Er Shinedown en kristen rockgruppe?

Og mens Smith og Myers slår forslag tilbage om, at Shinedown er en 'kristent band', deres religiøse overbevisning og tanken om familie spiller en central rolle i det, de laver. Deres er ikke en verden af ​​groupies og promiskuitet. ... I disse dage er han baseret i Californien, mens hans søn bor i Florida (hvor bandet blev dannet).

Tror Shinedown på Gud?

Brent Smith; alle i bandet har en anden mening om religion. Det er et emne, som vi ikke viger tilbage fra, men vi tager ikke meget op. Jeg tror på Gud, fordi...der skal være en Gud.

Bander Shinedown?

Forbandelse er ikke noget nyt i rock n' roll, men for Shinedown er det. ... Han skælver ikke bare for at nusse; han ønsker ikke at sætte det i sange bare for at sætte det i sange. Det er derfor, du ikke har hørt det på Shinedown-pladerne. Af en eller anden grund denne gang var han nødt til at få det ud, så det gjorde han.”

Er intet mere et kristent band?

Stort set det hele er fra personlige erfaringer. Vi voksede alle op i kristne familier i kirken og havde en ret typisk amerikansk kristen opvækst. Jeg tror, ​​vi alle er meget heldige at have forældre, familier og kirker, der opmuntrede til at følge jeres passion og drømme.

Er intet andet end mening?

Hvis du siger, at nogen eller noget ikke er mere end en bestemt ting, understreger du, at de kun er den ting, og intet mere interessant eller vigtigt. [fremhævelse] De nyopdagede notater er intet andet end Langs personlige dagbog. Se hele ordbogen for mere.

Kristen rocksanger tror ikke længere på Gud, hans bandkammerater svarer

Hvad betyder intet mere eller mindre?

Du bruger måske "intet mere, intet mindre" ift en person, der tror, ​​de er af højere status, end de faktisk er, eller en person, der forsøger at handle uden for deres mandat eller ansvarsområde. For eksempel: Han talte tilbage til sergenten. Han var nødt til at huske, at han var en privatperson: intet mere, intet mindre.

Er Shinedown religiøs?

Og mens Smith og Myers slår forslag tilbage om, at Shinedown er en 'Kristent band', deres religiøse overbevisning og ideen om familie spiller en central rolle i det, de laver. Deres er ikke en verden af ​​groupies og promiskuitet. ... I disse dage er han baseret i Californien, mens hans søn bor i Florida (hvor bandet blev dannet).

Hvorfor brød Shinedown op?

De besluttede at udgive den officielt i marts sidste år indsamle penge til direkte nødhjælp, som leverer personlige værnemidler til sundhedspersonale midt i COVID-19-pandemien. I en erklæring siger Smith, at han og hans bandkammerater er "udover ydmyge" over succesen med "Atlas Falls".

Hvorfor spiller Shinedown simple mand?

Nu hvor Shinedown laver et brøl i rockradioen med deres single "45", håber gruppen på hylde Van Zant-familien ved at udgive Skynyrd-sangen "Simple Man" som næste single. "Det er min yndlings Lynyrd Skynyrd-sang," sagde Smith.

Hvem er mor til Brent Smiths søn?

Brent har en søn, Lyric Santana Smith, med sin eks-forlovede, Ashley Smith Marshall. I årevis kæmpede Smith med både stof- og alkoholafhængighed og vægtkontrol.

Hvem turnerer med Shinedown i 2021?

SHINEDOWN annoncerer sommer/efterår 2021 USA-turné med STØTTERNE, NUL 9:36. Kunne ikke finde noget. Multi-platin-rockbandet SHINEDOWN er på vej og vender tilbage til scenen til efteråret med en række nye hovedturdatoer.

Hvad er Shinedowns største hit?

Alle Shinedowns singler har været på mindst én Billboard-tracking chart. Deres største hit er "Anden chance", den anden single fra deres album The Sound of Madness.

Hvor vellykket er shinedown?

Shinedown er uden tvivl den mest succesrige gruppe, der er kommet ud af Jacksonville siden Limp Bizkit i 1990'erne. Bandet har solgt millioner af plader og har haft 17 nr. 1 singler. De har netop afsluttet en turné med 3 Days Grace og vil komme hjem for at spille Jacksonvilles Welcome to Rockville i slutningen af ​​måneden.

Hvor gammel er Shinedown?

Shinedown er et amerikansk rockband fra Jacksonville, Florida, dannet af sanger Brent Smith i 2001 efter opløsningen af ​​hans tidligere band. Smith, stadig under kontrakt med pladeselskabet Atlantic Records, rekrutterede bandets originale lineup af Jasin Todd som guitarist, Brad Stewart på bas og Barry Kerch på trommer.

Er Brent Smith stadig ædru?

Attention Attention er det første album, som han var helt ædru for, både gennem skrive- og indspilningsprocessen såvel som på turnéer. ... Bandet udgav Threat to Survival i 2015, og Smith tilskriver hans selvdestruktive adfærd som inspirationen til albummets navn. Han har været ren siden marts 2016.

Hvad er Brent Smiths vokalområde?

Han har mestret kunsten at give et resonant, hårdt rock højt C, og det vises i langt størstedelen af ​​de sange, han er med på. Stort set hver eneste sang, han er på, fungerer som et udstillingsvindue for hans stærke, uhæmmede øvre fjerde oktav til nedre femte oktav bånd, til tider inklusive noter, der varer i over 10 sekunder.

Hvad betyder Ingenting?

1 : kvaliteten eller tilstanden af ​​at være ingenting: såsom. a: ikke-eksistens. b : fuldstændig ubetydelighed. c: død.

Hvordan bruger du ikke mere end en sætning?

1. Talentet for succes er intet andet end at gøre godt, hvad end du gør uden en tanke om berømmelse. 2. Talentet for succes er intet andet end at gøre godt, hvad end du gør uden at tænke på tid.

Hvad vil jeg ikke have noget mere at sige?

DEFINITIONER 1. bruges til at vise, at nogens håb eller ønsker er rimelig. De ønskede intet andet end at slappe af og bruge deres tid sammen.

Er det rigtigt ikke at sige mere?

Teknisk set er begge dele korrekte, men det er mere almindeligt ikke at sige andet. Intet mere lyder meget formelt for mig. Jeg forestiller mig en ældre, rig person fra Storbritannien, London eller England med deres smarte accent, der siger "intet mere"! Vi siger også meget "det er alt" eller "det er det".