Hvorfor bliver mine bosættere ved med at blive afvist?

Hvad der dog sker er, at når du samler for meget renset vand og mad, vil bosættere ikke længere få tildelt, fordi der ikke er behov for at bearbejde afgrøderne. I så fald bliver du nødt til at tømme værkstedet for alt vand og mad for at kunne tildele en nybygger til afgrøder.

Tildeler nybyggere sig selv automatisk?

Korrekt. Nye bosættere vil automatisk tildele mad. Nuværende nybyggere skal muligvis tildeles 1 madvare, og den vil automatisk fylde resten, når der bygges et nyt område.

Bliver bosættelser uden bosættere angrebet?

Uden bosættere vil du ikke få nogen "forsvar forliget"-spørgsmål. Men det kan stadig blive angrebet, mens du hænger derude. Rød raket har 1 til 2 raiders, der kan spawne i nærheden. De er virkelig lavt niveau, så et par tårne ​​placeret rundt beskytter nemt din bosættelse.

Hvordan forhindrer jeg bosættere i at tage mine ting?

8 svar. Der er stadig et par muligheder; Behold dit bedste udstyr og din kraft rustning i en affolket bygd, såsom Red Rocket truck stop. Hvis du ikke har sendt bosættere dertil, så kan bosættere ikke stjæle dit udstyr.

Hvordan får jeg flere bosættere til at komme til min bosættelse?

At fylde ressourcerne i toppen vil hjælpe med at få nybyggere.

  1. Mad – Jo mere mad du har, jo flere mennesker kan du få. ...
  2. Recruitment Radio Beacon – Dette vil være dit brød og smør til rekruttering. ...
  3. Vand – At sikre, at du har nok vand er en anden nøgle. ...
  4. Senge – En seng pr. hoved er mottoet her.

Fallout 4 Glitch Settler virker ikke

Tiltrækker flere beacons flere bosættere?

Nej, spillet tjekker kun, om der er et fyrtårn i en forlig. Kun lykke øger chancen. Byg barer (lvl 3 restaurant) for at få +40 lykke. Der kommer ingen nye bosættere, hvis du har fem nybyggere, der ikke er tildelt noget.

Hvordan tildeler du nybyggere til senge i Fallout 4?

Åbn værkstedstilstand, tryk på fremhævningen og aktiver den, du vil tildele, og fremhæv og aktiver derefter den seng, du vil have dem til at bruge. De skal bare sige "okay", og hvis du allerede har tildelt dem et job, så gå tilbage til arbejdet. Hvis du ikke har tildelt dem et job, hopper de måske bare i sengen.

Kan bosættere stjæle din magtrustning?

Nybyggere KAN stadig stjæle rustninger, selvom det er på et stativ. Nybyggere KAN stadig stjæle rustninger, selvom de ikke har nogen kerne i sig. Jeg fik en nybygger til at stjæle 22 100 % kerner fra en kasse, og så hoppede jeg i min rustning og brugte den. ... Efter et stykke tid vil bosættere komme ud af rustningen på egen hånd og bare lade dem ligge.

Har bosættere brug for ammunition?

Nybyggere kan udstyres med en pistol af spillerens karakter og de vil ikke forbruge ammunition, men for at bruge det våben, skal de have mindst 1 (én) ammunition i deres beholdning af den type, som det udstyrede våben bruger. Den enkelte ammunition vil aldrig blive forbrugt og fungere som uendelig ammunition.

Hvordan holder jeg bosættere ude af mit magtpanser?

1 svar

  1. Fjern Fusion Core. ...
  2. Fjern også alle stykkerne af rustningen, og efterlad kun en tom ramme. ...
  3. Efterlad dem nogle steder, hvor de er fjerne eller vanskelige at komme til i bebyggelsen.
  4. Lad dem stå på en gul rig. ...
  5. Opret en utilgængelig Suit Depo. ...
  6. Opbevar dine jakkesæt på en tom bebyggelse.

Hvilke job kan jeg tildele nybyggere i Fallout 4?

Afgrøder, vagtposter, rensningsstationer og lagre alt sammen kræve tildelte nybyggere til at arbejde. I store bygder som Sanctuary kan det dog være svært at finde nybyggere, når man har brug for dem.

Hvordan tildeler jeg forsvar i Fallout 4?

For at tildele en arbejder skal du åbne din bygningsmenu og derefter finde den person, du vil tildele. Når du har fundet dem, skal du vælge COMMAND-indstillingen og derefter gå til den ting, du vil tildele dem til, og klikke på TILDEL knap. Nu vil den arbejdstager fokusere mere på den særlige ting end noget andet.

Kan du give bosættere bedre våben?

Giv nybyggere og ledsagere udstyr

Det virker måske ikke vigtigt, men hvis du giver dine bosættere bedre våben, end de starter med, de vil være bedre rustet til at forsvare dit land, hvis Raiders angriber. ... Vær dog forsigtig med at skifte deres våben, da de har ubegrænset ammunition som standard.

Har bosættere uendelige granater?

Nybyggere behøver kun én runde, og det kan de fyre uendeligt af. Dette inkluderer ikke Fat Mans og missilkastere - de kræver ammunition til dem.

Hvad kan Brahmin tildeles?

Brahmin-karavaner bruges af bosættere (tildelt af spillerkarakteren) at tilvejebringe forsyningsledninger mellem forskellige bygder. De dropper gødning, der kan bruges til dyrkning af afgrøder og er en ingrediens til jetfly, fyrværkeri, sprængstoffer og ammunition.

Kan nogen stjæle min power panser Fallout 4?

Hvis du efterlader fusionskernerne et sted, som en nybygger kan komme til så vil de stjæle det, og selvfølgelig vil de stjæle det, hvis du efterlader fusionskernen.

Kan jeg efterlade mit power panser hvor som helst?

Mens du kan trygt forlade Power Armor næsten hvor som helst og senere vende tilbage for at generobre den, sporer dit kort kun den sidste kulør, du efterlod. Så noter dig, hvor du efterlader dine jakkesæt, eller for nemheds skyld skal du bare aflevere dem i bygder.

Hvor mange bosættere kan du have på Sanctuary?

Hver bygd har en standard maks befolkning på 10 nybyggere plus hvert point af karisma karakteren har, som har en base på maks. 22 (10 fra henholdsvis nivellering og +1 fra henholdsvis bobblehead og You're SPECIAL! magasinet), før der tages højde for ekstra karisma fra rustning og forbrugsvarer.

Hvordan tildeler du nybyggere i seng?

Gå til byggetilstand, klik på nybyggeren, og klik derefter på sengen på samme måde, som du ville tildele en butik eller plante.

Kan du tildele dig selv en seng i Fallout 4?

Du kan tildele nybyggere til specifikke senge. ... Det vil ikke dyne forbyde folk at sove i din, men hvis alle i bygden får tildelt en anden åben seng, bør din forblive ubesat.

Skal jeg tildele senge Fallout 4?

Alle nybyggere har brug for en seng, og vil være utilfreds, hvis der ikke er sengepladser nok til alle i en bygd. Det gælder, uanset om de også er tildelt et job eller ej. Nybyggere kan valgfrit tildeles et "job" ved at tildele dem til en fødevareressource, vagttårn, skurvognsstation eller butik.

Tiltrækker Radio Freedom bosættere?

Ingen, det fungerer ikke som et rekrutteringsfyrtårn.

Hvordan tiltrækker du nybyggere?

Sådan tiltrækker du flere bosættere til din bosættelse i Fallout 4

  1. Sørg for, at din bosættelse er lykkelig.
  2. Sørg for, at dit forlig er forsvaret.
  3. Byg dit Recruitment Radio Beacon.

Hvordan bygger og driver du et rekrutteringsradiofyrtårn?

Vælg fanen Strøm og derefter fanen Diverse. Du skal konstruere et Recruitment Radio Beacon - placer dette objekt et sted i området (tårnet skal blive grønt). Radiofyret har brug for energi for at fungere korrekt, og det betyder, at du også skal placere en generator i nærheden.

Tager bosættere våben fra værkstedet?

Janpc'erne/bosætterne/ikke-spiller-væsener tager selv de legendariske våben fra værksteder/bænke/containere, plus ammunitionen dertil.