Kan du få arving efter værgespil?

Bemærk, at søgen efter Heir Appparent og dens katalysator skal være afsluttet ved udgangen af ​​begivenheden den 11. maj, ellers vil du ikke være i stand til at gøre det indtil næste års Guardian Games. Guardians skal først hente deres Guardian Games' klassegenstand fra Zavala og tage det på.

Kan du stadig få arving?

Hvis du ikke var i stand til at få arvingen sidste år i Destiny 2, er den gode nyhed det du vil stadig kunne få det. Husk, at du ikke kan erhverve Mastercrafted Catalyst-versionen uden den originale Heir Appparent-pistol.

Vil arvingen være tilgængelig efter begivenheden?

I lighed med andre begivenheder, arvingen Tilsyneladende vil kun være tilgængelig under Guardian Games-begivenheden. Efter begivenheden slutter, skal spillerne vente, indtil Bungie lægger denne pistol i byttepuljen. Dette skyldes, at våbnets søgen kræver, at du gennemfører trin, der kun kan gennemføres under spillene.

Hvorfor er arving ikke tilgængelig?

Ifølge Bungie, "Det var ikke meningen, at Heir Appparent skulle være tilgængelig gennem kiosken." En Reddit-bruger svarede: "De tilbageholder bare gammelt indhold nu for at frigive det senere som nyt begivenhedsindhold." Svaret fra Bungie har i øjeblikket -739 point.

Hvordan får man en arving i 2021?

Sådan får du en arving

  1. Tjen 50 laurbær. For dit første skridt skal du tjene 50 laurbær, mens du spiller i Guardian Games. ...
  2. Besejr 100 kombattanter med et maskingevær. Det andet trin kræver, at du dræber 100 kombattanter med et hvilket som helst maskingevær i Daily Focus-playlisten.

Destiny 2: How Guardian Games 2021 Is Changing (Heir Appparent Returns)

Kan jeg stadig få arving efter Guardian-spil?

Heir Appparent var tilgængelig under Guardian Games 2020 og har ikke siden været tilgængelig. ... Bemærk, at søgen efter Heir Appparent og dens katalysator skal være afsluttet ved udgangen af ​​begivenheden den 11. maj, ellers vil du ikke være i stand til at gøre det indtil næste års Guardian Games.

Hvordan får jeg arvingens tilsyneladende katalysator efter Guardian-spil?

Sådan låser du op for arvingens tilsyneladende eksotiske katalysator

  1. Trin 1: Optjen 50 Guardian Games Point. Indlever medaljer på Guardian Games-podiet i Tower for at låse op for Heir Appparent Exotic-katalysatoropgaven og derefter for at fremme den. ...
  2. Trin 2: Udfyld 3 konkurrentkort. ...
  3. Trin 3: Tjen 90 Competitive Spirit.

Er arvingen synlig i byttepuljen?

Nej det er ikke. Det vil sandsynligvis ikke blive tilføjet tilbage i poolen i et stykke tid fremover.

Er arving synlig i den eksotiske kiosk?

Det var ikke meningen, at Heir Appparent skulle være tilgængelig gennem kiosken. Den nuværende plan er at have denne eksotiske tilgængelig under en fremtidig begivenhed, som spillere kan tjene.

Kan jeg stadig få arving tilsyneladende katalysator?

The Heir Appparent Catalyst er endelig live i Destiny 2, et år efter at pistolen først kom ind i spillet. Men der er to store ulemper ved den nye Catalyst: Den falder tilfældigt og du kan kun gennemføre det under Guardian Games 2021-feriebegivenheden, som løber fra 20. april til 10. maj.

Hvordan får jeg arvingen klar nu?

Dit første mål her er at få 50 laurbær, så kør Guardian Games Strike igen for dette. Derfra skal du besejre 100 fjender med et maskingevær i afspilningslisten Daily Focus. Fokus veksler mellem Strikes, Gambit og Crucible, men når du har gjort det, vil Heir Appparent blive din.

Hvordan får jeg arvingen tilsyneladende skæbne 2-katalysator?

For at låse Heir Appparent Exotic Catalyst op, skal du først låse Heir Apparent op. Når dette er gjort, simpelthen indsætte medaljer på Guardian Games podiet i Tower at modtage Competitive Catalyst-missionen. At fuldføre denne mission er det, der belønner Heir Appparent Catalyst.

Hvordan får jeg den tilsyneladende arvingskat?

Sådan færdiggøres arvingens tilsyneladende katalysator

  1. Optjen 50 point ved at opnå medaljer. Medaljer er blevet justeret lidt i forhold til sidste år og optjenes nu ved at gennemføre konkurrencekort, triumfer og afsluttende aktiviteter. ...
  2. Udfyld 3 konkurrentkort. ...
  3. Saml 90 Competitive Spirit. ...
  4. Få 700 drab med arving.

Hvad er forskellen mellem arving tilsyneladende og arvingsformodning?

Arvingen er en, hvis ret til at arve er uomstødelig, så længe han eller hun lever længere end ejendomsindehaveren. Arvingsformodningen er en, hvis ret kan besejres ved fødslen af ​​en nærmere arving. I de fleste europæiske arvemonarkier er suverænens ældste barn arving til kronen.

Hvor god er arving?

Alt i alt er Heir Appparent bedre end mange af de eksotiske tunge våben, der er udgivet i løbet af de sidste par sæsoner. Den har en unik animation, den passer til en række forskellige situationer, og det er den anstændigt stærkt i begge PvE og PvP.

Hvor mange drab har du brug for til arvingens tilsyneladende katalysator?

Strikes forbliver den nemmeste tilstand, men du kan også lave gambit eller digel. Endelig har du brug for drab med Heir Appparent for at sætte gang i Catalyst. 700 for at være præcis.

Hvad får du for at vinde Guardian-spil?

Guardians kan tjene flere belønninger gennem forløbet af Guardian Games, såsom Arving tilsyneladende eksotisk maskingevær og katalysator, en eksotisk spurv, legendariske klassegenstande, to emblemer og to shaders.

Hvor henter jeg arvingens tilsyneladende katalysator?

Det er ikke alt for svært at få fat i Heir Appparent Catalyst. Det er en tilfældig belønning, hver gang spilleren vender en guld- eller platinmedalje. Disse kan fås til udfylde konkurrentkort til Strike, Gambit, Crucible, Trials og Nightfall-kampe.

Hvordan får du den tilsyneladende arving katalysator på Reddit?

Selve katalysatoren kræver 700 drab.

...

Til alle dem, der undrer sig over Heir Appparent-katalysatoren.

  1. Optjen 50 point ved at indbetale medaljer.
  2. Udfyld 3 konkurrentkort.
  3. Saml "Competitive Spirit" ved at få maskingeværdrab på den daglige spilleliste. (I dag fra 20/4 er denne playliste strejker)

Hvilke eksotiske ting får du fra en kiosk?

Top 10 våben fra den eksotiske kiosk

  1. 1 Anarki. Anarchy er en eksotisk kraftgranatkaster med Arc Traps.
  2. 2 Torn. ...
  3. 3 Izanagis byrde. ...
  4. 4 Spar Es. ...
  5. 5 Erianas løfte. ...
  6. 6 Bad Juju. ...
  7. 7 Lumina. ...
  8. 8 Den fjerde Rytter. ...

Hvad eksotisk får du fra monument til tabte lys?

Her er de bedste eksotiske ting at erhverve fra Destiny 2 Monument to Lost Lights:

  • Lumina. Lumina er en 140 RPM kinetisk eksotisk håndkanon, der kan erhverves fra Destiny 2s eksotiske arkiv. ...
  • Legenden om Acrius. ...
  • Sovestimulerende middel. ...
  • Den fjerde Rytter. ...
  • Tarrabah. ...
  • Altid til tiden. ...
  • Witherhoard. ...
  • Erianas løfte.

Hvor sjælden er spurven altid til tiden?

Always on Time Sparrow Scales til 50 % fald chance kl. 20 Scourge Boss Kills.