Var elisabeth shue tilbage til fremtiden 1?

Elisabeth Shue var medvirkende som Jennifer og alle de afsluttende optagelser af Tilbage til fremtiden (1985) blev genoptaget til begyndelsen af ​​denne film. Claudia Wells (Jennifer i den første film) var ude af stand til at gentage sin rolle, da hun var stoppet med at optræde, fordi hendes mor var blevet diagnosticeret med kræft.

Hvorfor castede de Elisabeth Shue i Back to the Future 2?

Efter at hendes mor blev diagnosticeret med kræft, satte Wells sin karriere i bero af familiemæssige årsager og fortalte studiet, at hun ville være utilgængelig til at gentage sin Back to the Future-rolle for de to efterfølgere. Skuespiller Elisabeth Shue erstattet hende.

Hvem erstattede Elisabeth Shue i Back to the Future?

Hvorfor Elizabeth Shue erstattede Claudia Wells i Back to the Future 2. I den originale Back to the Future er Jennifer portrætteret af Claudia Wells. Mens hendes rolle var kort, lagde fans stadig mærke til hendes omarbejdelse i efterfølgeren.

Hvorfor blev Eric Stoltz fyret fra Back to the Future?

Tilbage til fremtiden er fyldt med massive plothuller, der bare gør det værre og værre for Marty og hans familie. Eric Stoltz blev fyret primært fordi Michael J Fox - altid det første valg for Marty - udarbejdede sin tidsplan med Family Ties.

Hvor gammel er Michael J Fox?

Fox er 60! Se Tracy Pollans søde fødselsdagshyldest til sin mand. Fox og Pollan vil fejre deres 33-års bryllupsdag i juli.

Tilbage til fremtiden - sammenligne den sidste scene i del I med den første scene i del II

Hvorfor erstattede Elisabeth Shue Claudia Wells?

Den tragiske grund til, at Elisabeth Shue erstattede Claudia Wells' rolle i tilbage til fremtiden. ... I 1986 gik Wells væk fra showbiz af de mest personlige årsager. "Min mor havde lymfom i fjerde fase," fortalte skuespillerinden til Huffington Post i 2015.

Hvem var Marty McFlys kæreste?

Wells optrådte i den originale film fra 1985 som Jennifer Parker, kæreste med Marty McFly spillet af Michael J. Fox, der medvirkede i den elskede filmtrilogi. Fox blev diagnosticeret med Parkinsons sygdom i 1991 i en alder af 29 og etablerede senere Michael J.

Filmede de alle 3 tilbage til fremtiden på én gang?

Men de indså hurtigt, at det var umuligt at proppe så meget historie i én film, og besluttede at spinde den ud til en tredje, selvstændig film. I et dengang uhørt træk, de to efterfølgere blev skudt ryg mod ryg, hvor optagelserne strækker sig næsten et år med kun en tre ugers pause imellem.

Kommer Back to the Future 4 ud?

Back to the Future er en af ​​de få store egenskaber, der ikke bliver genstartet eller modtaget et væld af efterfølgere, og Back to the Future-medforfatter Bob Gale har definitivt udtalt, at der kommer ikke en fjerde film.

Hvorfor blev Marty Mcfly fyret?

Skuespillerens præstation i Mask var en vigtig faktor, så Zemeckis og producenterne gik med til valget. For alle parter var han desværre ikke den rigtige lige fra begyndelsen, så på trods af at Stoltz færdiggjorde halvanden måneds optagelser som Marty, det blev besluttet at fjerne ham fra projektet.

Optog de Back to the Future 1 og 2 på samme tid?

To år blev brugt på at bygge kulisserne og færdiggøre manuskripterne til denne film og Back to the Future Part II (1989). De blev begge filmet i løbet af elleve måneder.

Hvad er Elizabeth sko nettoværdi?

Elisabeth Shue nettoværdi: Elisabeth Shue er en amerikansk skuespillerinde, der har en nettoværdi af 20 millioner dollars. Elisabeth er kendt for at optræde i populære film som "The Karate Kid", "Cocktail" og "Back to the Future" efterfølgerne.

Hvorfor stoppede Elisabeth Shue med at optræde?

I 2008 medvirkede Shue i Hamlet 2 som en fiktiv udgave af sig selv. I filmen har hun holde op med at handle for at blive sygeplejerske og er Dana Marschz' yndlingsskuespiller (Steve Coogan).

Optræder Elizabeth Shue på Cobra Kai?

'Intet havde ændret sig': Elisabeth Shue taler om 'Cobra Kai' tilbage til 'Karate Kid'-serien. ... Shue vendte tilbage til et par episoder som Ali Mills, kvinden i hjertet af den indledende konflikt mellem Ralph Macchios Daniel LaRusso og William Zabkas Johnny Lawrence i John G.

Hvad er Tom Cruise værd?

Tom Cruises nettoværdi

Tom Cruises anslåede nettoværdi er 600 millioner dollars.

Var Melora Hardin i Back to the Future?

Melora Hardin mistede rollen som Marty McFlys kæreste i Back til fremtiden, da Michael J. Fox fik hovedrollen. ... Fox skulle ikke være Marty McFly.

Filmede de Back to the Future 2 og 3 sammen?

Efter succesen med 1985-filmen Tilbage til fremtiden blev de to efterfølgere Part II og Part III i produktion fra februar 1989 til Januar 1990 med kun tre ugers pause i hovedfotografering mellem film og nogle af optagelserne af den tredje film overlapper med den anden.

Er tilbage til fremtiden en af ​​de bedste film nogensinde?

1985's Back to the Future er en klassiker fra 1980'ernes storfilm, der kombinerer elementer fra science fiction, komedie, romantik og seriøs, fjollet sjov for at blive et indtagende og evigt stykke popcornunderholdning. Det er faktisk så godt, at vi er sikre på at kalde det den bedste sci-fi film nogensinde.

Er Back to the Future-efterfølgerne planlagt?

Udvikling. Direktør Robert Zemeckis sagde, at i første omgang, en efterfølger var ikke planlagt til den første film, men dens enorme box office-succes førte til undfangelsen af ​​en anden rate. Han gik senere med til at lave en efterfølger, men kun hvis Michael J. Fox og Christopher Lloyd også vendte tilbage.

Hvor meget fik Michael J Fox betalt for Back to the Future?

Til "Back to the Future Part II" og "Back to the Future Part III" tog han hjem 5 millioner dollars stykket, hvilket markant overskygger hans første check fra franchisen. "Tilbage til fremtiden" og alt relateret til det er lige så elsket i dag, hvis ikke mere, end det var for over tre årtier siden.