioner dollars.

Får eksperterne i Pawn Stars løn?

Efter sigende, eksperter på Pawn Stars bliver ikke betalt. Ifølge DeadlineHollywood.com, "De arbejder uden et manuskript, og de bliver ikke betalt en skilling, men at være med i showet har boostet deres forretninger og gjort dem til mærkenavne inden for vurderingsområdet."

Ejer Rick Harrison stadig panteautomaten?

Gold & Silver Pawn Shop findes stadig og er beliggende på 713 S. Las Vegas Blvd i Las Vegas. Selvom Rick ikke længere er fuldtidsansat i butikken, besøger han lejlighedsvis butikken og bliver efter billeder og autografer med fans, ifølge Distractify.

Efter at have set dette.. Vil du HADE Rick Harrison! (Pawn Stars)

Er Pawn Stars ægte eller iscenesat?

'Pawn Stars' er Omtrent lige så ægte som ethvert andet realityshow... Betyder, at meget af det er iscenesat. ... History Channel-serien har været i luften i over 10 år, men er stadig så populær, at netværket øgede episodens spilletid fra 23 minutter til 44 minutter for sin 16. sæson.

Hvad er Big Hoss rigtige navn?

Her er en genstand, du ikke finder i guld- og sølvpantbutikken: Reality tv-personlighed Corey Harrison, bedre kendt som "Big Hoss" på History-kabelkanalens "Pawn Stars", har sat sit hjem i Las Vegas til salg for 2,39 millioner dollars.

Hvad skete der med Chumlee?

Hvad skete der med Chumlee? ... Under ransagningen af ​​Chumlees hjem fandt politibetjente skydevåben, crystal meth, Xanax, marihuana og spor af kokain. Han blev arresteret og senere løsladt efter at have udstedt en kaution på 62.000 USD. To måneder senere, Chumlee blev anklaget for 20 forhold, herunder ulovlig besiddelse af et skydevåben.

Hvad skete der med Big Hoss på Pawn Stars?

Harrison døde den 25. juni "omgivet af dem han elskede" efter en lang kamp med Parkinsons sygdom, bekræftede hans søn Rick i en erklæring på Instagram. Han var 77. "Han vil blive enormt savnet af vores familie, holdet hos Gold & Silver Pawn og hans mange fans verden over," skrev Rick på Instagram.

Hvorfor annullerede de Pawn Stars?

I marts 2020, og under optagelserne af den 17. sæson Pawn Stars besætning blev tvunget til at trække stikket i produktionen, da det blev anset for ikke-væsentligt arbejde under Covid19-pandemi. Som et resultat var sikkerheden for en masse job i luften, og ingen vidste præcis, hvornår normaliteten ville vende tilbage.

Vender Pawn Stars tilbage i 2021?

Pawn Stars sender deres 19. sæson, som startede 14. august 2021. Pawn Stars måtte filme deres 18. sæson gennem coronavirus-pandemien. Produktionen blev standset i flere måneder, men Rick Harrison, hans søn, Corey Harrison, og Austin "Chumlee" Russell er tilbage i guld- og sølvpantbutikken.

Hvorfor mistede Corey ejerskabet i Pawn Stars?

På trods af hans utrolige energi og livlige tilstedeværelse var der et tidspunkt, hvor Corey overvejede at forlade Pawn Stars. Fans ville blive chokeret over at høre, at denne grund havde at gøre med noget internt familiedrama, der involverede butikkens fremtid.

Ejer Corey Harrison en del af pantelåneren?

Richard Corey "Big Hoss" Harrison (født 27. april 1983) er en amerikansk forretningsmand og reality-tv-personlighed, kendt som rollebesætning i History TV-serien Pawn Stars, som dokumenterer hans arbejde på Verdensberømt guld- og sølvpantforretning i Las Vegas, som han ejer sammen med sin far, Rick Harrison.

Hvem ejer Pawn Stars-butikken nu?

Pawn Stars dokumenterer ejernes og nogle af personalets daglige trængsler i den verdensberømte guld- og sølvpawn Shop i Las Vegas, Nevada. I øjeblikket følger serien far-og-søn ejerne Rick og Corey Harrison, sammen med Chumlee, Coreys altid nærværende barndomsven.

Hvordan tabte chumlee sig?

Chumlee blev inspireret til at tabe sig, efter at hans ven Corey Harrison gjorde det første gang tilbage i 2014 - at gå på slankekur, intensiv diæt og træningsregime. Tv-stjernen fortalte PEOPLE om, hvordan han tabte næsten 100 pund ved at "eliminere alle forarbejdede fødevarer" og senere gennemgår gastrisk bypass-operation.

Hvor meget tjener Rick Harrison pr. afsnit af Pawn Stars?

Pawn Stars, et af de mest respekterede shows i historien, betalte Richard Harrison $ 15.000 per episode i 2014. En anden stjerne, Chumlee, som nu kæmpede med juridiske problemer, tjente 25.000 $ pr. afsnit.

Køber Pawn Stars faktisk varerne?

I disse dage er det sjældent at se medlemmer af rollebesætningen i butikken, og de deltager faktisk ikke i pantelånerbranchen. Så vidt vi forstår, tjener butikken langt mere ud af showet og sightseerne, end den gør fra pantebranchen.

Hvad er den dyreste ting købt på Pawn Stars?

Dette er de dyreste varer, der nogensinde er blevet vurderet på 'Pawn Stars'

  • En 'Ides Of March'-mønt fra romertiden. ...
  • 1922 High-Relief Dollar. ...
  • Den originale indspilningskontrakt for The Beatles. ...
  • En guitar ejet af Jimi Hendrix. ...
  • O.J. ...
  • 3.000 ounces rent sølv. ...
  • Maurice Sendak skitser. ...
  • George Washingtons jakkesæt i tre dele.

Hvor får Pawn Stars deres penge?

I disse dage kommer overskuddet på denne velkendte pantelåner hovedsagelig fra mærkevarer fra Pawn Stars. Da pantelånerbutikken er en populær turistattraktion i Las Vegas, elsker folk, der formår at komme ind i butikken (lange rækker udenfor er almindelige) at købe Chumlee-t-shirts og andre Pawn Stars-merch.

Hvor meget er guld- og sølvpawn Shop værd?

Old Man Harrison åbnede "Gold and Silver Pawn Shop" i Las Vegas, Nevada, sammen med sin søn i 1989. Butikken har været åben 24 timer i døgnet, syv dage om ugen lige siden. Patriarken af ​​Harrison-familien tjener $15.000 per episode og har en anslået nettoværdi på 8 millioner dollars.

Hvor meget er Rick fra Rick's Restoration værd?

Rick Dale nettoværdi: Rick Dale er en amerikansk reality-tv-stjerne og professionel antikvitetsrestauratør, der har en nettoværdi på 2,5 millioner dollars. Rick Dale blev født i 1970 og er ejer af Las Vegas-baserede Rick Restorations.

Hvordan blev Chumlee så rig?

Han har været med i programmet, siden det første gang blev sendt i 2009. Hans løn er $25.000 pr. formue gennem Pantelånerhuset, med noget af æren på grund af det faktum, at det er en del af et stort reality-tv-show.